beacia0088-Beatko,Dorotko350 ;ASK_anulla-Anuś Dziękuję za mile słowa
Z wielka ostrożnością podchodziłam do jabłonki,ale nie mogłam się powstrzymać,żeby zdjątka nie zrobić temu gościowi.Tak jabłuszka są pyszne winno- słodkie.Widać i szerszeniom smakują.
Przymrozków jeszcze nie-chcę, bo potem już mało kolorków jest w ogrodzie,i jakoś tak smutno i nostalgicznie się robi.....
Aniu- Augusta Louisa jest cudna i cudnie pachnie, będziesz z niej bardzo zadowolona

A dzieci co chorują ???
juni-Betako ; Kasiulka17 Tak, Trójsklepka - ciągle kwitnie i jest bardzo urokliwa.
Hortensje czarują i fajnie.a owocowych drzewek mam chyba z 15 sztuk, to i pomału owocki są.
Każdego młodego życia jest mi bardzo szkoda, ani też, ale takie to już jest życie.
Tulap-Mateuszu Postaram się którego dnia, zrobić sesję żurawkom i je trochę zaprezentować.
Tajeczko Tak mam za aleją, za laskiem zalew- Dębowy Las, tak on się nazywa.A zachody słońca zawsze są cudne.
dzień się nam skraca niemiłosiernie,szkoda, bo tych długich wieczorów ciemnych to nie lubię ubłagalnie nam się skraca.
A trójsklepka jest śliczna a w szczególności w zbliżeniu .a widziałam różne trójsklepki,ale ta moja nakrapiana najlepiej mi się podoba.
Anna11-Aniu Jak już pisałam, trójsklepka to roślinka o wyjątkowo pięknych niedużych kwiatach.A winogron to chyba konkord rosyjski, na 100 % już nie pamiętam, etykiety juz dawno nie ma,ale jest własnie słodki, bardzo dobry.w tym roku mam go mnie niż w ubiegłym, chyba za słabo przycięłam, ciągle się tego uczę.
daysy Witam i zapraszam częstej .a Fionka to ulubienica rodzinki.A i łowna się okazała.
a jak wypadłam po podejrzeniu mojego królestwa ???

gazanie

Powojnik Sweet Summer Love

Powojnik Julka
Marcinki

[