A odnośnie tej świetnej półki to w katowickiej Ikei jej nie było - zgroza!

Skąd wiesz...? Pewnie, że mam zamiar!onectica pisze:Jakie tam 'niepodobne'! Po Żanecie to się można w sumie wszystkiego spodziewać! Ja się nie zdziwię, jak zacznie cibory siać i będzie jej to wychodzić!sokolica pisze:Żanetka, ale się u Ciebie kaktusowo zrobiłoDo Ciebie to niepodobne
![]()
![]()
Lucynko - nic nie stoi na przeszkodzie, byś to na żywo zobaczyła! Miałam fantastycznego Gościa w sobotę i podobno frajlejki to był hitonectica pisze:Ale frajlejki są cudowne! Takie maleństwa, a już widać, że prześliczne!
Kępulka w zielonej doniczce - rewelacja, a biorąc pod uwagę, że to pewnie trzyipółka, to nieźle to musi wyglądać na żywo![]()
Znaczy, rozumiem: to, co siałam do teraz, to było nieciekaweonectica pisze:Mikrokaktuski też superaśne! Teraz, skoro pierwsze udane próby masz za sobą, to możesz brać się za sianie jakichś ciekawych gatunków
annaoj pisze:Kochana ja tu często jestem, ale jak widzę te siewki to mnie taka zazdrość bierze, że ręce nie chcą pisać....Ale i tak ciągle powtarzam - nie będę siać, nie będę siać i tak to pozdycha.... Póki co z zazdrości mam jedno pudełeczko wysiane, dwa, ale tylko w 1 coś widać.
![]()
Ja miałam szczęście, bo jeden kupiłam na all, ale drugi już kupił nam kolega, bedący akurat w Gdańsku, udało mi się więc nie "przepłacić". I zabrał ostatni okaz, wręcz musiał sobie sam z wystawy rozkręcać. Widocznie fajna tam obsługa, ale to już inna bajka. Mają podobno być przed świętami, trzeba byłoby sprawdzać, bo w sumie do świąt trzy miesiące - to chyba już jest "przed"?annaoj pisze:A odnośnie tej świetnej półki to w katowickiej Ikei jej nie było - zgroza!
No właśnie. I jakoś łatwiej nawet zorganizować wspólny wypad np. do Chrudimia. Czy cokolwiek.hen_s pisze: Fakt, to pomaga - człowiek nie jest sam ze swoim rzadkim przecież hobby.![]()
Witam witam, Agnieszko, serdecznie zapraszam częściej i szczerze dziękuję za przemiłe słowagapapl pisze:Witam![]()
Twoja kolekcja jest niesamowita![]()
Kolekcja Gruboszy![]()
![]()
![]()
Naprawdę imponująca ilość roślinek
Widać mam w sobie trochę z wiedźmy, a wiedźma - jak sama nazwa wskazuje - 'wie'piasek pustyni pisze:Skąd wiesz...? Pewnie, że mam zamiar!onectica pisze:(...) Ja się nie zdziwię, jak zacznie cibory siać i będzie jej to wychodzić!![]()
piasek pustyni pisze:Znaczy, rozumiem: to, co siałam do teraz, to było nieciekaweonectica pisze:Mikrokaktuski też superaśne! Teraz, skoro pierwsze udane próby masz za sobą, to możesz brać się za sianie jakichś ciekawych gatunków![]()
No to ja jestem w takim razie "niewiasta", bo nie wiem...onectica pisze:Widać mam w sobie trochę z wiedźmy, a wiedźma - jak sama nazwa wskazuje - 'wie'piasek pustyni pisze:
Skąd wiesz...? Pewnie, że mam zamiar!![]()
onectica pisze:Mikrokaktuski też superaśne! Teraz, skoro pierwsze udane próby masz za sobą, to możesz brać się za sianie jakichś ciekawych gatunków
piasek pustyni pisze: Znaczy, rozumiem: to, co siałam do teraz, to było nieciekawe
onectica pisze:No jeżeli chodzi o kktusy, to przyznasz sama, że siałaś umiVrkowane rarytasy![]()
piasek pustyni pisze:Nie, no świetna ta Twoja klawiatura, wychodzą Ci bohomazy jakich małoTo na pewno klawiatura czy ... ekhm, ekhm... jakieś "cuś"