Słonecznie u mnie i pięknie się dzisiaj zrobiło. Podlewałam ogród, bo sucho strasznie, ale nie narzekam.Niech jeszcze taka pogoda będzie, bo strasznie przyjemnie w ogrodzie popołudniami.
Moniś - Nie padało

Ja też mam dwa jedynaki

Za duża różnica wieku
Mati - Oj tam
Jadziu - Podpisałam dzisiaj znacznik koło Solar. Na drugi rok będę już mądrzejsza

.
Paulinko - Tyle miłych słów, dziękuję

Muszę do Ciebie zaraz polecieć, bo coś cichutko długo było.
Martuś - Koniecznie pokaż swoje dzieła
Krysiu - Słomą jeszcze wymościłam ostatnie, górne piętro, już po zrobieniu fotki.A nie ma stawu niedaleko? Tam fajne trawy rosną do domku murarkowego. Ja też się jeszcze wybiorę, bo namawiam mojego M do zrobienia jeszcze jednego. Materiał mam, tylko moje ręce mało zdolne do cięższych prac fizycznych.
Aguś -
Jaguś - Fajne tak być naturszczykiem, miłe...Rusałkom podpowiedz, że można takie ludziki robić z rodzicami. Chyba, że tam gdzie mieszkają nie ma żołędzi ani kasztanów.
Marysiu - To dobrze, że się rozpisałaś, przynajmniej wszystko już wiem.
Tak było jeszcze wczoraj...
a taki widok zastałam po powrocie z pracy
I moje dzisiejsze zdobycze. Narwałam dla koleżanki czarnego bzu, a ona...kupiła mi na targu takie śliczności. Oczywiście ja zapłaciłam, bo ten sok z bzu kosztowałby sporo, ale...wiedziała na co ostatnio mnie kręci i targała te wiechcie z sąsiedniego miasta, autobusem. Kochaną mam koleżankę. Kupowała na targu, są bez nazwy, ale myślę, że wspólnymi siłami zostaną ochrzczone