Mój ogród wśród łąk część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk część 3

Post »

Dzisiaj późno odpisuję, ale ....mało ogrodowo spędzam czas, bardziej kulinarnie :wink: i to też sporo czasu i energii mi zajęło.

Mati - Zmiana ogrodowa w trakcie, już dzisiaj pomimo mżawki posunięto się krok dalej.Ja też nie mogę się doczekać. Będą fotki, na 100%. Tym bardziej, że to mój autorski projekt. :wit

Dorotko - Zobaczyły światełko, to chciały do domku :;230 A może to młode byczki były?? :D
Ale fakt, jak ja mam ochotę i czas wyjść do ogrodu, to już zmrok...a zaraz ciemno. Taka czołówka jak najbardziej. I fotkę tez sobie zrobię :D

Karolka- Jak dawno u mnie nie byłaś :wit Mam dwie znajome Karoliny, Ciebie i moją informatyczkę ;:196

Haniu - Dziękuję ;:196 Rozgość się.

Moje róże mają swój czas

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:D
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2010, o 08:45

Post »

Róże są piękne, a i inne kwiaty 'biją' kolorami po oczach ;:63 . Ty to dopiero masz kolorki ;:oj . Chyba sobie kupię chociaż ze 2 dalie wiosną, bo u wszystkich, gdzie zawitam, wchodzą mi w oczy ;:224 . Zawsze to dodatkowe kwiaty jesienią.
Zaglądam i czekam niecierpliwie na nową aranżację :uszy . Fajnie, że można poszaleć w ogrodzie ;:108 .
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Widzę, że róże o tej orze roku potrafią bardzo ratować ogrodowe widoki. Muszę pomyśleć nad tym.
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgosiu w ogrodzie masz piękną jesień, pełną kolorowych kwiatów, róże takie świeże, nie umęczone .
Jednak urody kotka nic nie pobije, jest cudowny. ;:167 Uwielbiam koty. Fotka nieba wspaniała, a mnie się nie udają. ;:224
Miłego dnia. :)
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Pozdrawiam ze słonecznego Kociewia :wit

Violka - Róże są niezawodne. I chociaż w tym roku niektóre z nich załapały czarną plamistość, to będą i tak królowały. ;:196

Aniu - Nowa aranżacja się robi :D To kilka dni potrwa, ale...czekałam i tak dość długo.A dalie są wspaniałe. I koniecznie sobie kup, będziesz miała kolorowo do ....pierwszego przymrozku. Póki co nie zapowiadają, więc cieszę się nimi. :wit

Aniu - Aneczko - Róże kwitną bardzo długo. Moje zaczynają w czerwcu, kończą na ostrych mrozach . :D

Tereniu - Dziękuję za miłe słowa ;:196 A dlaczego fotki nieba Ci nie wychodzą?

Zostawię Wam kilka dzisiejszych, słonecznych fotek i uciekam do ogrodu.

Takie błękitne niebo powitało mnie dzisiaj. Chyba wiedział Ktoś, że bardzo go spragniona jestem po pochmurnym i zimnym tygodniu.

Obrazek

tylko jedną chmurkę znalazłam mącącą mi spokój błękitu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłego weekendu :wit
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Widzę po zdjęciach, że kociamber Cię śledzi. Wyczochraj. :D
U Ciebie jest tak kolorowo. ;:oj "Zazdraszczam", pozytywnie oczywiście.
I powiedz mi kochana co to jest za cudo na ostatniej fotce? ;:oj
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jak fajnie wygląda jesienny ogród! U mnie też słonko świeci. Tak ciepło, że włosy farbowałam na tarasie, żeby nie zaświnić łazienki. A że robię to raz na parę lat, nie mam wprawy, zeby nie napaćkać ;:131
A czy ptaki jedzą Ci ognika? Ktoś mówił, ze nie, ale może jak podmrozi?
Korbole wzorcowe! Jak ja bym sobie zupę zjadła! Chyba w przyszłym tygodniu zacznę jeść!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Kelpie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2013, o 14:17

Post »

Oj, nie było mnie trochę- fakt :wink: ogród, jak zwykle wygląda olśniewająco :wink: róże kwitną jakby był środek lata, co najmniej... a nie jesień ;:63 zdjęcia bardzo motywujące, nic tylko koszyk, grabki, pazurki i heja na rabaty ;:224 w taką pogodę żal nie wychodzić... u mnie też słoneczko świeciło- całe pranie z tygodnia- na spokojnie sobie wyschło na dworze... pięknie jest :tan
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina

mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak to właściwie wygląda, że tu ktoś nas hektarami po oczach bije :wink: .
Jednak nic nie przebije Twojego wjazdu z cyniami; są piękne i 'ogromniaste' ;:63 . Czy one też do mrozów będą kwitnąć?
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

U Ciebie tyle pięknych kolorków jak w środku lata ;:108 Dalie cudniaste ;:215
A ta różowa róża ;:333 co to za ślicznotka? Chodzi mi o tę z wcześniejszych fotek, z poprzedniego dnia.
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

A ja chyba pierwszy raz widzę tę rabatę z różami otoczonymi bukszpanem - piękna klasyka...

No i rudzielec jak co dzień - fajne to twoje futro....Moje właśnie się drze - chyba czas wyjśc na nockę.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Oj Gośka jak pięknie wygląda Twój jesienny ogród no i te cynie...kurczę jak ja żałuję, że ich nie posiałam w tym roku ;:223
Ognika masz fajnego tzn zwartego mój rozłazi się na boki, próbowałaś go kiedyś przycinać?
Jeszcze pochwalę białą dalię bo na tle zieleni wygląda rewelacyjnie ;:215
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
AmeliaL
200p
200p
Od: 23 maja 2013, o 19:18

Post »

Gosiu nie wiem co pierwsze chwalić,tak bardzo podoba mi się w Twoim ogrodzie :D ;:215 Jego jesienna odsłona jest taka....taka relaksująca,wyciszająca.Aż chciałoby się tam przysiąść i podziwiać na żywo :wink: ;:173
A minka kota ;:333 Jest świetny ;:167
Pozdrawiam Amelia
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

PEPSI - żyjesz, czy padłaś przy tej nowej aranżacji? - daj głos!!!. A raczej napisz i pokaż swoje nowe dzieło ;:oj . Nie mogę się doczekać ;:65 ;:65 ;:65.
Pozdrawiam Ania
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”