Mój ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród

Post »

Jestem z rewizytą,miłego wypoczynku,zakupy na wakacjach?? czemu mnie to nie dzwi :;230
Awatar użytkownika
anushka
200p
200p
Od: 27 mar 2012, o 21:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

strasznie mi się podbają yukki w ogrodach jak kwitną ;:oj i nawet jak nie kwitną to te liście super wyglądają :D
smolka
1000p
1000p
Od: 19 paź 2012, o 15:24

Post »

Witam Was gorąco ;:3 Słońce grzeje cały czas! Nie ma chwili wytchnienia ;:108 Jedynie wieczorem jest przyjemnie chłodno!

Iwek dziękuję po prostu nie mogłam się im oprzeć ;:124

Paulii Tobie również bardzo dziękuję :wink: Ta jukka to było moje wielkie chciejstwo ;:108 To był czysty przypadek ;:224
Nie tylko ja taką będę miała :tan To zdjęcie Zatoki Puckiej - tam zawsze jest najwięcej surferów! Dla nich to istny raj!

Jolifleur może i nieuleczalne, ale jakie przyjemne :wink:

Chalaputkowo o matko ja mam tak samo! W planach powrotu muszę zaliczyć Palmiarnię w Gdańsku i już pytałam dziewczyny na FO gdzie w pobliżu są jakieś centra ogrodnicze lub szkółki ;:124 Jak dobrze, że nie jestem sama ;:196

PEPSI mnie trochę korci zagranica, ale jak ma się swój ogród to żal zostawiać! Ja cały czas myślę o zwierzyńcu! Sześć kotów i trzy duże psy to trochę zabawy jest! ;:173

Szostani malino jeżynę warto mieć u siebie! Owoce bardzo duże i smaczne! Ja też kocham nasze polskie morze! ;:167

Jolifleur ja nie lubię tłoku. Tu gdzie jesteśmy, czyli w Kuźnicy jest bardzo mało ludzi. Polecam na odpoczynek! Przyjechali do nas znajomi, którzy mieszkają ww Władysławowie i byli zszokowani, że tutaj w ogóle nie ma ludzi! Blisko do Zatoki i blisko do morza! Ścieżka rowerowa od Władysławowa do Helu! Coś pięknego!

JAKUCH witaj :wit Oczywiście, że pozdrowienia są również dla Ciebie :wink: Uzależniamy się wzajemnie oglądając Nasze ogrody ;:306 Dziękuję za miłe słowa - wypoczynek jest bardzo udany, ale dobiega już końca ;:222

Dorcia7 witaj i dziękuję bardzo! Jak dobrze, że mnie rozumiesz ;:306

Anushka to prawda jukki to piękne i majestatyczne rośliny! :wit

Przed wyjazdem zrobiłam kilka zdjęć w ogrodzie. Jestem ciekawa co się tam ciekawego dzieje ;:65
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

Wypoczywaj a nie chodzisz po sklepach ogrodniczych , chociaż chyba każda z nas tak ma że gdzie by nie była to zawsze wypatrzy taki sklep . U mnie kwitną dwie juki a 4 odpoczywają ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
smolka
1000p
1000p

Post »

Witaj Janeczko :wit Jestem już wypoczęta do granic możliwości ;:3 Chcę do domu ;:145 Do moich roślinek i sierściuchów ;:65
W tym roku jukki kwitną na potęgę ;:108

Na szczęście nie ma tutaj centrów ogrodniczych, bo nie wiem co by było ;:124
Ale kilka ładnych ogrodów widziałam. Ogródki są mikroskopijne, ale cudne. Na takich piaskach rosną też ciekawe rośliny:wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Spotkaliśmy - no właśnie nie wiemy, co to za owad? Miał rudawe włoski na odnóżach i chował się do tej norki
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

A którędy bedziesz wracać z nad morza , polecam ogrod w Dobrzycy , Hortulus sie nazywa , co za cudeńka oni tam maja naprawdę warto zobaczyc , ja bylam tam w kwietniu jak jeszcze niewiele kwitło a co musi sie dziac tam teraz ?
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

Super juka i ciekawe zdjęcia znad morza :D pieski kochane ;:167
Czy ten owad to nie pszczoła samotnica? :D
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

