Jeśli wykonaliście coś takiego, może podzielicie się swoją wiedzą i podpowiecie jak ułatwić, a nie skomplikować sobie pracę??
Czym zabezpieczyć takie "meble"??
To przedsięwzięcie jest chyba najbardziej trudne z tych... dotychczasowych

Aguś, tradycyjnie nie dysponuję niczym, ale wiem, gdzie jest pobliski tartakagape pisze:Cześć Ago!
Widzę, że szykuję się coś ładnego u Ciebie...Mam na ogrodach u sąsiadów takie meble, zrobię dziś zdjęcia, to wkleję.
Napisz a najlepiej zroób fotografie materiałów jakimi dysponujesze - jakie masz pniaki duże, jakie deski itd...czy pocięte czy po prostu jeszcze konary z korą ....
Razem coś wymyślimy!
ps. bardzo mnie to interesuje, jak Ci się uda, to ja też zrobię taki stół "roboczy"- chciałam w konarze drzewa zrobić okrągły, na sadzonki i inne robótki...
Też można ciekawy materiał z odpadów wykorzystać - pnie które są zbyt chore, mają dziuple lub duże krzywizny nie idą do przetarcia na deski, ale są często odrzucane na bok i sprzedawane w cenie opału.rivendel pisze:ale wiem, gdzie jest pobliski tartakMają być konary z korą!
Jakie znowu piracenie???bishop pisze:Może być trudno to spiracić bez warsztatu, ale można podejrzeć rozwiązania