Moja młoda działeczka - aanula cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu ślicznie u Ciebie i prawie jesieni nie widać. Wiesz fajny masz ten słoneczniczek ...ja miałam tylko zwykłe na nasionka dla sikorek a ten Twój mi się bardzo podoba. Muszę pomyśleć żeby i u siebie go wysadzić. A powiedz ma jakieś specjalne wymagania/

Pozdrawiam. :D
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Aniu, pozdrawiam cieplutko :o

Na tym forum jestem dopiero drugi raz ... jestem nowonarodzona :( ... nawet raczkować nie potrafię i jeszcze dobrze nie widzę :oops: ... dostałam powiadomienia o Twojej odpowiedzi, ale jej nie mogę odnaleźć :wink: ... dziękuję i pozdrawiam gorąco ;:1 ;:1 ;:1
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Post »

Kochana jesień w tym ogródku to nie taka straszna,a śliczna.....pięknie tu u Ciebie,wiesz? :D całuski
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aneczko, jesień masz piękną :roll: jeszcze tyle kwiatów...róże cudne :D ...pozazdrościłam i kupiłam pierwsze dwie. Ta jedna też jest różowa, jutro zrobię zdjęcia to się pochwalę. Wykopałaś już kanny? U mnie ta pierwsza w donicy jeszcze kwitnie :P
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Aniu przesylka do mnie dzisiaj dotarła :P za którą bardzo , ale to bardzo dziękuję ;:79
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu, zrobiłam sobie spacerek po Twoim ogródku. Jest naprawdę bardzo piękny, super urządzony i zadbany. Masz tyle pięknych i ciekawych okazów roślin. Urzeczona jestem trawnikiem, robi on taką sympatyczną przestrzeń. Dobrze, że jest taki duży, w tym jego cały urok. W Twoim ogrodzie pierwszy raz zobaczyłam żółtą budleję, jest piękna. W ogóle, wszystko masz piękne. Gratuluję !

Serdecznie pozdrawiam, Halina
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu

kolorowo u Ciebie, te czerwone kwiatki to krokosmia?
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Moniczko, Jolu, Agnieszko, Iwonko, Halinko, Irenko, Juleczko :D :D dziękuję ślicznie za wizytę w moim ogródku i za miłe słowa :D
Zawsze jest mi niezmiernie miło gościć u siebie takie wspaniałe towarzystwo ;:1

Elżuniu
, słoneczniczek znalazł się u mnie w tym roku całkiem przypadkowo. Sąsiadka miała go w doniczce i nie miała gdzie posadzić, więc szybko go przechwyciłam i przesadziłam tylko w większą doniczkę, bo też nie miałam gdzie posadzić na rabatę. Myślałam, że nie poradzi sobie w donicy, ale dzielny był i ładnie rósł :D
Dwa lata temu miałam takie na rabacie i powiem szczerze, wtedy lepiej rosły niż w donicy. Co do specjalnych wymagań to nie wiem :wink: Traktowałam go tak jak inne moje kwiatuszki :D Dokarmiałam, podlewałam i pogadałam z nim czasami :lol:

Guciu, część Kann już wykopałam, bo musiałam przecież gdzieś posadzić cebulowe :wink: Jeszcze kilka Kann siedzi w ziemi, bo pogoda deszczowa u nas i nie mam kiedy zająć się nimi. W donicach też moje jeszcze siedzą :roll: Ech... doba za krótka na wszystkie roboty :roll: i te domowe i te ogródkowe :wink:
Guciu, zrobiłaś zdjęcie dla tej n/n roślinki...??

Jolciu
, dobrze, że już doszła Mahonia :D
Miałam już pisać do Ciebie ... :wink:
Ona rosła u mnie w doniczce, więc jest już ukorzeniona. Do wysłania ją tylko wyjęłam ...

Tess
, tak, to Krokosmia :D Powinnam już ją wykopać :roll: ale tak ładnie jeszcze kwitnie, że szkoda mi ... :wink: Mam nadzieję, że nie zmarnuję jej tak późnym wykopywaniem 8)
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Muszę się Wam czymś pochwalić :oops: już ukazał się artykuł i zdjęcia mojej działki w gazecie o ogrodach, która wydawana jest w Wilnie, gdzie pracuje nasza Czesia :D :D

Właśnie dzisiaj dostałam od Czesi przesyłkę ... gazetę ;:2

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Czesia obiecała jeszcze, że przetłumaczy mi tekst ... :D
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Gratulacje !!!

Post »

Aniu, Twój ogród jest tak piękny, że zasługuje aby go pokazywać we wszystkich gazetach świata. Ślicznie został zaprezentowany w gazecie w Wilnie. Cudnie go zaprojektowałaś. Bardzo mi się podobają opływowe kształty rabatek oraz sadzenie roślinek na tle iglaków.

Pozdrawiam cieplutko i życzę dalszych sukcesów ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Anulko, gratuluję !
Taką ładną i zadbaną działkę warto pokazywać.
A czy do naszych czasopism też dawałaś zdjęcia ?
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kobietki :D baaardzo dziękuję :oops:

Gabi, ja nawet do tej gazety nie dawałam zdjęć, tylko Czesia jak była w Białymstoku, a przy okazji tez u mnie, to uparła się, że zrobi kilka zdjęć do swojej gazety :wink: i napisze artykuł :D Jak powiedziała tak zrobiła ... :D :D
Nigdy w życiu nie myślałam żeby pokazywać swoją działkę w jakiejś gazecie :shock: Jest tyle pięknych ogrodów w porównaniu do mojego, że nawet wstydziła bym się sama gdzieś coś wysyłać ... :wink:
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

aanula pisze: Nigdy w życiu nie myślałam żeby pokazywać swoją działkę w jakiejś gazecie :shock: Jest tyle pięknych ogrodów w porównaniu do mojego, że nawet wstydziła bym się sama gdzieś coś wysyłać ... :wink:
I błąd...
Dlaczego ?
A widziałaś ogród Eukomis ?
Też był w czasopiśmie Mój Piękny Ogród.
Uważam że Twojemu niczego nie brakuje.
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

Aniu gratuluję!!!Działeczka zasługuje na to żeby ją pokazać innym..
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gabriela pisze:
aanula pisze: Nigdy w życiu nie myślałam żeby pokazywać swoją działkę w jakiejś gazecie :shock: Jest tyle pięknych ogrodów w porównaniu do mojego, że nawet wstydziła bym się sama gdzieś coś wysyłać ... :wink:
I błąd...
Dlaczego ?
A widziałaś ogród Eukomis ?
Też był w czasopiśmie Mój Piękny Ogród.
Uważam że Twojemu niczego nie brakuje.
Gabi, widziałam ... :D
Halinki ogród jest jak z bajki!!! Oczy mi na wierzch wylazły ze zdumienia jak go oglądałam :shock: Właśnie takie ogrody jak jej zasługują na pokazywanie w gazetach. Ogrody z pomysłem i charakterem!! Które zadziwiają i szokują swoim pięknem!!
Mój jest normalny :D i już ... :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”