Jak pudełko zapałek... - cz II

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Jak pudełko zapałek... - cz II

Post »

Witaj Agniesiu ;:196
Mało zaglądam do FO ale się bardzo cieszę, że wreszcie Cię znalazłam. A gdzie pierwszy watek?
Piękne masz kwiaty i taką dużą folię. Masz co sadzić. Gratuluję! :wit
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Agnieszko szukałam Ciebie ;:196 Fajnie że się pokazałaś i mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządku ;:168
Pozdrawiam serdecznie :D
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś przyszłam Cię uściskać po powrocie z działki ,jak Ci wiadomo prawie prosto z Sulejowa wróciliśmy na działkę ;:138 Mam nadzieję że nic złego ............od lipca opuściłaś forum ;:oj Martwię się ;:173
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Romciu Agnieszka czasem pisze na wyspie i z tego co wiem to raczej nic złego tylko dobre u niej słychać. Nie martw się :D
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53

Post »

Dobry wieczór moje kochane ;:196 ;:196 ;:196 ;:196
Żyję, tylko troszku zalatana jestem ostatnio ;:224 Obiecuję, ze się poprawię byle nie na wadze :;230
Jak być może wiecie - zmieniliśmy miejsce zamieszkania, teraz nie koczujemy :roll: w kamienicy, tylko mamy śliczna połówkę domku szumnie nazywaną bliźniakiem taaa, akurat, pewnie za ...dzieści lat będzie nasz, na razie to bank jest właściciel :evil:
Domek usytuowany jest na narożnej działce, przy ulicy nazywanej od nazwiska naszego narodowego wieszcza. Całość sprawia dość korzystne wrażenie, choć pewnie jeszcze sporo wody upłynie, zanim teren w domku i wokół niego urządzimy tak absolutnie i na 100% po swojemu, Dom ogrodzony, na podwórku kostka, podwójny garaż i oooogroooomna jak na moje potrzeby szklarnia.
I mam tylko pierwsze fotografie domu - wejście, "linijkowe" iglaczki i otoczenie domu. Może jutro uda się mi zrobić kolejne fotografie i zaproszę Was w odwiedziny ;:333
Obrazek

Obrazek
a tymczasem spokojnej nocy życzę i zostawiam kawałek żyrafy, bo moi panowie zwariowali na punkcie tego ciacha i co tydzień mam im piec ;:170 Obrazek
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale zmiany u Ciebie ;:oj widać że na lepsze ;:138 Nie ma to jak własny dom z ogrodem. To co pokazałaś całkiem fajnie się prezentuje ;:138 Ciachem chętnie się poczęstuję, wirtualne nie tuczy :tan
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

No i ja jestem też, a co jak tu takie ciasto dają do kawusi, to czemu się nie poczęstować.....a gdzie przepis, co ;:134
Ogród masz już wy cacany, to widać i jak piszesz, że masz szklarnie to już do szczęścia Ci chyba więcej nie potrzeba co ;:224 schody ful wypas ;:333 na pewno jakieś donice z kwieciem tam miejsce znajdą ;:224
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Aga wstaw jeszcze kilka fotek domku ;:138 Zapomniałam Cię poprosić ale i tak wyczułaś ;:138 ;:138
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

Aga granulacje zakupu .
Wygląda bardzo fajnie :lol:
A może podzielisz się tym przepisem na żyrafę ;:180
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Agniesiu, super to wygląda ;:138

Pięknie teraz mieszkasz, a najważniejsze że jest zieleninka, ;:138

i teraz będziesz planowała wszystko tylko dla siebie.

