Maryniu,u mnie też dzisiaj chłodno i teraz jak miałam iść do ogrodu,to oczywiście siąpi ,nie lubię jak mokre rośliny smagają mnie po nogach i rękach ,nie powiem ,że nie lubię kupować jakieś mało spotykane roślinki i nowości ,których jest teraz mnóstwo ,ja też nie mam wszystkiego i chyba to niemożliwe,pozdrawiam i miłego dnia życzę
Dorotko,dzięki ,że jesteś,że sie podoba ,wypatruj dobrze ,żeby niektóre zawędrowały do Ciebie,u mnie też zaczęło padać bo rano była przerwa w laniu ,pozdrawiam
Anetko,ja też piję kawkę i siedzę w waszych ogrodach i tez coś pocykam ,pozdrowienia dla Ciebie
Aguś witaj,dynie szaleją ,posiałam różne i ozdobne też chciałam wysiać ,ale nasiona nie podpisane były i nie wiem co wyjdzie ,na pewno są dynie na pyszne zupki,a co dalej nie wiem ,inne kształty też rosną ,miło,że ogród sie podoba ,chociaż kolorów u mnie nie brakuje ,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Aniu,ciesę sie ,że naparstnica pięknie kwitnie ,widziałam ją u Ciebie ,nie ścinaj nasienników ,to się rozsieje ,albo sama zbierz dojrzałe nasiona i posiej w jednym miejscu,a potem na wiosnę rozsadź ,floksy też kocham mam trochę nowych odmian,pozdrawiam i miłego dnia życzę