Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No to wielkie dzięki za pozdrowienia. Teraz się kuruj żeby Cię całkiem nie rozłożyło. To wina tych skoków temperatury. :) Życzę powrotu do zdrowia i się nie przemęczaj zbytnio na działce 8)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka - rydnor

Post »

Dzięki Krzysiu,jednak te bańki pomogły,czuję się już prawie dobrze,ale 3dni leżałem,oprócz tego co przy kompie,ale to też w domu.Ciągnie mnie na działkę,ale jeszcze jutro odpuszczę,chcemy posprzątać w domu,byle pogoda dopasowała.Pozdrawiam, u Ciebie byłem.Ryszard Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No to fantastycznie że już jest lepiej. Dobrze że to nic poważniejszego nie było. Mimo wszystko wkleiłeś fajne fotki. Dzięki za liczne wizyty u mnie. Zaraz dodam fotki :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Dzięki Krzysiu;za odwiedziny,myślę,że będzie już dobrze,jak będzie jutro ładnie to pojadę na działkę,bo dzisiaj cały dzień popadywało,tak że lepiej siedzieć w domu.Zajrzę do Ciebie.Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj pewnie nici z wycieczki na działkę :?: U mnie wczoraj słonko było, śliczna pogoda a dzisiaj ponuro i mokro. Ciekawe czy boćki już doleciały na miejsce. Oby wróciły za rok :) :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Krzysiu;pogoda u nas ładna,byłem na działce,pozgarniałem liście,bo tego teraz nie brakuje.Pozbierałem spady jabłek ,gruszek,zerwałem winogrono i pomidory.Nazbierało się tego 5 wiader.Będzie co jeść,Żona już szykuje się do przetworów.Jeszcze trochę ładnej pogody musi być,bo mam jeden gatunek winogrona-późny,żeby dojrzał.Wkleję fotkę ze" zbiorami".Pozdrowienia,zajrzę do Ciebie,Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jak zwykle z żoną szalejecie na działce. Tu porządki, tam zbiory a potem pyszne owoce na desery czy kompoty. :lol: :lol: :lol: :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witam Cię Ryszardzie :lol:
Przyszłam na kawę a tu patrzę gruszeczki i inne owoce a ,że jestem uzależniona od owoców to pozwoliłam sobie wziąć troszeczkę . Myślę ,że czujesz się już lepiej i po chorobie nie zostało już śladu . Pozdrawiam serdecznie Ciebie i żonę :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Tak,Krzysiu;szalejemy na działce,bo nie zawsze możemy.Ciągle mamy coś do zrobienia,a,to wnuczki-są 4,chcą u nas spać,a to odprowadzić do szkoły,to przyprowadzić ze szkoły.Poleżeć jak grypa złapie{to jeszcze nie tak źle}.Dochodzą swoje sprawy i dzień za dniem przelatuje między palcami.Dlatego jak się wyrwiemy,to Masz rację - szalejemy.Dzisiaj też udało się, pojechać na działkę,zacząłem przekopywać grządki i ruszyłem kompost po 2 latach,ale dżownic,wędkarze by się ucieszyli.Trzeba ziemię zasilić,aby" plony ".były obfite.I tak to wygląda.Ważne,że się chce.Rozpisałem się,pozdrawiam Ryszard.Jeszcze wszystkiego nie oberwałem,Zobacz zdjęcia.zajrzę do Ciebie. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Jadziu, dzięki za odwiedziny i życzenia zdrowia,chyba choróbstwo mam za sobą,bańki pomogły.Oczywiście Zajadaj co Chcesz i ile Chcesz.A gdyby było Ci zimno,to napaliłem w westwalce-tak nazywamy tą kuchenkę,trochę zdjęcie ruszone.Zakwitła nam róża,w dowód wdzięczności przesyłam ją Tobie.Pozdrawiam i pozdrowienia od Żony.Ryszard. Obrazek Obrazek ;:40
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Widzę że mimo licznych zbiorów jeszcze owoce wiszą na drzewach. No chyba że fotki zrobione przed akcją ZBIÓR. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rysiu dziękuję bardzo za róże Tobie i Twojej żonie jest piękna :lol:
Oczywiście pogrzałam się przy kuchni, daje przyjemne ciepełko i podjadłam owoców :)
Cieszę się ,że czujesz się lepiej ,bańki to jednak najlepsze lekarstwo . Musisz uważać z tą pracą
na działce bo jej zawsze jest dużo a zdrowie mamy jedno .Wy cieszycie się już wnukami ,a ja dopiero czekam na swoją wnusię która ma przyjść na świat po 20 X już nie mogę się doczekać .
Serdecznie pozdrawiam Twoją żonę i Ciebie
Obrazek
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Jadzia1 pisze:
pozwoliłam sobie wziąć troszeczkę :lol:
Ja się też poczęstowałam.......a co tam - wezmę jeszcze troszkę, masz tak dużo owoców Obrazek i w nogi :D :D :D :;230
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu ja wzięłam tylko po jednym owocku :lol: A Ty od razu całą taczkę naładowałaś :lol: Rysiu przyniosłam ciacho dla Was rozpal pod wstwalką i nastaw kawę lub herbatkę to siądziemy i wypijemy .Zaproszę też Basię -BarWo może też z Nami przysiądzie na chwilkę .

Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Krzysiu;zdjęcia są aktualne,jeszcze do końcowych zbiorów trochę czasu zostało.Głównie zbieramy spady,dzisiaj też byliśmy na działce,połowę kompostu rozrzuciłem,wracaliśmy o 19.00.Jutro wybieramy się na grzyby-rodzinnie,byle nie padało.O wyniku poinformuję.Pozdrawiam.Ryszard.Oczywiście zajrzę do Ciebie. Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”