No taka nietypowa ta fasola jest. Ma dwa kolory aż szkoda ją zjeść. A co do muchomorków to więcej fotek jest wiadomo gdzie. Jesteś grzybiarzem więc liczę że rozwiążesz mój problem i podasz nazwy tych cudaków jakie wkleiłem na forum. Jak się orientujesz jakie to mogą być choć wiem że świat grzybów jest ogromny. Dzięki Wcześnie coś dzisiaj na forum jesteś
Widzę,że też Siedzisz przy kompie,przed chwilą wróciłem od Ciebie.Co do grzybów,to jak sam Mówisz jest ich b. dużo.Te białe kuleczki.podobne do purchawki, są tam też opieńki rosną na pniu drzewa.Prawda jest taka,że zbieram te grzyby,które znam i jestem pewien ,że są dobre.Jaka pogoda w Katowicach?.Pozdrawiam Ryszard.
Witaj Rysiu dobrze że przynajmniej kojarzysz jakieś ich nazwy ja znam tylko muchomora hehehehehe. A co do pogody to wczoraj była bardzo ładna, słońce nawet świeciło a dzisiaj mgły lekkie się unoszą ale nie tak tragiczne jak ostatni co lotnisko nam sparaliżowały
Witam serdecznie
Fasola rzeczywiście fajna i inna niż nasze fasolki ,jak będę widziała w sklepie to na pewno kupię
Na grzybach nie znam się wcale a wychowałam się koło lasu
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i żonę
Muszę Wam powiedzieć,że nie mogę się uspokoić,po meczu ze Słowacją,w ostatnich minutach nasi dali sobie załadować dwie bramki,a prowadzili 1 : 0.Nieprawdopodobne a jednak prawdziwe.
Jadziu;dzięki za pozdrowienia dla żony,Masz wzajemne.Zgadzam się z Tobą,że Powinnaś znać się na grzybach,ale tak to musi być,że na wszystkim nie można się znać.Krzysiu,też mówi, że nie opanował znajomości grzybków.Ja też wszystkich nie znam,nieraz posiłkuję się atlasem grzybów,a zbieram te,które dobrze znam.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard.......zajrzę do Krzysia.
Jadziu witaj w klubie ,grzyby to dla mnie czarna magia.
Nawet gdybym mieszkał przy lesie raczej bym je nie zbierał
bo mam braki czasowe hehehehehe
A Rysiu to do sprawy podchodzi fachowo. Jak czegoś nie znam
to nie jem i nie zbieram
Ryśku u nas w domu też było nerwowo przed telewizorem mój Zbyszek oglądał mecz i mówił to samo co Ty jak można było Ja meczy nie oglądam
Co do grzybów to masz rację nie na wszystkim trzeba się znać .Jak byłam jeszcze w domu rodzinnym to mój brat chodził na grzyby , a teraz mój mąż
Pozdrawiam serdecznie Was oboje
Witam;Trafnie to Krzysiu ująłeś,nie znam nie biorę,nie sztuka iść do lasu i ciąć jak popadnie,co roku słyszymy,że ktoś się zatruł grzybami.dlatego taką mam dewizę.
U Jadzi jak Sama mówi,też kibicują,ciężko patrzeć jak nasi obrywają.Ale na brak grzybów nie Narzekasz,bo Mąż chodzi i dobrze,wszyscy nie muszą zbierać,bo kto będzie czyścić i przetwarzać,żartuję.Jadziu,jak przesyłasz te ruszające się obrazki,Basia mi podała sposoby,ale mi nic nie wychodzi,po prostu za mało znam możliwości komputera.Może Masz coś innego.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard.Pozdrowienia dla Kibica.Zajrzę do Krzysia.
Mogę ja,mogę
Wchodzę tu http://imageshack.us/ w rubryce przeglądaj wybieram gifa który mam gdzieś zapisany w kompie zaznaczam wielkość resize image np.150x112 i dalej klikam host it!
Dalej mam link to go kopjuję i doklejam do wiadomości którą wysyłam na forum-o ten pierwszy
Hotlink for forums (1)
I wychodzi tak-