Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
a_nie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

AGNESS pisze: Dziś dla odmiany liliowce :wit
Fajna ta odmiana, zdjęcia robione lewą ręką niczym nie ustępują tym praworęcznym.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piękne masz i liliowce. Co to za cudo takie ciemne na drugim zdjęciu?
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko śliczne liliowce i trzymam kciuki, żeby nie bolało i wszystko ładnie się zaleczyło ;:168
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Piękne liliowce, takich kolorów nie widziałam, zdjęcia super wyszły mimo kontuzji.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Aguś jak mówią do wesela się zagoi.
Nie zaczynaj tylko zbyt szybko grzebać gołymi rękami w ziemi.
Ty masz palec a ja dwa lata temu chciałam szpadlem ubić brzeg oczka i z całej siły grzmotnęłam w palec u nogi.
Gwiazdy przed oczami mi stanęły a paluch zrobił się 3 razy większy.
Pękły dwie kostki, ale nawet w tym wieku się zrosło. ;:306
Więc się nie martw, będzie dobrze. ;:215
Liliowce dają czadu, swoimi też się zachwycam.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu mam nadzieję, że już grypa mija, bardzo współczuję, to nic przyjemnego ;:196
Ciekawa jestem bardzo jakie okażą się te kupione liliowce.... że śliczne to nie mam wątpliwości :D

Aniu ciesze się, ze zdjęcia robione przez praworęczną inwalidkę nie są tragiczne , trochę sie tego obawiałam, ale jakoś daję radę 8-) :lol:

Marysiu bardzo dziękuję za cieplutkie życzenia ;:196
Liliowce bardzo bujnie kwitną, mimo paskudnego robala, który je zaatakował :D

Dorotko dziękuję , cieszę się, że jakość zdjęć nie bardzo ucierpiała na mojej kontuzji :D
Liliowce to jedne z moich ulubionych kwiatów, kwitną niesamowicie bujnie w tym roku :D

Grażynko miałaś bardzo przykre i niesamowicie bolesne zdarzenie, na szczęście już wszystko jest dobrze.... mam nadzieję, że i u mnie wszystko dobrze się wygoi .
Moje liliowce to takie starsze odmiany, ale kocham je wszystkie . U Ciebie to prawdziwe perełki :D

Jeszcze troszkę liliowcowych obrazków :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
nemezja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2007, o 10:59

Post »

Mówię, słyszę albo czytam AGNESS widzę liliowce. Jak nikt inny tu na forum właśnie Ty z nimi jako pierwsza przychodzisz mi na myśl ;:333 . MAsz ich zatrzęsienie. Są przepiękne!
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Agniesiu bardzo Ci współczuję kontuzji palca. ;:168 Wiem, że ciężko to znosisz, gdyż musisz ograniczać wszelkie zajęcia, a Ty pracuś jesteś. ;:108
Liliowce są cudne, piękne, urocze. Jak dla mnie, to wszystkie nowe odmiany, takie najbardziej lubię.
Zdjęcia przepiękne. ;:167
Zamówiłam tej wiosny kilkanaście odmian, ale kilka ma dopiero pąki, myślę, że na drugi rok będę się cieszyć kwiatami. :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Karolinko ja Ci się kojarzę z liliowcami??? ;:oj jak miło :D Faktycznie jak na niezbyt duży ogród, to dosyć sporo ich mam.... około 60 kęp, ale to wszystko takie popularne, starsze odmiany, żadnych tam perełek. Ale kocham je wszystkie :lol:

Tajeczko faktycznie nie potrafię siedzieć bezczynnie i sytuacja w jakiej się znalazłam powoduje u mnie ogromny dyskomfort. Mimo wszystko ciągle za coś się biorę i że jestem nie przyzwyczajona do pracy lewą ręką, forsuję się i nadwyrężam, jestem tak zmęczona, że wieczorem padam na nos :evil: ...
Mam kilka pięknych rozrośniętych kęp liliowców do oddania i jeśli tylko zechcesz to się chętnie podzielę ;:196 Mam nadzieję, że planujecie wizytę u mnie w najbliższym czasie??? :D
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Agniesiu dziękujemy za zaproszenie. ;:196 Bardzo bym chciała Cię odwiedzić i załapać się na kwitnienie cudnych lilii, ale ostatnio nie wyrabiamy się z pracami na działce, bo na tygodniu nie mogę pojechać, myślę że zapewne w sierpniu, jak M będzie na urlopie. :)
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

nie ucierpiała uwierz , a jak bym miała tyle kolorów też bym co chwilę oglądała czy jakiś nie rozkwitł- na razie mam 4 szt- więc problemu nie ma ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

No cuda pokazujesz Agnieszko i jak dużo różnych odmian, a zdjęcia bardzo wyraźne jak ilustracje do katalogu ;:215 Jak poszło przy zmianie opatrunku?
Jeżeli coś zostanie z podziałów to chętnie przygarnę. Na razie czekam na kwitnienie Stella de Oro od Ciebie (bo chyba jego mi posyłałaś), ale pąków nie ma, pewnie za rok :lol:
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Liliowce to nie moja bajka ale masz całkiem fajne ;:215 cóż że stare odmiany ale pięknie kwitną.
Mam nadzieję że ręka a właściwie palec zbytnio nie dokucza, a lewej ręki tak nie przemęczaj bo potem to ona będzie chora ;:168
Awatar użytkownika
Anna55
1000p
1000p
Od: 27 kwie 2012, o 00:06

Post »

Wreszcie nadrobiłam zaległości u Ciebie. Musiałam przydreptać zobaczyć lilie i liliowce a tu czytam o Twoim wypadku.
Tak mi przykro! Wiem jak wkurza taka niemoc. W dodatku prawa ręka. Mam nadzieję,że szybko się zagoi.Ogród masz zadbany i wypieszczony. Chwasta żadnego nie dostrzegłam więc masz okazję zrobić sobie przymusowy urlop od prac ogrodowych.
Zdjęcia cudne jak na mańkuta. :) Żadnej różnicy. Bardzo lubię zdjęcia Twoich ogrodowych widoczków.
Teraz liliowce mają swoje 5 minut i dusza się raduje. Ciekawa jestem czy zakwitł Ci ten żółty pajączek? Moje w tym roku wystrzeliły w górę i musze je oodpierać patyczkami.
Chciałam zapytać jak wygląda ta muchówka. Nie masz przypadkiem zdjęcia? Znalazłam coś takiego czarnego w jednym liliowcu. Wielości zwyklej muchy ale bardziej plaskie ze skrzydłami schowanymi pod skorupką jak u biedronek. Myślisz,że to może by TO?
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Oj kusisz tymi liliowcami, baaardzo kusisz :) Aguś wspaniałe masz liliowce. Idealnie takie perełki pasują do Twojego ogrodu. Masz gust ;:333
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”