Ogród Marty cz. V

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. V

Post »

Martuś , na szczęście nie widać po ogrodzie,że jeszcze niedawno ulewy go nawiedziły. Rośliny nawodnione bujnie rosną i świetnie się prezentują w Twoim bajkowym ogrodzie! ;:63 A roślin masz tyle i takie odmiany ,że ja 'stary wyjadacz ogrodowy' ;:111 nie wszystkie znam i rozpoznaję... ;:190
Miłego ogrodowego dnia ! ;:196

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuniu!co Ty piszesz ...w Twoim ogrodzie nie można się nudzić. Takie dorodne śliczności . Mogę tu siedzieć i podziwiać godzinami . Pozdrawiam serdecznie! ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Martuś, jak ja lubię Twój ogród, to nie masz pojęcia. ;:108 Mogłabym co wieczór oglądać. Hosty masz zdrowe, moje przez upały i suszę nie wygladają za ciekawie. Języczka, ta żółta to moje odkrycie ostatniego sezonu. :wit
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03

Post »

Martuś wróciłam z objazdówy, zapraszam do średniowiecznego na spacerek ;:196 Nadrabiam po urlopowe zaległości :roll: Chwile grozy przeżyliście ale to już za Wami ;:196 Ogród zachwycający i z przyjemnością wracam i już będę ;:196

Pozdrawiam serdecznie ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Maryniu,nie mów ,że ja Ciebie czymś zaskoczyłam ,rośliny rzeczywiście rosną jak szalone i bardzo kwitną,i w ogrodzie dalej kolorowo,pozdrawiam i pięknych snów życzę ;:19 ;:168

Bogusiu,dziękuję ,miło,że się podoba i zapraszam znowu ;:196 ,pozdrowienia przesyłam :wit

Małgosiu,ja mam dużo różnych języczek nawet o prawie czarnych liściach i teraz mają swój popis,miło,ze jesteś,pozdrawiam i buziaczki przesyłam ;:196

Anetko,dobrze ,że wypoczęłaś i teraz będziesz z nami,na spacerek przyjdę i tu i tam,pozdrawiam i całuski dla Ciebie ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

zapraszam na moje co nieco
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Naparstnica rdzawa
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Z rana zanurzam się w nieprzebranych łanach Twojego ogrodu Martuś. :) Nieco chłodniejsze dni przed nami. My i nasze rośliny odetchniemy nieco... :heja A zaskoczyć mnie to u Ciebie nie trudno , wielu roślin spotykanych u Ciebie nie znam ;:108 Ty bardzo aktywna jesteś w ich zdobywaniu a ja już tylko malutkie kroczki czynię.. ;:65 .Od przypadku do przypadku ;:306 Wszystkiego mieć się nie da ;:131 , ja już tylko "na podglądzie" jestem... :;230
Miłego dnia! ;:196

MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Martuś, witaj... ;:196
Co bym nie napisała o Twoim ogrodzie, to i tak wszystko było... ;:215
Ile Ty masz różności i jaka mnogość kwiecia... Wszystko mnie zachwyca... ;:138
U mnie pada deszcz, zresztą całą noc padał... Aż za bardzo wszystko podlane...
Serdeczności... ;:167 ;:167 ;:167
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p

Post »

Martuś z kawką sobie ponownie spaceruje i tak mi fajnie, bo za oknem smętnie i chłodnawo :roll: Wczoraj burza wygoniła z działeczki, dziś może się później uda na chwile wyskoczyć i coś pocykać :roll:

Pozdrawiam serdecznie, miłego dzionka ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Martuś dyniowy szał u Ciebie ;:oj czy sadzisz również ozdobne?
Dojrzały, letni ogród zachwyca ;:138
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Piękne floksy ;:108
Naparstnica rdzawa śliczna, u mnie też kwitnie,jestem nią oczarowana, taka inna,oryginalna dziękuję ci za nią ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maryniu,u mnie też dzisiaj chłodno i teraz jak miałam iść do ogrodu,to oczywiście siąpi ,nie lubię jak mokre rośliny smagają mnie po nogach i rękach ,nie powiem ,że nie lubię kupować jakieś mało spotykane roślinki i nowości ,których jest teraz mnóstwo ,ja też nie mam wszystkiego i chyba to niemożliwe,pozdrawiam i miłego dnia życzę ;:196

Dorotko,dzięki ,że jesteś,że sie podoba ,wypatruj dobrze ,żeby niektóre zawędrowały do Ciebie,u mnie też zaczęło padać bo rano była przerwa w laniu ,pozdrawiam ;:168

Anetko,ja też piję kawkę i siedzę w waszych ogrodach i tez coś pocykam ,pozdrowienia dla Ciebie :wit ;:168

Aguś witaj,dynie szaleją ,posiałam różne i ozdobne też chciałam wysiać ,ale nasiona nie podpisane były i nie wiem co wyjdzie ,na pewno są dynie na pyszne zupki,a co dalej nie wiem ,inne kształty też rosną ,miło,że ogród sie podoba ,chociaż kolorów u mnie nie brakuje ,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ;:196

Aniu,ciesę sie ,że naparstnica pięknie kwitnie ,widziałam ją u Ciebie ,nie ścinaj nasienników ,to się rozsieje ,albo sama zbierz dojrzałe nasiona i posiej w jednym miejscu,a potem na wiosnę rozsadź ,floksy też kocham mam trochę nowych odmian,pozdrawiam i miłego dnia życzę ;:168 :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Parę zdjęć z ogrodu dla miłych gości

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Lubię do Ciebie Martusiu przychodzić, wielkie kępy różnych pięknych roślin, to mi się podoba, zachwycam się tytoniem ciągle, ale Ania obiecała nasionka to też będę mieć :tan
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p

Post »

Martuś dziś tylko kropelkami postraszyło, ale chłodnawo. Coś pocykałam, ale jakoś.... na razie się resetuje oglądaniem ogrodów, które mnie uspokajają ;:136 Nieprzyjemne zdarzenie dziś miałam i mam ciśnienie do tej pory i pewnie szybko nie przejdzie... jak ja czasem nie rozumie i już raczej nie zrozumie, trza się zresetować to jedyne wyjście :cry: Łany jeżówkowe to jest to ;:138

Pozdrawiam serdecznie, miłego wieczorku ;:136
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”