Ogród Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga wszystko idzie nie tak jakbym chciała. Nie mam niestety miejsca docelowego w ogrodzie. Zostało mi jeszcze sporo do przekopania, a ostatni mocno zarośnięty fragment wbrew sobie spryskałam Roundapem
. Pewno większa część roślin wyląduje znów w przechowalni. Nie wiem dokładnie jakie rośliny dostanę. Ani tak naprawdę ile. I tak będę zachwycona, bo zakładając ogród każda sztuka jest na wagę złota. Pojadę do cioci w piątek, zobaczę czego chce się pozbyć i chwycę za widły. A później wstawię zdjęcie. Powiem Wam tylko, że ma ona tak przepiękny ogród, że mogę stamtąd nie wychodzić. Inne takie ogrody widziałam tylko na zdjęciach, również na tym forum. 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gosiu - to koniecznie weź aparat ze sobą.
Bardzo lubimy oglądać ogrody są inspiracją dla nas ,
a w tak wielkim ogrodzie na pewno jest mnóstwo interesujących roślin.
Przekaż Cioci pozdrowienia od ogrodomaniaków i zaproś na nasze forum ,może sprawi jej
przyjemność bycie wśród takich zapaleńców jak my?
Nie miałam jeszcze czasu wszystkiego przejrzeć u Ciebie
ale spodziewam się rewelacji Gosiu- sadzonki ?udane ukorzenianie? To bomba,
ale wrócę do Ciebie niebawem ,obiecuję ,tymczasem pozdrówki

Bardzo lubimy oglądać ogrody są inspiracją dla nas ,
a w tak wielkim ogrodzie na pewno jest mnóstwo interesujących roślin.
Przekaż Cioci pozdrowienia od ogrodomaniaków i zaproś na nasze forum ,może sprawi jej
przyjemność bycie wśród takich zapaleńców jak my?

Nie miałam jeszcze czasu wszystkiego przejrzeć u Ciebie
ale spodziewam się rewelacji Gosiu- sadzonki ?udane ukorzenianie? To bomba,
ale wrócę do Ciebie niebawem ,obiecuję ,tymczasem pozdrówki

Widzę że nie tylko ja zaczynam swoją przygodę z ogrodem[i komp.]Tak jak ty mam dziś taki sobie rozsadnik z którego planuje dopiero rośliny wysadzać na ich właściwe miejsca.Do zagospodarowania mam ok.1500m ale jeszcze nie ma się czym chwalić.Rośliny albo sama ukorzeniam albo dostaje od znajomych,czasem kupuje.Będę do ciebie zaglądać jeśli pozwolisz (też łodzianka] 

- rosiowa
Nie jestem zwolennikiem tego środka, ale jak już kiedyś pisałam kręgosłup mam tylko jeden. Jesień nastała i musiałam trochę sobie pomóc.maakita pisze:
Ja też się ostatnio złamałam i notorycznie wspomagam się rundapem

Witaj u mnie lucy09. Zaglądaj jak najczęściej, zapraszam serdecznie. Pokaż nam swoją działkę, zawsze jest na co popatrzeć. A tutaj będziesz dokumentowała sobie wszystkie zachodzące zmiany.
Krysiu, Dorotko, ja też się nie mogę doczekać. Aparat oczywiście wezmę, tym bardziej, że nie byłam tam ze trzy lata. Ale pokażę Wam zdjęcia jak to wtedy wyglądało:

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Powybieram, posadzę, będę pielęgnowała, a później się wszystko rozrośnie i będę miała czym się z Wami wszystkimi dzielić 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O mamciu...Ale cudo! Ja też chcę taka ciocię, dawaj kawałek cioci!!! 

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę