Było "Domowo i zdrowo".
A co planujesz smacznego na Sylwestra? Świąteczny podłoże ma szansę jeszcze do tego czasu dotrwać?
Dużo smakowitości i zdrówka życzę w nadchodzącym Nowym 2015 Roku.
O Apapka, proszę Cię bardzo, dbaj szczególnie.



A powiedz, jak nastrzykiwać taką kulkę? Właśnie mi się rozmraża kolejna.Biotit pisze:Z jakiego mięśnia? Szynkę bym nastrzyknął, chyba, że będziesz b.długo peklowała,pilnując właściwej temp.
podłoże się mrozi na balkonie, będzie jak zwykle na 1.1rtk10 pisze: A co planujesz smacznego na Sylwestra? Świąteczny podłoże ma szansę jeszcze do tego czasu dotrwać?
Wszytko zależy ile czasu chcesz peklować?tralaluszy pisze: A powiedz, jak nastrzykiwać taką kulkę? Właśnie mi się rozmraża kolejna.
I czy można w szynkowarze parzyć wołowinę, udziec na przykład? Dobre to wyjdzie?