Oaza spokoju Hanki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Izo - ja już też się ślinię na jej widok :)
Awatar użytkownika
Danio
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2006, o 18:44

Post »

Haniu, pospacerowałam po twoim ogrodzie i widzę, że szykują się duże zmiany. Ja też planuję zakupy róż w Rosarium, oby tylko zima nie przyszła za wcześnie, bo mam jeszcze dużo planów do realizacji.
Spróbowałam też twojego chlebka i mam ochotę też upiec.
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Kontakt:

Post »

Dziewczyny, ja też kupiłam róże tam gdzie Wy tylko, że pojechałam do Pana osobiście bo mieszkam dość blisko:-), bardzo miły, młody człowiek.
Lisko co do ACM to zrobiłam u nich kiedyś zakupy, kilka produktów. Czekałam na paczkę Kilka tygodni....kiedy dotarła okazało się, że na inny adres niż prosiłam (zupełnie inny rejon Polski). Potem jak wysyłali drugi raz ( w większości cebule) okazało się, że nie mają takich kolorów jakie zakupiłam na allegro i proponowano mi inne. W końcu się zgodziłam dla świętego spokoju. Czasami kupuję aby sprawdzić czy komentarze są wymysłem ludzi czy rzeczywiście tak jest jak Klienci pisują. Ryzykowne, ale w tym wypadku wiem, że mają tam okropny bałagan. W tym roku poprawili trochę opisy na aukcjach - są rzetelniejsze i bardziej prawdziwe :lol: . Zaznaczam, że nie każdy musi mieć takiego pecha jak ja miałam kupując u nich.
Haniu czytuję Twój wątek i oglądam piękne rośliny, ale rzadko coś skrobnę - taką już mam skrytą naturę:-).
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Mariolu mozemy razem kupic :)

kocico bardzo Ci dziekuje za te spostrzeżenia...
mi tez się nie odobało, ze nie odpowiedzieli na miala i nei mozna sie dodzwonic...
czyli musze poszukac kogos kto bedzie jechal do Kielc... bo nie wiadomo co dostane.
Zobacze jeszcze co Hania powie
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Jeżeli mogę wtrącić swoje trzy grosze to myślę Izo ,że droga ta róża ,może poszukasz tej samej u innego sprzedawcy :P
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

bogusia177 pisze:Jeżeli mogę wtrącić swoje trzy grosze to myślę Izo ,że droga ta róża ,może poszukasz tej samej u innego sprzedawcy :P
Problem w tym, ze on ma najtaniej :( Znalazłam jeszcze tylk oofertę za 30 zł + przesyłka kurierem :(

Bogusiu dlatego nei kupiłam tylko jeszcze szukam... ale marne szanse widzę
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iza czy to musi być ta sama zobacz podobną albo zupełnie inną ,przecież wszystkie róże są ładne ,widzisz ja swoją pnącą kupiłam za parę groszy ,--różowa przy słupie ,i jeszcze do teraz mi kwitnie --oczywiście mam więcej pnących :P ---Haneczka nas wyrzuci ,że się rządzimy u niej :P
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iza jutro do południa zajadę do ACM jeśli mają takie ładne jak pokazują to Ci kupię.To centrum ogrodnicze jest najstarsze w Kielcach i chyba najlepiej zaopatrzone ale z obsługą jest różnie.Ja jestem w komfortowej sytuacji bo tam pracuje kolega mojego syna i zawsze on mi daje towar albo odradzi zakup.Iza jeśli coś jeszcze chcesz od nich to pisz szybciutko,bo widzę,że mają Kronenburga.Jeśli mieszkasz w Rzeszowie /tak mi się wydaje/ to mój syn często jeździ do Rzeszowa.Współpracuje z hurtownią art dziecięcych "BEN"zapomnialam na jakiej ulicy a nie chce mi się lecieć do zakładu.Ale jeśli by to wszystko zagrało to podałabym Ci ulicę i mój syn by Ci to zawiózł.A jak nie to Ci wyślę nie ma problemu.Pisz ile szt kupić i co jeszcze.Właśnie u nich kupiłam tulipany po 70 gr a pełne po 90 gr.
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie
Bogusia Hanka nie wyrzuci,Hanka jest zadowolona,że jesteście u mnie.Dopiero teraz mogłam się z Wami przywitać.
Dziś dostałam róże od p.Przemka całe 28 szt a że nie jestem pazerna od razu w biurze przepakowałyśmy 16 szt i wysłałam do mojej bratowej Zosi na Ponidzie.Kobieta zapracowana jak to na wsi nie ma teraz czasu na zakupy kwiatowe to zrobiłam niespodziankę bo jak każda z nas kocha kwiaty a że nadajemy na jednych falach to i bardzo się lubimy - jak siostra.
Ewa fajnie,że do mnie zaglądasz jest mi bardzo miło
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorota na róże z rosarium jeszcze czekam,tam zamówiłam same angielki.Mam nadzieję,że październik będzie łaskawy i zdążymy wszystko posadzić.Mam do sadzenia jeszcze resztę tulipanów i dzisiejsze róże wielkokwiatowe ale je będę sadzić dopiero w sobotę.Póki co wsadziłam do wody i muszą czekać.
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jeju Haniu ale Ty jesteś kochana!
Niestety jeśli chodzi o wysyłkę, to NIE ma sensu... zaoszczędzę 2-3 zł przy kwocie 42 zł... to nie ma sensu. NAPRAWDĘ.

Gdyby Twój syn jechał do Rzeszowa,... to rzeczywiście mogłabym Cię poprosić o pomoc ... ja chętnie podjedę wszędzie, gdzie trzeba i o każdej porze:)

ale ... napisałam u Ciebie o tej firmie, tylko po to, żeby się upewnić, że ta firma nie oszukuje..bo neistety komentarze na alllegro mają rożne

Haniu nei jedź specjalnie - to nie ma sensu. !!!!!!

Jeśli Twój syn by jechał do Rzeszowa.. to bym się uśmiechnęła do Ciebie :)
Bo wiedziałabym, że kupiłabyś dobrą sadzonkę ..
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iza jutro tam pojadę,bo muszę kupić obornik i tego Kronenburga.Mam jednego ale pasuje mi z drugiej strony ogrodu też posadzić Kronenburga.Pisz co chcesz ,bez krempacji, to Ci kupię a o dostarczeniu to uzgodnimy po zakupach.A jak ja u nich kupuję to Ci napisałam wyżej.Jeśli to będzie badziewie za takie pieniądze to na pewno nie wezmę.A towar mają różny-piękny i badziewie.Obsługa też niby fajna ale jakaś niezorganizowana,dobrze,że ja mam tam "swojego
człowieka"
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Haneczko czy Kronenburg to odmiana róży Obrazek :?:
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Hanka 1 pisze:Witajcie

Dziś dostałam róże od p.Przemka całe 28 szt a że nie jestem pazerna od razu w biurze przepakowałyśmy 16 szt i wysłałam do mojej bratowej Zosi .
Haniu, Ty i pazerna ?
Takiej miłej i przesympatycznej osoby, a na dodatek szczodrej dawno nie spotkałam.
Jesteś jak, jak.... no i widzisz ?
Nawet odpowiedniego słowa nie mogę znaleźć, aby Cię opisać.
Po prostu, jesteś dobrym człowiekiem.
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gabryśko ,Haneczka to Anioł o gołębim sercu

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”