Ogród Azy. cz4
Re: Ogród Azy. cz4
Dałaś mi pomysł tomaszkowa
Olgo, ja pierwsza odkupię od Ciebie jeden z gontów. Co najważniejsze mam dla niego miejsce pamiątkowe. Napis mogę i sama wyryć, bo mam czym, ale musi to być oryginalny element z Twojego Domu:)
Mówię pisze całkiem poważnie.
Olgo, ja pierwsza odkupię od Ciebie jeden z gontów. Co najważniejsze mam dla niego miejsce pamiątkowe. Napis mogę i sama wyryć, bo mam czym, ale musi to być oryginalny element z Twojego Domu:)
Mówię pisze całkiem poważnie.
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie będę wysyłać starych gontów, ale jak mnie odwiedzicie, wybierzecie sobie jaki sie wam podoba. nowych właściwie nie ma , bo te co nie pasowały pojechały z ekipa do Warszawy, bo tam teraz coś budują.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Aza
Ulka mnie nie bedzie od 7 do 11 listopada jade na wycieczkę z moja dawna szkołą, ale potem jakbys chciala zapraszam , jest czym palić, połowa kojca suki zasypana tym badziewiem i w innych kątach tez dużo. A górale namawiają moja siostrę na wymianę następnej części wczesną wiosną (i gdzieś to trzeba zmieścić,) przed malowaniem dachu.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
Olgo hehe ja nie chcę z nowych tylko stary hehe ten dokładnie co był na dachu. Jedynie taki ma swoją wartość:)
Co do możliwości wyjazdu - przekonamy się z czasem.
Co do możliwości wyjazdu - przekonamy się z czasem.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gdzie jedziesz?Wracam od pradziadka,ukwiecone,rozswietlone.
- Aza
Ewo wycieczka do Berlina, nigdy nie byłam więc jestem ciekawa, a poza tym to parę dni w miłym towarzystwie
i to się chyba jeszcze bardziej liczy.
Baardzo dziękuję za pradziadka
Wróciłam właśnie z cmentarza na grobie Mamy, Babci i Dziadka prócz moich światełek kilka od ludzi, trochę tylko przestawiłam, ze względu na zagrożenie pożarowe.
Byłam na grobie Kiki, w piątek zaniosłam tam chryzantemę i postawiłam znicz diodowy, a wyniosłam znicz stary mój który rok temu stawiałam, dziś byłam chryzantema jest, ale znicz diodowy komuś nie pasił i w to miejsce ktoś postawił zwykły. Choć czasem mi się nie podoba to nigdy nie usuwam światel i wiązanek od nieznanych mi ofiarodawców.
i to się chyba jeszcze bardziej liczy.
Baardzo dziękuję za pradziadka

Wróciłam właśnie z cmentarza na grobie Mamy, Babci i Dziadka prócz moich światełek kilka od ludzi, trochę tylko przestawiłam, ze względu na zagrożenie pożarowe.
Byłam na grobie Kiki, w piątek zaniosłam tam chryzantemę i postawiłam znicz diodowy, a wyniosłam znicz stary mój który rok temu stawiałam, dziś byłam chryzantema jest, ale znicz diodowy komuś nie pasił i w to miejsce ktoś postawił zwykły. Choć czasem mi się nie podoba to nigdy nie usuwam światel i wiązanek od nieznanych mi ofiarodawców.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Możliwe, że się spotkamy gdzieś w okolicach Bramy Brandenburskiej
Będę się rozglądać
Ja także jadę na wycieczkę do Berlina w tym samym czasie. Tylko my mamy w planach najpierw wypad na Tropikalną Wyspę pod Berlinem w sobotę. Zwiedzanie Berlina w sobotę wieczorem i niedzielę.
Pokazywałam wczoraj M-kowi Twój nowy piękny dach. Twoi fachowcy szybciej uporali się z ułożeniem gontu niż moi partacze kilka lat temu z położeniem blachodachówki
Druga część z pewnością pójdzie im równie sprawnie, a i pogoda chyba Wam dopisała, w przeciwieństwie do lata. Jednym słowem miałaś nosa stawiając na jesień
Pomysł z Klepką Gontową Zakopiańską - rewelacyjny!
Tym, że masz ich tyle się nie martw, zobaczysz jak szybko będą znikać gdy nadejdzie zima. Ściskam gorąco

