Jesień w familokowym

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Jesień w familokowym

Post »

A wszystko te Twoje oczy - Boże - gdybym je miał ( a) .... . Jadzieńko one są tak cudne i ...faktycznie - jak zauważyła Marysia - ich kwiaty w kępie podobne są do piwonii itoh .

Dziękuję za życzenia ;:196 - Tobie również - spokoju i zdrowia - bo ono najważniejsze ;:196 ;:168 ;:167
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu gdzie nie spojrzę w zaprzyjaźnione ogrody to wszędzie wiosną i latem pachnie i gdyby nie choinka ;:138 ze specjalnym wpisem to pomyślałabym, że jestem w innym wymiarze czasu ;:130
Piękne wszystkie oczęta ;:138
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Pięknotki, pięknotki ;:167 , Jadziu skarbnico wiedzy ogrodowej życzę Ci wspaniałych świąt i bogactwa kwitnienia w ogrodzie 2015 roku. ;:196
Awatar użytkownika
Helen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 19:47

Post »

Jadziu choinkę masz piękną, życzenia cudowne do nas docierają, a ja wzajemnie życzę zdrowych ,radosnych Świąt, ;:31
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.

Ogród Helen cz.1,cz.2.
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

dziękuję za życzenia :)
i widzę co sobie życzysz :wink:
JAKUCH pisze:Muszę jednak kupić nowy komp
niech się spełni (ja mam takie samo życzenie :;230 )

a pokazane ostatnie trzy róże - Bright as a Button, CHewdelight i Pretty Sunrise są zapatyczkowane u mnie i dobrze się trzymają (bo od sąsiada patyczki padły)
Wesołych Świąt!
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Witam miłych gości wieczorową porą .Zima się powoli do nas wprowadza fakt ,że dopiero kalendarzowa ,a za oknem jesienno- wiosennie :wink: Wieje ,pada i tak w kółko .Nawet nie chce mi się zaglądać do ogródka, a mam przecież 2 kroki :wink: Dziękuję wszystkim za życzenia ze wzajemnością ;:180
HELU choinka sztuczna ,ale zawsze to jakaś namiastka .Najbardziej podoba się mojej kotce ,która upodobała sobie miejsce pod nią .Jest to dla niej nowość i wciąż truchleję bo wszystko ja tam interesuje .Pac łapką raz w bombkę, raz w w coś innego .Frywolitkowe ozdoby też ją bawią .No cóż zobaczymy jak długo postoi w całości ;:224
EWUNIU jaka ja tam skarbnica wiedzy ot prosta i nieskomplikowana ze mnie baba :wink: Obfite kwitnienie przydałoby sie ale zależy jaka będzie pogoda
MARYSIU trzeba sobie jakoś radzić w te długie wieczory z pogodą jako taką za oknem .Lepiej sie czujemy w innym wymiarze a teraz czas na wspomnienia ,bo w sezonie nie zauważamy niektórych roślin czy kwiatów.Żyjemy w biegu a teraz jest czas na relax
JAGÓDKO piernikami sie poczęstowałam PYCHOTKA .W tym roku nie piekłam jakoś tak wyszło .Może jutro upiekę maślanych też są pyszne, a synowa będzie piec piernik tylko ,ze w całości
MARYSIU one są bardzo podobne, dlatego jak zobaczyłam te piwonię to musiałam ja mieć u siebie ;:108 Tylko piwonia ma większe kwiaty
KAROLINO to w szkółkach podobno już są ,ale przecież Ty nie kupujesz w szkółkach wolisz ja widzieć
ANDRZEJU, bo moje to ze serca dlatego sie dobrze trzymają.Na razie mysza działa ,więc o kompie przestałam myśleć ,ale na razie :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu się pochwalę nowa serwetka ,którą w międzyczasie udziałałam :wink: Jeszcze muszę ją wyprać i wyprasować

Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18

Post »

