Nowicjuszka w ogrodzie
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mariolu słusznie Ci się należały te piekne róże od Hani i piosenka. Zrobiłaś rzeczy niesłychane. Bardzo mi się podoba Twoja długa rabata różana. Widoczek ogólny śliczny. Zrobiłaś nieprawdopodobną robotę. I gratuluję złotka.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O Qrczę !!!
Od jakiegoś czasu się pilnowałam żeby za często nic nie pisać bo to trochę wstyd że taka nowicjuszka złotka się doczekała. Dopiero co było osiemset parę ???
Stąd też wzmożona moja aktywność na pw.....
A właściwie to skąd wiecie ?
Ja musiałam sprawdzić bo nie wierzyłam
Wszystkim Wam serdecznie dziękuję za czujność i gratulacje. A Hani dodatkowo za załącznik
Dzisiaj byłam ( po drodze miałam ) po korę i torf w Praktikerze, ale jakoś .... nie kupiłam. Przy wejściu zaczepił mnie jakiś pan. Gapił się na mnie i mrugał porozumiewawczo. Wariat jakiś czy co ? Ale jak się przedstawił to już byłam w domu. Graham Thomas. Co miałam robić ? Zaprosiłam go do ogrodu....
Jak widzisz Haniu różyczka sama mi sie wprosiła ( wprosił ? )....
Bogusiu - przecież to prawie kopia z twojego ogrodu
Wiecie co mnie najbardziej cieszy ?
Mam ogródek zaraz przy wyjściu więc sporo osób wchodząc i wychodząc mnie mija. Tyle co ja się dobrych słów i pochwał nasłuchałam ostatnio ( pracowałam przecież przy siatce ) to aż nie pamiętam kiedy ostatni raz mi się zdarzyło.....
Ale dzieje się dzieje....
Młodsza córka jedzie w czwartek na 3 miesiące do Egiptu do pracy, ma uczyć nurkowania.
Ja miałam w niedzielę urodzinki i dostałam w prezencie....
No niby co mogłam dostać ?
Nie, nie roślinki ale "Wielką Księgę Ogrodnika i Działkowca" !!!!
Od 5 rano w poniedziałek nie śpię. Wcale. Ani przez minutkę. Już jestem wściekła bo minęło 40 godzin a mnie się nie chce spać ! Całą noc przewracałam się na łóżku i usiłowałam zasnąć.
Kiedyś miałam tak przez prawie 3 tygodnie. Nikt nie wie dlaczego i nikt nie wie dlaczego samo przeszło....
Miałam 17 lat i głównym podejrzanym był okres dojrzewania. Może teraz też
:):)
W końcu złotka się nabawiłam
Od jakiegoś czasu się pilnowałam żeby za często nic nie pisać bo to trochę wstyd że taka nowicjuszka złotka się doczekała. Dopiero co było osiemset parę ???
Stąd też wzmożona moja aktywność na pw.....
A właściwie to skąd wiecie ?

Ja musiałam sprawdzić bo nie wierzyłam

Wszystkim Wam serdecznie dziękuję za czujność i gratulacje. A Hani dodatkowo za załącznik

Dzisiaj byłam ( po drodze miałam ) po korę i torf w Praktikerze, ale jakoś .... nie kupiłam. Przy wejściu zaczepił mnie jakiś pan. Gapił się na mnie i mrugał porozumiewawczo. Wariat jakiś czy co ? Ale jak się przedstawił to już byłam w domu. Graham Thomas. Co miałam robić ? Zaprosiłam go do ogrodu....
Jak widzisz Haniu różyczka sama mi sie wprosiła ( wprosił ? )....
Bogusiu - przecież to prawie kopia z twojego ogrodu

Wiecie co mnie najbardziej cieszy ?
Mam ogródek zaraz przy wyjściu więc sporo osób wchodząc i wychodząc mnie mija. Tyle co ja się dobrych słów i pochwał nasłuchałam ostatnio ( pracowałam przecież przy siatce ) to aż nie pamiętam kiedy ostatni raz mi się zdarzyło.....
Ale dzieje się dzieje....
Młodsza córka jedzie w czwartek na 3 miesiące do Egiptu do pracy, ma uczyć nurkowania.
Ja miałam w niedzielę urodzinki i dostałam w prezencie....
No niby co mogłam dostać ?
Nie, nie roślinki ale "Wielką Księgę Ogrodnika i Działkowca" !!!!
Od 5 rano w poniedziałek nie śpię. Wcale. Ani przez minutkę. Już jestem wściekła bo minęło 40 godzin a mnie się nie chce spać ! Całą noc przewracałam się na łóżku i usiłowałam zasnąć.
Kiedyś miałam tak przez prawie 3 tygodnie. Nikt nie wie dlaczego i nikt nie wie dlaczego samo przeszło....
Miałam 17 lat i głównym podejrzanym był okres dojrzewania. Może teraz też

