Sobie zdjęcie w hamaku zrobię, jak się do niego dopcham... chyba będzie ciężko...
 Sobie zdjęcie w hamaku zrobię, jak się do niego dopcham... chyba będzie ciężko...   
 Zeberko mnie zadziwiła ta jeżówka. Pierwsze kwiaty pojedyncze, klasyczne, nie za wysokie a kolejne już całkiem odwrotnie.
Aniu szalona i piękna. Stale zastanawiam się dlaczego tak nagle się zmutowała?
Parę powojnikowych portrecików?

Pierwszy kwiat na Multi Blue kupionym w tym roku od naszej Stasi:

White Prince Charles... nie taki white...:

Betty Corning z moimi chłopakami w tle
 :
 :

Powojniki pięknie kwitną a White Prince Charles jest już na mojej liście chciejstw
 Powojniki pięknie kwitną a White Prince Charles jest już na mojej liście chciejstw 

Niemniej jest piękna i baardzo fotogeniczna. Widzę, że mamy dzieciaki w tym samym wieku. Przynajmniej jedno
 Niemniej jest piękna i baardzo fotogeniczna. Widzę, że mamy dzieciaki w tym samym wieku. Przynajmniej jedno  

Dobrze,że się jej udało bo jakoś nie widzę jej w jednej klasie np. z dziećmi siedmioletnimi urodzonymi w styczniu,czyli prawie dwa lata różnicy
 Dobrze,że się jej udało bo jakoś nie widzę jej w jednej klasie np. z dziećmi siedmioletnimi urodzonymi w styczniu,czyli prawie dwa lata różnicy  A starsza idzie już do szóstej klasy.
 A starsza idzie już do szóstej klasy.
 jak byś kiedyś dzieliła karpę to ja się uśmiecham
 jak byś kiedyś dzieliła karpę to ja się uśmiecham  
 . Tak więc jeśli będziesz miała ochotę na Albę II
 . Tak więc jeśli będziesz miała ochotę na Albę II