Na Powitanie Becia Cz 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Na Powitanie Becia Cz 4

Post »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękne te ostanie zdjątko ;:63 ;:63
Cudne hortensje,które bardzo lubię.Na kupowałam ju żich dość.Mam 10!!Wystarczy.Teraz trzeba czekać aby się rozrosły ładnie :D
Dużo masz asterków ;:333
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asterków dużo mam a hortensje też lubię mam pewnie ze dwadzieścia kilka i będę czekać jak się rozrosną Zaczęłam je przesadzać wczoraj 5 :D ale kiedy skończę zobaczymy tak stopniowo
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Witaj Beatko... ;:196
A Ty znowu pracujesz... :wink:
Cudnie w ogrodzie... ;:333 Też lubię Hortensje, choć czasem mnie denerwuje, że kwiaty się pokładają po ziemi...
Dobrego dnia... ;:167
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zaraz pracujesz Dorotko mam wakacje :;230 coś tam szturnę powoli żeby nie przedobrzyć bo znowu mi dysk wysiądzie albo co inne.... więc wolno mi to idzie ale zawsze kiedyś zrobię .Ot gadu gadu a do autobusu 15 minut już zdążyłam Nic dobrze ,że moja siostra mieszka nie daleko przecież mi nie odmówi :;230 :;230 :;230 :;230 użyję uroku osobistego ;:306 ;:306 ;:306 .Ok Uciekam a dobrze mi tu posiedzieć . ;:108
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zakupy zrobiłam same książki i zeszyty dla jednego 500 zł.o przyborach ,plecaku nie wspominam Kupiłam troch e cebulek tulipanów i krokusów I wróciłam do domku .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Jednak coś się przykleiło do rączek! już sprzedają tulipany? no to jesień wielkimi krokami idzie~! ;:65
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Beatko i u Ciebie istne kolorowe szaleństwo, widzę, że pomimo ciągłych upałów roślinki jakoś sobie radzą, ale tyle co w tym roku, to jeszcze chyba nigdy nie podlewałam, nie wiem co najpierw podziwiać, gdyż troszkę się tego nazbierało, nie da się ukryć, że kwiaty rosnące w tak wielkich kępach jak u Ciebie przepięknie się prezentują. Jeżówki, dzielżany, dziwaczki, odętka, budleje, hortensje, dalie piękny to czas kiedy wszystko kwitnie i te astry też bombowe szkoda tylko, że przypominają o nieuchronnie zbliżającej się jesieni
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ilonko Witaj dużo też podlewałam ale mimo wszystko coś straciłam z roślin W dużych kępach ładnie się prezentują faktycznie .Trochę boję się wykopek daliowych bo sporo ich jest ale jakoś powoli ogarnę i to szybko wszystko przekwita.Hortensje są urokliwe dosadziłam kilka sztuk bo szybko rosna i zdobią Teraz czas poczekać aż rozrosną się
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Beatko,muszę ci powiedzieć,że masz niesamowitą rękę do kwiatów,wszystko takie zdrowe,dorodne.
Myślałam,ze asparagus znowu mi się nie przyjął,bo już niezliczoną ilość razy do niego podchodziłam,ale jest jedna świeżutka gałązka, to chyba będzie żył.Nie przyjęła mi się czerwona pysznogłówka mimo podlewania.Jednak te upały jej nie sprzyjały.
Wiesz,ze agra jest dopiero 13-14 września?Nie wiem co oni będa o tej porze oceniać w ogrodach jak wszystko bedzie przygotowywało się do snu.W tym roku nie mogę brać udziału w konkursie. ;:145
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu Oj szkoda Małgosiu ,że nie możesz brać udziału w konkursie Czytałam na stronie miasta o terminie agry późno Jakby coś to asparagus mam i młodą sadzonkę dla Ciebie a pysznogłówki na wiosnę mogę Ci dać bo teraz obskubałam czerwoną a byłam u Pani Bożenki przyniosłam sobie białą ,żeleżniaka i astra płożącego między hostami siewkami....Co do oceny ogrodów zostanie trochę astrów jesiennych i hortensje zawilce reszta już właściwie przekwitnie .Wczoraj chyba mignęłaś mi na wysokości księgarni jak byłam po książki.Też przez tą suszę padł mi rododendron 2 azalie 2 powojniki uwiądu dostały ale zawsze jakieś straty są .
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wczoraj faktycznie byłam w mieście.Wybieram się po niedzieli do Bożenki obejrzeć hortensje,nie widziałam białej pysznogłówki ;:oj ciekawe czy wydziaduję? ;:306 Żelazniaka nie znam,musze poczytać,bo nic mi ta nazwa nie mówi.Ja dzisiaj cały dzieńprzesadzxałam,a efektu nie widać,tez zrobił mi sie jeden roz.....nik na rabatach,bez ładu i składu,ale nie potrafie zrobić nic przy linijce. ;:223
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu żelaźniaka miały dziewczyny u Ciebie na spotkaniu i chyba wszystkie dostałyśmy w małych doniczkach :D Pysznogłówka rośnie na białej rabacie tak dla orientacji.Ja posadziłam 9 hortensji przy siatce w ogródku od strony drogi ,bo wedle nowej koncepcji na miejscu irysów od podwórka i przy siatce od jaśminów oraz z rogu od porzeczek maja być hortensje obwódka z żurawek a co w środek nie wiem jeszcze może jeżówki i kłosowce red baron trawa też jest :uszy na pewno cebulowe bo to wiosna przyda się coś kwitnącego większość hortensji jest biała bo limonki, anabeelki limonki Vanille ,kiusiu,posadzę jeszcze te ,które już rosły,jest też tam pięciornik biały taki metrowy właściwie mam trzy może je dołożyć Doradźcie i na agro bym wiosna nie miała tyle pielenia ,bo raczej mało czasu będę miała.
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beciu,obejrzała żeazniaka w necie,jest piękny,ale nie mam go na pewno w ogrodzie ani nic o takich liściach.Tym bardziej muszę wyruszyc na żebry.
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu ;:108 ;:108 ;:108 :D

-- 14 sie 2014, o 08:13 --

Deszczowy czwartek z dalia słoneczną .
Obrazek