W końcu złotka się nabawiłam

- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
O i kto to mówigiza pisze:Mariolu, gratuluje złotka, wszystkiego naj,naj z okazji nastych urodzin ;:18
Trudno nie zauważyc Twojej pracowitosci , stąd i pochwały współdziałkowców.
Ale czasami dobrze troszke pospać

Ja się nie odzywam bo to moja pora

Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Mariolu to ja jeszcze dobrego humoru Ci gratuluję
Fajnie się Ciebei czyta...
Ja wczoraj 4 razy grahama wkłądałam dokoszyka i wyjmowałam... i w końcu kupiłam tylko migdałka.. ech

Fajnie się Ciebei czyta...
Ja wczoraj 4 razy grahama wkłądałam dokoszyka i wyjmowałam... i w końcu kupiłam tylko migdałka.. ech
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Spałaś tej nocy? Zrobiłaś super robote i emocje powinny juz puścić. Ja tak mam jak się bardzo czym naładuję emocjonalnie, nawet wielką radością, ale po kilku dnich przechodzi. Teraz wybudzam sie nad ranem, bo jestem ciągle w napięciu czy zdążę posadzić róże i czy wszystko się uda. Głupio, bo wygląda na to, że się za bardzo "nakręciłam" i ogród zamiast być"lekiem na wszystko zło" staje sie przyczyną stresu..
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Spałam jak zabita 
Udało mi się zasnąć jakoś po pólnocy, pogadałyśmy z córką przy pifffku i pewnie to ono mnie uśpiło......
Magdo, Jolu i Gabrysiu - dziękuję i muszę przyznać że po nocach to ja w internecie nie hulam tylko śpię albo się stram
:):):)
Izo - on mnie naprawdę zaczepił za rękaw
Nie mogłam się oprzeć takiemu natrętowi..... Aleś ty silna kobita że mu się oparłaś !
Bogusiu - ty nie przesadzaj z tą troską ! Karol mnie nauczył nie bać się cokolwiek robić a zwłaszcza przycinać co tylko chcę. Od innych nauczyłam się że zawsze można coś przesadzić i to normalne. Zatem nie ma czego się bać
Wiolu - nie wiesz nawet jak mnie ten prezent ucieszył, już wczoraj schowałam sie na chwilkę w swoim pokoju by troszkę poczytać. I nagle się okazało jak dużo już wiem głównie dzięki temu Forum. A Ela jedzie trochę w stresie bo sama a na dodatek nie bardzo wie na jakie warunki trafi.....

Udało mi się zasnąć jakoś po pólnocy, pogadałyśmy z córką przy pifffku i pewnie to ono mnie uśpiło......
Magdo, Jolu i Gabrysiu - dziękuję i muszę przyznać że po nocach to ja w internecie nie hulam tylko śpię albo się stram

Izo - on mnie naprawdę zaczepił za rękaw

Bogusiu - ty nie przesadzaj z tą troską ! Karol mnie nauczył nie bać się cokolwiek robić a zwłaszcza przycinać co tylko chcę. Od innych nauczyłam się że zawsze można coś przesadzić i to normalne. Zatem nie ma czego się bać

Wiolu - nie wiesz nawet jak mnie ten prezent ucieszył, już wczoraj schowałam sie na chwilkę w swoim pokoju by troszkę poczytać. I nagle się okazało jak dużo już wiem głównie dzięki temu Forum. A Ela jedzie trochę w stresie bo sama a na dodatek nie bardzo wie na jakie warunki trafi.....
Coma wpadłam z rewizyta do twojego ogrodu i po prostu jestem zachwycona
Ogród masz przepiekny
A ile w nim przeróznych kwiatów i krzewów
Funkie sa przepiekne , chyba sie w nich zakochałam i mam zamiar je nabyc
będę tu czestym gosciem , chyba sienie bedziesz gniewac
Pozdrawiam i zpraszam do mojego ogrodu
Ogród masz przepiekny
A ile w nim przeróznych kwiatów i krzewów
Funkie sa przepiekne , chyba sie w nich zakochałam i mam zamiar je nabyc
będę tu czestym gosciem , chyba sienie bedziesz gniewac
Pozdrawiam i zpraszam do mojego ogrodu