Oaza spokoju Hanki
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu, pospacerowałam po twoim ogrodzie i widzę, że szykują się duże zmiany. Ja też planuję zakupy róż w Rosarium, oby tylko zima nie przyszła za wcześnie, bo mam jeszcze dużo planów do realizacji.
Spróbowałam też twojego chlebka i mam ochotę też upiec.
Pozdrawiam Dorota
Spróbowałam też twojego chlebka i mam ochotę też upiec.
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Dziewczyny, ja też kupiłam róże tam gdzie Wy tylko, że pojechałam do Pana osobiście bo mieszkam dość blisko:-), bardzo miły, młody człowiek.
Lisko co do ACM to zrobiłam u nich kiedyś zakupy, kilka produktów. Czekałam na paczkę Kilka tygodni....kiedy dotarła okazało się, że na inny adres niż prosiłam (zupełnie inny rejon Polski). Potem jak wysyłali drugi raz ( w większości cebule) okazało się, że nie mają takich kolorów jakie zakupiłam na allegro i proponowano mi inne. W końcu się zgodziłam dla świętego spokoju. Czasami kupuję aby sprawdzić czy komentarze są wymysłem ludzi czy rzeczywiście tak jest jak Klienci pisują. Ryzykowne, ale w tym wypadku wiem, że mają tam okropny bałagan. W tym roku poprawili trochę opisy na aukcjach - są rzetelniejsze i bardziej prawdziwe
. Zaznaczam, że nie każdy musi mieć takiego pecha jak ja miałam kupując u nich.
Haniu czytuję Twój wątek i oglądam piękne rośliny, ale rzadko coś skrobnę - taką już mam skrytą naturę:-).
Lisko co do ACM to zrobiłam u nich kiedyś zakupy, kilka produktów. Czekałam na paczkę Kilka tygodni....kiedy dotarła okazało się, że na inny adres niż prosiłam (zupełnie inny rejon Polski). Potem jak wysyłali drugi raz ( w większości cebule) okazało się, że nie mają takich kolorów jakie zakupiłam na allegro i proponowano mi inne. W końcu się zgodziłam dla świętego spokoju. Czasami kupuję aby sprawdzić czy komentarze są wymysłem ludzi czy rzeczywiście tak jest jak Klienci pisują. Ryzykowne, ale w tym wypadku wiem, że mają tam okropny bałagan. W tym roku poprawili trochę opisy na aukcjach - są rzetelniejsze i bardziej prawdziwe

Haniu czytuję Twój wątek i oglądam piękne rośliny, ale rzadko coś skrobnę - taką już mam skrytą naturę:-).
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
Mariolu mozemy razem kupic
kocico bardzo Ci dziekuje za te spostrzeżenia...
mi tez się nie odobało, ze nie odpowiedzieli na miala i nei mozna sie dodzwonic...
czyli musze poszukac kogos kto bedzie jechal do Kielc... bo nie wiadomo co dostane.
Zobacze jeszcze co Hania powie

kocico bardzo Ci dziekuje za te spostrzeżenia...
mi tez się nie odobało, ze nie odpowiedzieli na miala i nei mozna sie dodzwonic...
czyli musze poszukac kogos kto bedzie jechal do Kielc... bo nie wiadomo co dostane.
Zobacze jeszcze co Hania powie
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Problem w tym, ze on ma najtaniejbogusia177 pisze:Jeżeli mogę wtrącić swoje trzy grosze to myślę Izo ,że droga ta róża ,może poszukasz tej samej u innego sprzedawcy :P