Brawo Jadziu ;:138 - piękna .
Ja mam lenia i nic jeszcze nie zrobiłam . Może od stycznia zacznę , bo mam serwetkę do skończenia .
Zdrowych , Radosnych Świąt dla Ciebie i Twoich bliskich .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Róże piękne - znów się skuszę - ale na wiosnę ...Natomiast serwetka wyszła przepiękna ;:180 ...Żeby tak mieć figurę - bez oponek - była by piękna bluzka z takim wzorem , jak po bokach .
Oj , dobrze masz z Synową ...ja muszę wszystko sama ...jutro polecą pierogi i uszka ...
Buziaki Jadzieńko ;:196
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Jadziu Oczęta ;:167 bardzo mnie urzekły. Chciałam zamówić, ale nie wiem czy będą dostępne? U Kamili przyjmują na nią zamówienia na wiosnę,a ponieważ zamówiłam u Niej kilka róż to może uda się i Oczęta ;:131
Z tej serii bardzo mi się też podoba Itoh Coral Louise ;:333 .
A Charles Austin z pierwszego zdjęcia...cudny ;:215 . Ma dwie barwy...trochę różu i żółci. Pięknie to wygląda.
Serweta śliczności, jak zresztą wszystkie Twoje dzieła ;:138
;:196
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Jadziu oczęta ależ kolekcja, pisałam już u Tosi latem będę niedaleko jak dobrze pójdzie i pewnie podepczę Twoje piękności ;:138 Byłam u Sasanki przekazałam prezent, bidula chora - u mnie nieco się wyjaśniło, nabieram wigoru i ruszam w ogródki nie tylko palcem po klawiaturze ale w realu tyżżżżż by się chciało.
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

DOROTKO ;:196 po skończeniu serwetki jakoś oklapłam .Chyba trochę za dużo tego ,ale kto wie za jakiś czas znów chwycę za czółenko.Podobna róża do Oczątek a raczej do Chewdelight to 'Alissar, Princess of Phoenicia' również cudna też Hulthemia parscia i chyba dostępna .Teraz w F oglądałam taką piękność z dobrymi referencjami http://www.floribunda.pl/queen-adelaide-id-2491.html . Mój Austinek czasem tak ma jest dwukolorowy
JAGÓDKO ;:196 wstawki do bluzki robiłabym chyba z miesiąc ;:oj Dzisiaj właśnie oglądałam taką bluzkę w necie na Pinteresie .No cóż oponki nie tylko w naszym wieku są ma je też młodzież i im nic nie wadzi :wink: Pierogów i uszek nie robię ,wiec mam kłopot z głowy :wink:
EWUNIU ;:180 ciągle mi powtarzałaś ,ze trening czyni mistrza i juz do takiej wprawy doszłam dzięki ćwiczeniom .Nie chce mi sie wierzyć ,ze masz lenia .Teraz już dorosłam ,żeby zabrać się za serwetkę której schemat mi podesłałaś ;:108 Nici mam, więc trza będzie się zabrać ,ale to już po świętach .Ciekawe ile czasu będę ją robić .Niestety sweter dalej czeka na zakończenie Tobie również zdrowych Świat
ANUSIU ,więc już się cieszę ,że zawitasz w nasze progi :heja .Dobrze ,ze wszystko sie wyjaśniło i wcale sie nie dziwię ,ze wigoru dostałaś w każdym calu .Pozdrowienia dla biednej chorej Sasanki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Jadziu piękna serwetka,a Eyes For You dalej za mną chodzi i w końcu ją dorwę w swoje łapki:)

Wesołych Świąt :wit
Awatar użytkownika
grazka24
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 maja 2010, o 13:21

Post »

Jadziu ;:196 cudna serwetka i piękne życzenia świąteczne.Dziękuję i wzajemnie zdrowych i pogodnych Świąt dla Ciebie i Twojej rodziny. A serwetką mnie zaraziłaś i zamierzam taką wydziergać. Zobaczymy czy się uda !
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Kontakt:

Post »

Jadziu, serwetka śliczna. Zdrowych, pogodnych świąt życzę.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Nigdy nie watpiłam w twoje zdolności Jadziu, ale w tym roku przechodzisz samą siebie. ;:138
Spokojnych i radosnych Świąt. ;:168 :wit
Grażyna.
kogro-linki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”