Garden of my dreams :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Garden of my dreams :) 3 tysiące żaróweczek zapłonęło :)

Post »

Ale piękne zdjęcia Ci wyszły, super ;:138 a śniegu napadało :!: , jakby to inny świat niż u mnie ;:138
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kamil takich to bym ... :?

Mati :D Too Ci nie zazdroszczę śniegu . :lol: Węże ledowe są piękne ... co za ludzie , że niszczą .Boli ich to, że masz ładnie ustrojone bo oni nie mają i innym nie dadzą .

Karolinko dziękuję bardzo . :lol: Ja na Twoim miejscu bym się cieszył . :D
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Pawełku - nawet jak powtórzysz światełkowo ten rok na przyszłe święta to i tak nadal będzie klasa i zachwyt!
Często wracam do tych ujęć, super jest!
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Oj będzie lepiej na pewno .Zakupy zostały już prawie poczynione . :wink: Jak dobrze pójdzie to w przyszłym roku będzie prawie 10 tyś lampek . :wink: Trzymaj kciuki. :D
Awatar użytkownika
Michasia1
200p
200p
Od: 6 lis 2014, o 22:03

Post »

witaj
Paweł u Ciebie tak pięknie. Pięknie ustroiłeś choineczki to i zima jeszcze Ci pomogła . Prawdziwa baśniowa kraina , super. Twoja Narnia :D

-- 30 gru 2014, o 17:04 --

witaj
Paweł u Ciebie tak pięknie. Pięknie ustroiłeś choineczki to i zima jeszcze Ci pomogła . Prawdziwa baśniowa kraina , super. Twoja Narnia :D
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Dziękuję bardzo.Oj pomogła , teraz to ten śnieg odbija te barwne żaróweczki . :D Jest kilka razy widniej niż bez śniegu było . :wink:
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pawełku - to ja tak dla kontrastu. Na zewnątrz mam 20 światełek (oczywiście zewnętrznych) i to ledowych, w dodatku na baterie.....
I już jest ładnie, więc co dopiero przy takiej ilości jaką Ty proponujesz...
No pewnie, że już trzymam kciuki za kolejne świąteczne piękności!
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Jasne , że jest ładnie .Każda ozdoba jest piękna . :wink: Ciekawy jestem jak świecą takie lampki na baterie, bo nie widziałem nigdy takich jeszcze . :wink: U kogoś na zdjęciu widziałem lampki na szafce powieszone nawet ... jest atmosfera ? jest . :lol: Dziękuję . :D
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Nie gadaj ! 10 tys w planie :?: ;:oj to chyba od czerwca będziesz zakładał :;230 :wit
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
x-S-n
ZBANOWANY
Od: 1 sty 2015, o 14:54

Post »

Dzień dobry Pawle :wit
Bardzo pomysłowe takie lampki ;:oj
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Karolinko taakk .Więcej już nie będzie lampek, bo nie mam ochoty wspinać się po dachu np. chociaż nigdy nic nie wiadomo . ;:191 Haha , nie no - tydzień wcześniej ruszę .Za wcześnie nie ma co bo jak już wspominałem duży wiatr je może porwać itd . :wink:

x-S-n Siemanko . :wink: Dziękuję , ale roboty z nimi co niemiara . :wink:
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Koleszko - odpowiedziałam Ci na moim wątku - zapraszam na światełka :D
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

To prawda roboty przy świecidełka dużo ale efekt wspaniały.
U nas jest ulica domków jednorodzinnych nazywamy ja bajkowa - zawsze masa osób wieczorkiem spaceruje tak cudowne ozdoby oświetlenie - jedno właściciele nie pozwalają robić fotki - durne to!
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Pawle!nareszcie dotarłam , ale to nie z powodu zasp śnieżnych :;230 / śniegu - można rzec - u mnie jeszcze nie było, z wyjątkiem lekkiego przypudrowania ;:306 Pisałam ,ze końcówka roku wyjątkowo była nieudana pod względem złośliwości rzeczy martwych ;:108 / padł komputer stacjonarny/ awaria systemu/, spalił się zasilacz od laptopa, a na koniec wysiadła pralka. Nowy Rok już powitałam z całkowicie sprawnym sprzętem. ;:108 Pisałam w Twoim wątku z tableta, napisałam się, ale zanim wysłałam , coś nieudolnie dotknęłam i wszystko zniknęło.Nie mam cierpliwości do tego ustrojstwa ;:306
Ostatnie zdjęcia jak z krainy baśni,- potwierdzam, cudownie , ach to za mało powiedziane - rewelacja ;:215
Wracam kilka razy aby je podziwiać, świetnie komponują się z puchową,śnieżną pierzynką. U mnie dziwnie to wygląda w zestawieniu z zieloną, niemal soczystą trawą.Życzę w Nowym Roku dużo pomysłów, samozaparcia i realizacji marzeń, pragnień ,planów,zamierzeń a oprócz tego wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Beatko Wpadnę do Ciebie niebawem . :lol:

Aniu Ojj tak . :wink: Czemu nie pozwalają ? :? Ludziom się nie chce stroić i nie maja co , tak jest bynajmniej u mnie .Poza tym takie lampki też kosztują, a większość lubi przeznaczać kasę na alkohol codziennie ...

Bogusiu Hahaha . :lol: Ja wpadam do Ciebie ciągle i jestem na bieżąco , pamiętaj o tym . :wink: :wink: Pralka u mnie też wysiadła ostatnio , potem światło padło w domu - kabel w ścianie się przepalił . Jak pada to wszystko na raz . :? Z dotykowych źle się pisze , i też nie lubię . ;:108 Dziękuję Ci bardzo . :wink: Tak, bez śniegu to te światełka sobie świeciły aby świecić ... potem jak spadł to wyglądało to bajecznie . :D
Dziękuję za życzenia . :lol: Ja również Ci życzę tego samego + zdrowia dużooo i żebyś dawała nam wszystkim tyle samo, a nawet więcej pozytywnej energii, bo każdy Twój wpis daje mi ogromnego kopa do działania i zmienia całkiem podejście do życia . :wink:

A ja dzisiaj zrobiłem obchód wszystkiego .Poza tym zdjąłem wszystkie lampki , zeszło się 2 h. Oczywiście sporo mam do lutowania, bo wczoraj przyszedł tak silny wiatr , że nie wiem .

Dwa owocowe drzewka mam załatwione całkowicie przez zające ... Dodam , że nie bieliłem ich - kiedyś bieliłem porządnie i tak samo zające sobie z tym poradziły .Sad będzie dopiero ogrodzony w tym roku . :wink:

Obrazek Obrazek

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”