Mój ogród wśród łąk część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Mój ogród wśród łąk część 3

Post »

Dziękuję Małgosiu ;:196 cudne oba Smyki ;:167 Poproś Zuzę, żeby w moim imieniu wygłaskała koteczka :D
AmeliaL
200p
200p
Od: 23 maja 2013, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nowy kotek :!: ;:oj Super ;:333 A Zuza to śliczna panienka :D
U nas od tygodnia też jest nowy kociak,dzieciaki oczywiście zachwycone,a kicia szkodnik jakich mało,wszędzie wlezie,po firankach się wspina i na psach śpi ;:306
Pozdrawiam Amelia
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ogniki musisz dosadzić, a ja dopiero kupić, nie wiem czemu wcześniej tego nie zrobiłam. Pamiętam Twoją dekorację przy oknie z ognikiem, później o nim zapomniałam ;:223 . Zuza z nowym przyjacielem, będzie dobrana para. Chciałam dziewczynom króliczka kupić na Mikołaja ale eM mi ;:14 . Kiedyś miałam dwa, boskie stworzenia , dożyły sędziwej starości.
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Witaj Gosiu ;:196

..tak kupki psie dawałam, ale krety jak były tak są ...waciki z octem ...hmm ciekawe spróbuję też :D

Faktycznie ogniki są super , muszę mieć ich więcej ,ten nietoperek jest świetny , troszkę taki straszny Obrazek . Podobają mi się Twoje figurki w każdym zakamarku ...już to mówiłam ale taka prawda i będę to powtarzała :wit

Moje irgi jeszcze małe ...bo z nasionek mam .. ale czekaj dwa latka i będą piękne jak u Ciebie ;:167
Kicia kochana łazi z Tobą jak Kokosik ze mną Obrazek

Smyk kochany , zazdroszczę Wam, tak bardzo byśmy chcieli kota ale szans nie ma .
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Smyk śliczny...i te ślipka cudne, jeszcze trochę smutne, ale za kilka dni ;:224 .
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Wiosna w ogrodzie. Dzisiaj dojrzałam dojrzewające kotki na wierzbie. :( A na niektórych krzewach nabrzmiały już pączki. I zimy nie widać...szkoda, troszkę śniegu i mrozu przydałoby się na poprawę humoru.

Betinko - A my Ciebie mocno tofamy ;:196

Tulapku - Oj żebyś wiedział że niemowlę :evil: Na szczęście dzisiaj w nocy pospał. Ale do kuwety nie trafia ;:223

Joasiu - Moje dzieci zawsze miały jakieś zwierzaczki. Od chomika, królika, rybki, żółwia po psy i koty. Sama lubię zwierzęta i może dlatego nie mam oporów i zgadzam się na sprowadzanie ich do domu.
Życzę Ci, aby jutro nie było ani jednej deklaracji na " tak". ;:136

Marysiu - Koteczek wygłaskany. Diabeł wcielony z niego. Już zapomniałam jak to jest mieć w domu małego kociaka. ;:145

Amelko - Widziałam Twojego kotka, jest śliczna. ;:196

Dorotko - Też miałam królika, Danielowi kupiliśmy jak był mały. Żył królik 6 lat, a właściwie żyła, bo Pusia jej było. Masz rację, to fajne zwierzątko.I dobrze sobie radziła z naszym psem, którego wtedy mieliśmy. Śmiesznie razem wyglądali, jak sobie leżeli wtuleni. Króliczek i pies bokser.

Violka - No co ja poradzę, że lubię gadżeciki do ogrodu,nawet takie brzydale jak nietoperz. U mnie kreta na razie nie widać. Może zbiera siły i armię. Ja też. :D

Dorotko 350 - Te oczy to zmyłka. Ten kotek to czyste szaleństwo. :wit

Pozdrawiam
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Gosiu już kotki na wierzbie :roll: wszystko szaleje :lol: A po niedzieli znów ciepło . Ciekawe jaka zima będzie dalej , bez śniegu kiepsko to widzę .Jeśli przymrozi znów wszystko wymarznie :(
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Gosieńko ale krecisko szkody narobił ... co on sie tak uparł na Twoje włości ?
Widziałam już różne dokarmianie ale takiego ... jeszcze nie :D
pewnie w całej okolicy ptaki juz wiedza jak u ciebie bogata stołówka
Obrazek
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2010, o 08:45

Post »

Kotek da czadu, nie ma wątpliwości - taka natura ;:108 . Ale jakoś się tym zwierzątkom tak wiele wybacza, są takie milusińskie ;:168 .
Twój ogród w jesiennej szacie; chwilowy śnieg też tego nie zmienił. To niech już lepiej przyjdzie wiosna, bo to czekanie jest nie do zniesienia ;:223 .
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32

Post »

Ptaszynki twardo ucztują już w Twoim ogrodzie, a nie ma im co się dziwić... Jest pięknie przystrojony na przyjęcie różnego ptactwa!!

