U mnie kompletnie nie interesują go kwiaty w doniczkach
 I jak mija Ci urlop?U mnie pogoda już się poprawiła i nie pada więc jest szansa na jakiś wakacyjny wypad w teren bo mój M też ma wolne od poniedziałku,całe trzy tygodnie

, przyleciał na mój balkon a mieszkam wysoko. Spijał z pelargonii.
  , przyleciał na mój balkon a mieszkam wysoko. Spijał z pelargonii.   

Z jednej strony przydałby się wypoczynek na plaży (byle nie padało) ale z drugiej mąż woli bardziej aktywne formy spędzania czasu czyli raczej jakieś zwiedzanie a najlepiej jakieś forty itp.Co gorsza moje dziewczyny też podzielają jego pasje ale muszę przyznać,że np. Twierdza Kłodzko i mnie zauroczyła więc może i w tym roku padnie na Kotlinę Kłodzką
 Z jednej strony przydałby się wypoczynek na plaży (byle nie padało) ale z drugiej mąż woli bardziej aktywne formy spędzania czasu czyli raczej jakieś zwiedzanie a najlepiej jakieś forty itp.Co gorsza moje dziewczyny też podzielają jego pasje ale muszę przyznać,że np. Twierdza Kłodzko i mnie zauroczyła więc może i w tym roku padnie na Kotlinę Kłodzką 
 Co roku jest większy i jako 1 osobnik może zarosnąć całą pergolę.
  Co roku jest większy i jako 1 osobnik może zarosnąć całą pergolę.

A w najgorszym wypadku któregoś z czterech przesadzę jak nie będą umiały się dogadać co do zajmowanego terytorium. Oj jak ja marzę, by mieć takie problemy!
 A w najgorszym wypadku któregoś z czterech przesadzę jak nie będą umiały się dogadać co do zajmowanego terytorium. Oj jak ja marzę, by mieć takie problemy!   
  Latem musi być woda.
  Latem musi być woda.   
  Chyba szczerze ją dostałam.
  Chyba szczerze ją dostałam.   

Ach ten mój cudny Mężuś.
 Ach ten mój cudny Mężuś.  

No tak się nie mogę go doczekać!
  No tak się nie mogę go doczekać!

Twój mąż ma wyczucie czasu.Mam nadzieję,że pochwalisz się efektem jego pracy
 Twój mąż ma wyczucie czasu.Mam nadzieję,że pochwalisz się efektem jego pracy