Mój ogród wśród łąk część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk część 3

Post »

Pięknie w tym słońcu! To ogniki tam rosną? Ale fajny szpaler!

U mnie kopanie zadane synkowi! Ucieszył się... :roll:
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Małgosiu Twój łuk cudowny ,moje winko już gubi liście i ogonki,a szkoda :wit
ja czyszczę obecnie rabatki z nieproszonych gości ;:163
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Małgosiu,

Twój ogród wciąż zdaje się letni, taki jakiś radosny, a kot jak zwykle budzi mój zachwyt. Patrząc na grudki świeżo przekopanej ziemi, wydaje się, ze u Ciebie wciąż susza.
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Małgosiu, rudzielec ;:333
A słoneczne dzisiejsze widoczki bardzo optymistyczne :)
Masz rację, róż niczym nie da się przyćmić :wink: one są wyjątkowe.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2010, o 08:45

Post »

Takie dni poproszę do kwietnia ;:108 . Potem może być wiosna i... lato - oczywiście :tan .
Słonecznie i cieplutko, a do tego kolorowo; czego chcieć więcej ;:168 .
Rudzielec, to jest to!!! ;:215 .
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu tyle kolorów jeszcze u Ciebie, łuk niesamowity, a Ty mówisz że coraz mniej kolorów , szaro , ponuro?. Ale gdzie tak jest , bo na pewno nie u Ciebie.
Tak sobota i niedziela radośnie rozświetlone promieniami, tylko u mnie wiatrzycho jak chol..., fakt cieplutki ten wiatr.
Rudzielce ;:167 lubię rudzielce i te do jedzenia i do głaskania.
Grzaniec - wiem przydałby się ale niestety do sterydów doszły antybiotyki, więc nici z grzańca, a taką ochotę miałam na działce. A najgorsze jest to, że kolejny tydzień też będzie bez grzańca- a to już za wiele. :;230
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Małgosiu spacerek po Twoim ogrodzie sama przyjemność .. :) w pidżamce ..nie zmarzłaś ? ;:168

...łuk z winobluszczem jesienią wygląda pięknie .

Powinnaś mieć suchołuski , nieśmiertelniki, przegorzany , do bukietów suszonych ... siałaś je u siebie ?
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Siedziałam u ciebie z przytulonym Leonem, oglądamy zdjęcia - dynia z Rudym - Leon zachwycony, portret rudzielca oglądaliśmy długo, "takie kotki są fajne" "a czemu Sabucha nie ma tyle futra?" itd, ale jak pojawiło się zdjęcie placu zabaw, to młody był już w 100% zachwycony. Ja natomiast podziwiam ogniki. Mój przymarzł wiosną i ma tylko kilka owoców, przy samej ziemi schowanych.

Pozdrawiam
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Ochłodziło się, deszczyk pada co jakiś czas, nawet jedna ulewa była ;:oj Nareszcie będzie porządnie podlane, a iglaczkom się przyda bardzo.Zapowiadają ochłodzenie, i chyba coś w tym jest. Wniosłam fuksje, pelaśki, i inne wrażliwce do domu.
I dostałam paczkę z takimi dobrociami jak budleja Dawida i milin. Właśnie wyszedł Pan z Poczty, a ja lecę do Was się chwalić, i się cieszę, że tak fajnie być na FO i mieć tylu wspaniałych znajomych. I że tak sobie rozdajemy, ciesząc się zarówno jako obdarowani i jako darczyńcy.

Mati - Już nie walczę z mszycami, nie ma sensu. Idzie mróz, to je załatwi ;:134

Tulapku - Ale mnie pocieszyłeś, nie ma to jak wsparcie. :wit

Jadziu - Zapraszam na ławeczkę, posiedzimy, poplotkujemy, kawunię wypijemy ;:196

Marysiu - Jeszcze raz ;:196 . Miejsce mam już dawno, zaraz obok tarasu, żeby motyle oglądać. Milin pójdzie na pergolę, albo....jeszcze się w nocy zastanowię. Kataru wiesz jak Ci współczuję. Ale czytałam, że już lepiej.
Druga część warzywniaka też prawie już skopana. Mam ostatnio w pracy tyle miłych :evil: chwil, że muszę emocjom dać upust przy widłach. Chyba, że zabiorę do pracy....te widły....eh ...mam tyle jeszcze do upchania w ziemię tych złych myśli, że szkoda że tak daleko mieszkasz ;:196