Witaj Izuś :wit Piękne kwiatuszki tawułki. Piękne ogrodowe kwitnienia :D
A kto się Twoimi psiakami zajmuje pewnie tęskną za pańcią jak pańcia za Nimi tęskni :wink:
Bardzo ciekawe roślinki rosną nad morzem :)
Fajnego owada spotkaliście.
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Oj Iza jak ja Ci zazdroszczę. Teraz jak Zuza ma swinkę, to nawet nad morze na weekend nie wyskoczymy ;:223 . Masz piękną pogodę.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Izo chciałam się dowiedzieć co to za ziele ,bo też mam cos takiego w donicy .No to wypoczywaj ,bo czas wypoczynku nieubłaganie się kurczy :wink:

Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Izka witaj :wit
Przybiegłam z rewizytą i już zostaje bo pięknie u Ciebie ;:138 Na razie przejrzałam tylko kilka stron ale w najbliższym czasie to nadrobię. Tym czasem pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę :D
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
Ignis05
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 gru 2009, o 14:08

Post »

Witaj Izo :wit
Chyba dobrze trafiłaś z terminem pobytu nad morzem. Pogoda była w tym czasie jak marzenie.
Wstawiłaś bardzo ciekawe zdjęcia znad morza. ;:138
Podobnie , jak i Ty , też zawsze bardzo tęsknię za ogrodem podczas każdego dłuższego wyjazdu.
Mało tego, to nawet mam wyrzuty sumienia, że nie zajmuję się w tym czasie ogrodem. ;:14
Miłego dnia :wit
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

Takie dzikie kwiaty rosną i u mnie przy rowie ,ziele wygląda mi na trzykrotkę a u nas pada i pada to i my nie oglądamy swoich kwiatuszków choć sierściuchy siedzą na parapecie i stole na tarasie to można nawet przez okno na nich popatrzeć ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
smolka
1000p
1000p

Post »

Witajcie po urlopie!

Nadrabiam zaległości u siebie i u Was. Po dwóch tygodniach nieobecności miałam dużo pracy w ogrodzie, ale udało się uchwycić kwitnienia liliowców, które przez cały czas urlopu podziwiałam u Was ;:138

Chalaputkowo też pomyślałam o Hortulus, ale to niestety nie było po drodze. Planowałam odwiedzić Palmiarnię w Gdańsku, ale nie zdążyłam, bo odległość z Półwyspu Helskiego do Gdańska pokonałam w czasie 5 godzin ;:124 W domy byłam po 9 godzinach jazdy!

Fraszka_1 dziękuję bardzo ;:196 Masz rację to była pszczoła samotnica ;:215 Bardo pożyteczny owad i zupełnie niegroźny!

Paulii ;:196 Do piesków jeździła moja mama. Najbardziej tęskniła Lara - owczarek niemiecki, bardzo schudła :( Ale teraz nie odstępuje mnie na krok :D Koty to chyba nawet nie zauważyły, że nas nie było!

PEPSI choroba niestety nie wybiera! Pogoda nad morzem była fantastyczna! ;:3 Mam nadzieję, że córka lepiej się czuje :D

JAKUCH już po wypoczynku ;:124 ;:306 To jest złoty wąs - roślina lecznicza!

Anym witam Ciebie w moich skromnych progach :wit Zaglądaj i odwiedzaj mnie do woli :wink: Zawsze miło jest słyszeć takie pochwały!

Ignis05 trochę się bałam, że koniec czerwca to nie jest dobry moment na rozpoczęcie urlopu nad morzem, ale muszę powiedzieć, że było przepięknie ;:3 Zamiast wypoczywać to my zamęczamy się wyrzutami sumienia ;:219 Ile to ja bym przez te dwa tygodnie zrobiła w ogrodzie ;:306

Maniusika nie mam pojęcia co to za roślina. Dużo jej było na wydmach! Moje koty jak pada to uciekają do domu ;:306

Zgodnie z zapowiedzią na początek liliowce ;:167

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Izo po urlopie Dziękuję za przypomnienie zaraz muszę sobie napisać to rzeczywiście Złoty wąs.Cudne masz liliowce
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”