Bogusiu dlatego nei kupiłam tylko jeszcze szukam... ale marne szanse widzę
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- bogusia177
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iza jutro do południa zajadę do ACM jeśli mają takie ładne jak pokazują to Ci kupię.To centrum ogrodnicze jest najstarsze w Kielcach i chyba najlepiej zaopatrzone ale z obsługą jest różnie.Ja jestem w komfortowej sytuacji bo tam pracuje kolega mojego syna i zawsze on mi daje towar albo odradzi zakup.Iza jeśli coś jeszcze chcesz od nich to pisz szybciutko,bo widzę,że mają Kronenburga.Jeśli mieszkasz w Rzeszowie /tak mi się wydaje/ to mój syn często jeździ do Rzeszowa.Współpracuje z hurtownią art dziecięcych "BEN"zapomnialam na jakiej ulicy a nie chce mi się lecieć do zakładu.Ale jeśli by to wszystko zagrało to podałabym Ci ulicę i mój syn by Ci to zawiózł.A jak nie to Ci wyślę nie ma problemu.Pisz ile szt kupić i co jeszcze.Właśnie u nich kupiłam tulipany po 70 gr a pełne po 90 gr.
- Hanka 1
Witajcie
Bogusia Hanka nie wyrzuci,Hanka jest zadowolona,że jesteście u mnie.Dopiero teraz mogłam się z Wami przywitać.
Dziś dostałam róże od p.Przemka całe 28 szt a że nie jestem pazerna od razu w biurze przepakowałyśmy 16 szt i wysłałam do mojej bratowej Zosi na Ponidzie.Kobieta zapracowana jak to na wsi nie ma teraz czasu na zakupy kwiatowe to zrobiłam niespodziankę bo jak każda z nas kocha kwiaty a że nadajemy na jednych falach to i bardzo się lubimy - jak siostra.
Ewa fajnie,że do mnie zaglądasz jest mi bardzo miło
Bogusia Hanka nie wyrzuci,Hanka jest zadowolona,że jesteście u mnie.Dopiero teraz mogłam się z Wami przywitać.
Dziś dostałam róże od p.Przemka całe 28 szt a że nie jestem pazerna od razu w biurze przepakowałyśmy 16 szt i wysłałam do mojej bratowej Zosi na Ponidzie.Kobieta zapracowana jak to na wsi nie ma teraz czasu na zakupy kwiatowe to zrobiłam niespodziankę bo jak każda z nas kocha kwiaty a że nadajemy na jednych falach to i bardzo się lubimy - jak siostra.
Ewa fajnie,że do mnie zaglądasz jest mi bardzo miło
Jeju Haniu ale Ty jesteś kochana!
Niestety jeśli chodzi o wysyłkę, to NIE ma sensu... zaoszczędzę 2-3 zł przy kwocie 42 zł... to nie ma sensu. NAPRAWDĘ.
Gdyby Twój syn jechał do Rzeszowa,... to rzeczywiście mogłabym Cię poprosić o pomoc ... ja chętnie podjedę wszędzie, gdzie trzeba i o każdej porze:)
ale ... napisałam u Ciebie o tej firmie, tylko po to, żeby się upewnić, że ta firma nie oszukuje..bo neistety komentarze na alllegro mają rożne
Haniu nei jedź specjalnie - to nie ma sensu. !!!!!!
Jeśli Twój syn by jechał do Rzeszowa.. to bym się uśmiechnęła do Ciebie
Bo wiedziałabym, że kupiłabyś dobrą sadzonkę ..
Niestety jeśli chodzi o wysyłkę, to NIE ma sensu... zaoszczędzę 2-3 zł przy kwocie 42 zł... to nie ma sensu. NAPRAWDĘ.
Gdyby Twój syn jechał do Rzeszowa,... to rzeczywiście mogłabym Cię poprosić o pomoc ... ja chętnie podjedę wszędzie, gdzie trzeba i o każdej porze:)
ale ... napisałam u Ciebie o tej firmie, tylko po to, żeby się upewnić, że ta firma nie oszukuje..bo neistety komentarze na alllegro mają rożne
Haniu nei jedź specjalnie - to nie ma sensu. !!!!!!
Jeśli Twój syn by jechał do Rzeszowa.. to bym się uśmiechnęła do Ciebie

Bo wiedziałabym, że kupiłabyś dobrą sadzonkę ..
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Hanka 1
Iza jutro tam pojadę,bo muszę kupić obornik i tego Kronenburga.Mam jednego ale pasuje mi z drugiej strony ogrodu też posadzić Kronenburga.Pisz co chcesz ,bez krempacji, to Ci kupię a o dostarczeniu to uzgodnimy po zakupach.A jak ja u nich kupuję to Ci napisałam wyżej.Jeśli to będzie badziewie za takie pieniądze to na pewno nie wezmę.A towar mają różny-piękny i badziewie.Obsługa też niby fajna ale jakaś niezorganizowana,dobrze,że ja mam tam "swojego
człowieka"
człowieka"
- bogusia177
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Haniu, Ty i pazerna ?Hanka 1 pisze:Witajcie
Dziś dostałam róże od p.Przemka całe 28 szt a że nie jestem pazerna od razu w biurze przepakowałyśmy 16 szt i wysłałam do mojej bratowej Zosi .
Takiej miłej i przesympatycznej osoby, a na dodatek szczodrej dawno nie spotkałam.
Jesteś jak, jak.... no i widzisz ?
Nawet odpowiedniego słowa nie mogę znaleźć, aby Cię opisać.
Po prostu, jesteś dobrym człowiekiem.
- bogusia177