Szczere gratulki, oczywiście bardzo zazdraszczam, no ale co tam, miej sobie na zdrówko. ;:306 ;:306

Myślę, że niedługo troszkę tego trawniczka ugryziesz dla swoich potrzeb :;230 , i chyba te iglaczki w aż takiej ilości nie będą Ci

potrzebne, coś mi się wydaje... . ;:306
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Aga ;:196 cieszę się razem z Tobą nowy dom i nowe wyzwania ale to buduje i człowiek jest szczęśliwy bo realizuje swoje marzenia. Schody o tego Ci nie zazdroszczę he, he. A iglaków to masz dużo oj dużo ale ładnie przycięte czuję że na wiosnę to będzie tu kolorowo. :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć kochane moje ;:cm
Ciasto z inspiracji Ra-Basi, kiedyś pokazała na FB :D No to poszperałam po necie;
Żyrafa
5 jaj
3/4 szkl. maki
2/4 szkl. cukru
2 łyżki oliwy
1 łyżeczka proszku do pieczenia
2 łyżki kakao
Ubić jajka, dodać cukier, mąkę, olej i wymieszać. Do woreczka nałożyć 4 łyżki ciasta i na blaszce z piekarnika wyłożonej papierem do pieczenia wymalować takie esy-floresy. Wstawić do piekarnika na 3 minuty. W tym czasie wymieszać resztę ciasta z kakao i rozsmarować na podpieczone esy floresy. Upiec tak z 10 minut, wyjąć z piecyka, zdjąć papier i zwinąć roladę ale, tak, by te wzorki wyszły na wierzchu. Po ostudzeniu przełożyć bitą śmietana. Ja w środek włożyłam wiśnie bez pestek. Ot i całe ciasto. Oryginalny przepis jest tu Tylko ja nie przepadam za bananami, stąd wiśnie ;:108

Tesiu mnie też nie, jakoś nie zdążyłam nawet kawalątka złapać do kawy :roll: A zdomku jestem mega, ale to megazadowolona, choć wiadomo, ze już pokazał nam kilka 'pazurków"

Bogumiłko
, masz rację wycacany, ale nie mój ;:185 brakuje w nim kwiatów i krzewów liściastych. Takie pod linijkę to mój em by musiał przycinać

Agata czytasz w moich myślach ;:224 Na co mnie tyle tego kłującego :?:

Misiu :wink: a mnie się one baaardzo podobają, a przez takie wykończenie właściwie dodają charakteru całemu domkowi. Dobrze, że nie ja je mam do zamiatania ;:170 a jak wygram w totolotka, to je marmurem obłożę ;:333 A wiosną na każdym stopniu postawię doniczki z pelargoniami ;:108

Reniu dziękuję, powoli poukłada się wszystko. Oby

Romciu ;:196 Mam tylko dwa zdjęcia kuchni, bo nie zrobiłam więcej, telefon się rozładował, a aparat jest niewiadomogdzie :?
Moja kuchnia:
Obrazek Obrazek

A tu są moje fiołki, które kwitną w kuchennym na oknie

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Dobrze, że dziś już piąteczek, prawda ;:215
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

Ciasto wydaje się nietrudne ;:209
A tak szczerze mówiąc to kuchnia super ;:oj
Ciekawe czy ja kiedyś takiej się doczekam ;:170
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Awatar użytkownika
kasik 69
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2010, o 15:04

Post »

Aguś ja bym te kłujące zostawiła,ale przed nimi coś dosadziła :wink: Fajna kuchnia,no i fiołaski pięknie kwitną.
Zapraszam do mnie,
Moje wątki
Nasz Ogród
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny dzięki ;:196
Pomysł na kolory w kuchni był mój, eM tylko wymyślił szafki po sam dach ;:131 No i stalowe graty. Ale mój zlew. Pewnie przy rozwodzie tak się będziemy licytować :;230
A naprzeciw mamy kącik jadalniany z malutkim stołem i szerooookimi krzesłami. Jak troszku dojdziemy do przodu z kaska, to stół się wymieni ;:108 tylko kiedy to będzie?
Reniu placek szybko sie robi i jeszcze szybciej znika :uszy Co do kuchni - zobaczysz, że już niedługo
Kasiu ja nie lubię kłujaków ;:185 , na tamtym ogródku nie miałam ani jednej sztuki, to teraz mam ich w nadmiarze ;:222 a co z naszym spotkaniem :wit ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”