Nawet kret polubił Twój ogród!!

Widzę, że przez dzień ale poczułaś już miękkość śniegu pod nogami...
Zdrówka i szczęścia życzę w zbliżającej się, najchłodniejszej porze roku, na naszej części kontynentu....
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosia my mieliśmy dwa króliki, potem dołączył pies. Jeden a właściwie jedna bo Pchełka (siwa, z dlugą sierścią- śliczna) nauczyła się otwierać klatkę. Jak wracałam do domu to często leżała na Wadera posłaniu wylizana od łapek po koniuszki uszu, a Wader obok. Biegała za mną jak piesek, trzeba było uważać bo krok w krok , albo w skik ;:306 za mną . Drugi Śmigacz był trochę dziwny i czasami agresywny, nie lubił na ręce, czasami potrafił ugryźć. Wader strasznie przeżył jak zdechły, ja zresztą też. ;:145

Ja też bym wolała gdzieś po te pierniki pojechać, masakryczy weekend miałam :D .
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

No to czekamy na białą zimę. Już wiemy, że białych świąt nie będzie. ;:3 Ale ptaki przylecą zawsze przylecą do pełnej stołówki! :wink:
Przydałoby się trochę śniegu, bo wtedy robi się "jaśniej" i zdjęcia lepiej wychodzą.
Twój ogród wygląda jak w październiku. Ale chyba tak wszędzie, bo za ciepło. Wiele róż ma pąki.
Ta ozdoba ogrodowa to może być przyczyną zawału ;:306 Jakby tak nagle się w jej stronę obrócić... ;:202
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Masz podobną odmianę ognika, rośnie do góry...widziałam w Nałęczowie odmianę płożącą :wink: Znasz nazwę :?: mam jeszcze jedno zaciszne miejsce na tle ceglanego muru, żółty kolor ładnie by się odznaczał...w czasopiśmie ogrodniczym ognik połączony był z pnąca trzmieliną...ślicznie wyglądał:)
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

W nocy padało, w dzień było słonecznie i ciepło. Wiosennie można by powiedzieć.

Jadziu - Wszyscy wokoło twierdzą, że zima będzie łagodna. Ma to swoje dobre strony, ale niestety ma też i złe. Na razie widzę, jak rośliny w ogrodzie rozhartowują się. Aż się boję, jak pomimo prognoz o plusowych temperaturach, aura zmieni podejście na ujemne :(

Krysiu - Dokarmiam ptaszki, bo je bardzo lubię. :wit

Aniu - Jak taka pogoda się utrzyma, to zaczną mi wychodzić cebulowe ( krokusy już to robią) i wtedy ogłoszę nadejście wiosny.
A kot rzeczywiście daje czadu, oj i to bardzo. :lol:

Piotrze - Kret, wolałabym, żeby nie był sympatykiem mojego ogrodu. Przepędzam drania systematycznie, a on dalej ciągnie do mnie. ;:223

Dorotko - Widzisz, z królikami jak z ludźmi. Są spokojne typy, ale i złośliwe i agresywne. A może Twój M ma rację? Z królikiem byście na działkę jeździli? A tak bez problemu, pies odchowany i spokojny. ;:170

Miłeczko - To prawda, że Batman szokuje w ogrodzie, ale takie straszydełka też muszą być. Zima mogłaby by być troszkę biała. Byłoby łatwiej i roślinom i nam. Oby tylko w marcu sobie śnieg nie przypomniał o nas ;:oj

Aniu - Twój ognik inny ma pokrój, bardziej wyprostowany i zwarty , i kolor kuleczek inny, taki mocniejszy. Nazw moich nie znam. :( Muszę ich mieć więcej, koniecznie. Teraz to jedyny akcent koloru w ogrodzie.

Beti - Wzruszyłam się ... ;:196 Całujemy mocno ciocię Betinkę. Kot się znalazł. Ileż ja się go naszukałam, jakbyś to powiedziała: o matko sielepiańko :lol:

Bazie zaczynają...

Obrazek

:wit
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Gosiu masz rację może dla nas ludzi lepiej ,że zimy nie ma , ale roślinność , choroby szaleją :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”