Jolu dziękuję czytałam o tych sposobach, szczerze jestem przerażona, po pierwsze nie mam pewności co może być, choć właśnie obstawiam to co pisałaś, po drugie to trochę zachodu z tym wszystkim, ani czasu ani chęci , może same się wyniosą

.
Grażynko zgadzam się w 100%, spróbuję zmienić miejsce, trochę naturalnych środków, może będzie lepiej. W tym sezonie dużo różnych robali nawiedziło ogródki i warzywne i kwiatowe. Mam nadzieję na mroźną zimę co by to wszystko zniszczyła.
Dorotko o jej moja pod brzozami i w półcieniu, bo podobno znosi cień, ale zobaczymy co pokaże, już posadzona więc na obornik za późno. Jak zwykle nie pomyślałam

.
Marysiu dziękuję, dobrze że już lepiej się czujesz, choć zabiegów jakie masz mieć nie zazdroszczę. Widziałam ogród pięknie przypilnowany, wcale nie musisz przy nim się męczyć. Stworzyłaś ogród samoobsługowy.
Dziś zdjęcie konkursowe. Tak, wzięłam udział w konkursie fotosika Jesień ach to ty. Niestety zostało niezbyt przyjęte, ale to nic. Wiem że jakość nie jest za dobra, ale to jest moja jesień w ogrodzie i strasznie mnie wkurzyła kultura jaką się wykazali pozostali rywale i użytkownicy fotosika. Nie wiem jak moderatorzy mogą zezwalać na tym portalu na takie słownictwo i wypowiedzi.
Jeśli podoba Wam się zdjęcie, głosujcie do 29.X
Dobrej nocki.