Athshe- ogród Agnieszki w kujawsko-pomorskim

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Athshe- ogród Agnieszki w kujawsko-pomorskim

Post »

A nie wiem....komputer,ksiażki,kwaity,origami,chodzenie,pielenie... :;230 ale tak po trochu ;:108 tylko teraz czytanie nie bardzo,bo lektury co 2 tygodnie ;:219 2 tygodnie na lekture 50 stron,2 tygodnie na lekturę 500 stron...jak dojdą te grube,to chyba forum opuszczę na ten czas ;:145
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aga widok za schodów będziesz miała rewelacyjny, naprawdę fajnie wygląda ta rabata ;:63
Zdążysz spokojnie ;:108 nic na silę, przecież nie tylko ogrodem żyjemy.
Buziaczki wysyłam i wytrwałości życzę ;:196
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

czytaj, czytaj - czytanie uzależnia. A może nie czytaj - łatwiej sterowac społeczeństwem bezmyślnym i niewykształconym ;) I jeszcze i wjadę na ambicję - moja 8-latka 500 stron czyta w dwa tygodnie i pyta co dalej ;)

Jakie masz teraz lektury?

Aniu - też wierzę w ten widok i to mnie motywuje do pracy - póki nie miałam tarasu, poranną kawę pijałam na schodach i stąd potrzeba ładnego widoku. A że taras nadal niezadaszony, to krzesła i tak przykryte, kawę dalej piję na schodach :)
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Aga, zatrwożyłaś mnie dziewczyno.Coli nie pij, to straszne świństwo. ;:185 Sztucznie pobudzasz korę, niepotrzebnie. I dlatego wypłukałaś sobie wszystko, co potrzebne do budowy układu krwiotwórczego. Zielona herbatka, herbatki ziołowe, soki z buraczków, suplementacja żelazem w tabletach. I odpoczynek :D
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko,

w pełni zgadzam się z przedmówcą - cola i tym podobne specyfiki to, jak dla mnie - paskudna trucizna. Nie pij tego świństwa. Kiedyś jedna moja znajoma miał anemię - bardzo pomocna okazała się wątróbka. Trzeba jeść dwa - trzy tygodnie codziennie. Niezły jest także szpinak, ale pod warunkiem, że nie ma się problemów z kamicą nerkową (szczawiany). Poza tym kupny bywa mocno przenawożony, no i niestety - z uwagi na zdolność akumulacji azotu - toksyczny - nadmierne gromadzenie się azotanów powoduje zatrucia. Dotyczy to także buraków.
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguniu z colą uważaj, jeśli organizm podatny wrzody tworzą się z prędkością światła.
Co do modrzewia może się narażę ale ja również nie widzę w nim fajnego i jestem ciekawa kompozycji w której będzie rósł.
Jesień zagościła na dobre, nie pędzimy :wink:
;:168
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W jakimś programie w tv pokazywali jak wykorzystać colę do czyszczenia chyba srebra? no w każdym razie rada była taka, żeby nie wykorzystane resztki tego napoju wykorzystać do czyszczenia. ;:111
A do żelaza w postaci tabletek dorzuć witaminę c, dzięki niej łatwiej przyswoisz. :wit
athshe
500p
500p

Post »

No dobra, dobra - już nie piję ;)

Pisałam wczoraj, chyba u siebie, że podziwiam rodziców, którzy wczoraj tak ciepło ubierali dzieci. Ja dziś też ciepło ubrałam, bo zimno było. A o 15.10 telefon z przedszkola - Leon miał 37,8st C, jak go odbierałam, było już 38,1. W drodze do domu zasnął i póki co śpi. Na razie dam mu się wyspac, jak się obuydzi z temperaturą, to dostanie syrop, ewentualnie rano pojedziemy do lekarza - ale póki co się wstrzymuję - nie chcę antybiotyku bez potrzeby.

Byłam w szkółce u pana Teppera, wzięłam aparat, bo miałam wam zdjęcia pokazac i ... okazało się, że karta pamięci została w laptopie... zrobiłam kilka zdjęc komórką. Jak będą coś warte, to je wkleję. Kupiłam malutkiego cyprysika tępołuskowego :) - 20zł
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Lektury...teraz do pon pieśń o rolandzie i ci krzyżacy.Potem pan tadeusz,latarnik,mały książę,za minute pierwsza miłośc....A córka i tak szybko czyta ;:108 A 100 stron na h to duzo?
athshe
500p
500p

Post »

Dużo - pod warunkiem, że wiesz, co czytasz ;)

Ja czasami chłonę tak książkę - ale potem np nie wiem, jak miał na imię główny bohater ;)
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aga pokaż zdjęcia ;:108
Moje wątki, Aktualny
athshe
500p
500p

Post »

No to proszę

Na wejściu wrzosy:
Obrazek

A tu w pakiecie mój cień ;) Pogoda wietrzna bardzo - dużo roślin poprzewracanych niestety
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Małgosiu - bo to jest wyznanie nałogowca niestety - innych nałogów nie mam, ale cola mnie wykńacza. Kiedyś doszło do tego, że zaczęłam tracic przytomnośc - więc odstawiłam na dłuuuugo. Ale każda próba odchudzania kończy się colą light- bo jest ona dla mnie namiastką słodkiego - ale to poważniejszy temat - raczej nie ogrodniczy ;)
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aż nabrałam chęci by tam pojechać tylko żebym jeszcze miejsce w ogrodzie miała ;:223
Jak żyć.... ;:145
Moje wątki, Aktualny
athshe
500p
500p

Post »

Aniu - myślałam, że djęcia będą do niczego ( i są), ale i tak są moim zdaniem bardzo zachęcające.

Mama kupiła brzozę jakąś szczepioną - chuda bardzo, a już biała i buka przewieszającego i cyprysika tego co ja i 5 krzaczków irgi i jeszcze coś i zapłaciła 150zł - chyba jest nieźle :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, no muszę koniecznie się i ja wybrać do tego ogrodniczego. W sobotę 5 .10 mój M znów biega po Grudziądzu ....więc okazja jak to mówią czyni złodzieja, a w tym wypadku ja sobie podjadę do tej szkółki, tylko mi przypomnij ulicę :D
Trzymam kciuki za walkę z nałogiem. Odchudzać też się zaczęłam, jak zwykle od poniedziałku, ale tym razem to mam cel....w jakiś fajny ciuszek bym chciała się oblec na Zuzy przyjęcie. :wit
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”