Ja także jadę na wycieczkę do Berlina w tym samym czasie. Tylko my mamy w planach najpierw wypad na Tropikalną Wyspę pod Berlinem w sobotę. Zwiedzanie Berlina w sobotę wieczorem i niedzielę.
Pokazywałam wczoraj M-kowi Twój nowy piękny dach. Twoi fachowcy szybciej uporali się z ułożeniem gontu niż moi partacze kilka lat temu z położeniem blachodachówki

Druga część z pewnością pójdzie im równie sprawnie, a i pogoda chyba Wam dopisała, w przeciwieństwie do lata. Jednym słowem miałaś nosa stawiając na jesień

Pomysł z Klepką Gontową Zakopiańską - rewelacyjny!

Tym, że masz ich tyle się nie martw, zobaczysz jak szybko będą znikać gdy nadejdzie zima. Ściskam gorąco

- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Miłej wycieczki życzę Olgo i dobrej pogody- suchej bo tylko deszcz mógłby popsuc jej urok.
Ale będzie ok.
Dom pieknie wygląda z nowym dachem-reszta w następnym roku?
No i marcinki,lubie białe i błękitne ...
Nie znoszę amarantowych.
A kto zaopiekuje się Klarą Olgo

Ale będzie ok.

Dom pieknie wygląda z nowym dachem-reszta w następnym roku?
No i marcinki,lubie białe i błękitne ...
Nie znoszę amarantowych.
A kto zaopiekuje się Klarą Olgo

- Aza
Prognoza wprawdzie przewiduje deszcz w Berlinie, ale my mamy zwiedzać muzea jest przewidziany dzień na Wyspie tropikalnej, która jest pod dachem. Klarą zaopiekuje się moja siostra ma przyjechać w piątek wieczór.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- annodomini
- Od: 13 sty 2008, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Olgo, na Tropikalnej Wyspie jest mikroklimat jak na Wyspach Bali. Fajne miejsce - szczególnie, egzotyczna roślinność. Nie daj się namówić na zjazd rurą w pontonie. Kolegi syn już drugi rok się leczy, po tym jak wypadł z trasy. Ogólnie super miejsce. ( A w saunie, tylko na golaska ). O tym nie mówią przy wejściu na wyspę. Dopiero jak odbijesz wejście "zegarkiem" przy saunie. Pogodą się nie przejmuj tam zawsze jest słonko i cieplutko.
A...na pewno będziecie w Poczdamie. Oranżerie bajkowe, a drzewa laurowe w alejach na zewnątrz. (zaraz pochowają)
A...na pewno będziecie w Poczdamie. Oranżerie bajkowe, a drzewa laurowe w alejach na zewnątrz. (zaraz pochowają)
Wypowiadam się na FO, gdy mam o czymś jakiekolwiek pojęcie,
gdy go nie mam, proszę innych o radę.
Pozdrawiam Skrytopodczytywacz Adam
gdy go nie mam, proszę innych o radę.
Pozdrawiam Skrytopodczytywacz Adam
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj jakbym była u Ciebie to bym też kawałek Twojego domku do mojego ogródka przeniosła ,oj tak 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Aza
Komarzyce przez lato tak pięknie mi wyrosły, że znalazłam im miejsce w domu, poprzednią zimę przetrwaly bez problemów.

A wśród kaktusów na oknie zakwitł taki żółty. pierwszy raz po wielu latach egzystencji.

A wśród kaktusów na oknie zakwitł taki żółty. pierwszy raz po wielu latach egzystencji.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Jak mi brakuje takiego chłodnego miejsca na zimowanie niektórych kwiatków. Teraz już wiem że zmieniłabym projekt domu na potrzeby wyłącznie moje.
Kaktus bajecznie kwitnie, brawo.
Kaktus bajecznie kwitnie, brawo.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Śliczny ten kwiatek i wygląda, że nie będzie jednodniowy
I to jest plus chłodnego domu
kaktusy też lubią taką temperaturę w zimie, ale w lecie odwrotnie
Udanych wojaży!!

- tomaszkowa
- 500p
- Od: 28 paź 2013, o 17:39
Ale zmyślny kwietnik zrobiłas. Wystarczy kawałek pnia.
Bajecznie wyglądają kaktusy w oknie. Jak by się czas zatrzymał.
Bajecznie wyglądają kaktusy w oknie. Jak by się czas zatrzymał.
Pozdrawiam. Beata.