Aniu cieszę się, że już wypoczęłaś i wróciłaś cało i zdrowo na łono forum.

Madziu ano tak czasem bywa... Pamiętam, że w zeszłym roku pogoda u nas psuła się zawsze na weekend. W tym jest lepiej. W ogóle piękne lato mamy tego roku. Oby zawsze tak było.

Aniu ja też zachłysnęłam się daliami. Piękne są. I mam piwnicę.
 Niestety tak mi ostatnio się powykładały, że się nieźle na nie zezłościłam. A podtykałam im bambusowych patyków.
  Niestety tak mi ostatnio się powykładały, że się nieźle na nie zezłościłam. A podtykałam im bambusowych patyków.   
 Moja tegoroczna róża New Dawn pięknie kwitła. W między czasie strzeliła pędem do samego nieba i chyba będą znowu kwiaty!

I hamaczkowe widoki.
 Uwielbiam! :
  Uwielbiam! :

.. tylko miejsca póki co brak. Za to do przepięknej The Fairy nikt nie musi mnie przekonywać..jest w mim kajeciku już od początku planów ogrodowych
 .. tylko miejsca póki co brak. Za to do przepięknej The Fairy nikt nie musi mnie przekonywać..jest w mim kajeciku już od początku planów ogrodowych   ..
 ..
 czego chcieć więcej
  czego chcieć więcej 

Powojniki cud miód
  Powojniki cud miód  

A Koleusy tworzą ładny obrazek...widziałam o ile dobrze pamiętam w Warszawskich Łazienkach jak Koleusy rosły sobie w gruncie tworząc przechodzącą w różne odcienie rabatę...cudo. Piękne dalie szczególnie te pompony sama w tym roku jednego pompona nabyłam
  A Koleusy tworzą ładny obrazek...widziałam o ile dobrze pamiętam w Warszawskich Łazienkach jak Koleusy rosły sobie w gruncie tworząc przechodzącą w różne odcienie rabatę...cudo. Piękne dalie szczególnie te pompony sama w tym roku jednego pompona nabyłam   i fajnie zmienia kolor z jasnoróżowego w jasno pomarańczowy. A jeżówka Hot Papaya i Pink Double ukradły moje serce
 i fajnie zmienia kolor z jasnoróżowego w jasno pomarańczowy. A jeżówka Hot Papaya i Pink Double ukradły moje serce  i wiem co ja również jak Ty zakupie w bylinowym raju ( bo z tego co pamiętam to tam je nabyłaś)
  i wiem co ja również jak Ty zakupie w bylinowym raju ( bo z tego co pamiętam to tam je nabyłaś)

siałaś?
  siałaś? 
  Tak w BR kupowałam cztery rodzaje jeżówek: Hot Papayę, Hot Lavę, Pink Double Delight, Tangerin Dream. Resztę mam z okolicznych ogrodniczych.
  Tak w BR kupowałam cztery rodzaje jeżówek: Hot Papayę, Hot Lavę, Pink Double Delight, Tangerin Dream. Resztę mam z okolicznych ogrodniczych.   Zapraszam.
  Zapraszam.