Miłeczko - W szpalerze rosną róże i ogniki. Jak widać te ostatnie bardzo widoczne.
Ja nawet lubię sobie tak kopać....cała złość ze mnie wychodzi, ręce w ziemię głowie lżej. Działa. ;:196

Grażynko - Bardzo lubię te winorośle, i jak ciepła jesień to zachwycam się bez umiaru. Jeszcze czerwienieje, ale za chwilę już pewnie go stracę. Ci goście nieproszeni, to zapewne nornice? Ja też mam plagę. Kreta już nie mam, mam nadzieję że opuścił mnie na zawsze. Ale nornice wariują, dlatego wkładam im do dziurek co tylko znajdę takiego, czego one nie lubią. ;:131

Madziu - Tak jak rozmawiałyśmy, mieszkam w takim miejscu, gdzie mało opadów. I ziemia jaka jest to widać, a powiem Ci kochana, że porównywalnie nie najgorzej to wygląda. :wit

Dorotko - Mój rudzielec to Ruda :D vel Rudzik. Pałęta się za mną wszędzie i cały czas gada.Niesamowita kotka. Co do róż, to czekam na paczkę z R:wit

Aniu - Pulpa - Ja też mam taką prośbę. Słoneczne, rześkie dni są jak lekarstwo dla duszy. Dzisiaj już nijako się porobiło. :wit

Becia - Jak z Placu Czerwonego? Nie byłam, nie widziałam, ale myślę, że mój na bank ładniejszy ;:108

Dorotko - Kolor jest dla mnie baterią ....i słońce. Niedziela była faktycznie idealna, wczorajszy poniedziałek zaskoczył słońcem i ulewami, a dzisiaj już bura szmata. I chyba pomyślę o tym grzańcu, bo zimno jakoś, siedzę pod kocykiem, kominek zapalony. ;:304

Violka - Ty jak wróżka jakaś,.,,,no nie siałam tych kwiatków, i dlaczego wcześniej mi nie podpowiedziałaś :lol: Muszę to koniecznie naprawić za rok, wtedy będzie dłużej kolorowo. Nie było mi zimno na pidżamce, bo było cieplutko, naprawdę. ;:196

Aguś - Polecam ogniki. Ja też je sobie podziwiam, bo tworzą fajną plamę energii w ogrodzie. Kup kota Leonowi.....i plac zabaw koniecznie. Nasz powoli pustoszeje, bo Zuza wyrasta z niego, jedynie w domku na górze się bawi, ale bardzo rzadko.Będzie dla wnuków. :D

Miłego wieczoru :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Małgosiu ja też żałuję, że bliżej nie mieszkam ;:131 mieć w sąsiedztwie właścicielkę takiego muru (te na placu czerwonym malowane ;:14 ), a poza tym mój warzywnik nie skopany :;230 żartuję :D utulam i wykrzycz wszystko z siebie w te nie odwrócone skiby ;:303 , bo wiesz wszystko minie ...ułoży się ;:196
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Marysiu, dziękuję za wsparcie. Ułoży się, wszystko się ułoży, bo każda głupota ma zawsze swój kres. Ale zanim przyjdzie zdystansować się, ochłonąć, musi poboleć i trwać. Dam radę :D Zimą będzie odśnieżanie, też na stresik pomaga.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Oj Małgosiu skąd ja to znam, też jak pracowałam jechałam na działkę choćby na godzinę pobrudzić swoje urzędnicze paluszki, a rozmawiałam z ptakami na drucie :;230 dzisiaj wspominam z rozrzewnieniem ;:4
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Małgosiu - uważaj , bo ja bywam nad w twoich okolicach :D i mogę wpaść na tę kawkę .
W każdym razie uroczo u Ciebie ;:138
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Jak przyjdą różyczki to się pochwal ;:108
Do mnie mają przyjść jutro :tan
AmeliaL
200p
200p
Od: 23 maja 2013, o 19:18

Post »

Rudzielec jest fantastyczny ;:215 Jest tak inny od moich kotów,że napatrzeć się na tę jego mordkę nie mogę :) No cudo ;:167

Ogród w jesiennej wersji jest tak samo piękny jak ten w wersji wiosennej i letniej ;:108 Bardzo miło tak sobie pospacerować,popatrzeć i dowiedzieć się czegoś nowego :wink: Chociażby o istnieniu ogników.Moja lista chciejstw robi się coraz dłuższa ;:219
A na pergole to jednak dam te maliny,a nie bluszcz.Nie chciałabym potem bluszczu z warzywnika wyciągać :roll:
Pozdrawiam Amelia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”