Witam miłych gości wieczorową porą .Zima się powoli do nas wprowadza fakt ,że dopiero kalendarzowa ,a za oknem jesienno- wiosennie

Wieje ,pada i tak w kółko .Nawet nie chce mi się zaglądać do ogródka, a mam przecież 2 kroki

Dziękuję wszystkim za życzenia ze wzajemnością
HELU choinka sztuczna ,ale zawsze to jakaś namiastka .Najbardziej podoba się mojej kotce ,która upodobała sobie miejsce pod nią .Jest to dla niej nowość i wciąż truchleję bo wszystko ja tam interesuje .Pac łapką raz w bombkę, raz w w coś innego .Frywolitkowe ozdoby też ją bawią .No cóż zobaczymy jak długo postoi w całości
EWUNIU jaka ja tam skarbnica wiedzy ot prosta i nieskomplikowana ze mnie baba

Obfite kwitnienie przydałoby sie ale zależy jaka będzie pogoda
MARYSIU trzeba sobie jakoś radzić w te długie wieczory z pogodą jako taką za oknem .Lepiej sie czujemy w innym wymiarze a teraz czas na wspomnienia ,bo w sezonie nie zauważamy niektórych roślin czy kwiatów.Żyjemy w biegu a teraz jest czas na relax
JAGÓDKO piernikami sie poczęstowałam PYCHOTKA .W tym roku nie piekłam jakoś tak wyszło .Może jutro upiekę maślanych też są pyszne, a synowa będzie piec piernik tylko ,ze w całości
MARYSIU one są bardzo podobne, dlatego jak zobaczyłam te piwonię to musiałam ja mieć u siebie

Tylko piwonia ma większe kwiaty
KAROLINO to w szkółkach podobno już są ,ale przecież Ty nie kupujesz w szkółkach wolisz ja widzieć
ANDRZEJU, bo moje to ze serca dlatego sie dobrze trzymają.Na razie mysza działa ,więc o kompie przestałam myśleć ,ale na razie
A tu się pochwalę nowa serwetka ,którą w międzyczasie udziałałam

Jeszcze muszę ją wyprać i wyprasować