Fajna ta odmiana, zdjęcia robione lewą ręką niczym nie ustępują tym praworęcznym.AGNESS pisze: Dziś dla odmiany liliowce![]()
Ogródek AGNESS
- a_nie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne masz i liliowce. Co to za cudo takie ciemne na drugim zdjęciu?
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko śliczne liliowce i trzymam kciuki, żeby nie bolało i wszystko ładnie się zaleczyło 

-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
Piękne liliowce, takich kolorów nie widziałam, zdjęcia super wyszły mimo kontuzji.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Aguś jak mówią do wesela się zagoi.
Nie zaczynaj tylko zbyt szybko grzebać gołymi rękami w ziemi.
Ty masz palec a ja dwa lata temu chciałam szpadlem ubić brzeg oczka i z całej siły grzmotnęłam w palec u nogi.
Gwiazdy przed oczami mi stanęły a paluch zrobił się 3 razy większy.
Pękły dwie kostki, ale nawet w tym wieku się zrosło.
Więc się nie martw, będzie dobrze.
Liliowce dają czadu, swoimi też się zachwycam.
Nie zaczynaj tylko zbyt szybko grzebać gołymi rękami w ziemi.
Ty masz palec a ja dwa lata temu chciałam szpadlem ubić brzeg oczka i z całej siły grzmotnęłam w palec u nogi.
Gwiazdy przed oczami mi stanęły a paluch zrobił się 3 razy większy.
Pękły dwie kostki, ale nawet w tym wieku się zrosło.

Więc się nie martw, będzie dobrze.

Liliowce dają czadu, swoimi też się zachwycam.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu mam nadzieję, że już grypa mija, bardzo współczuję, to nic przyjemnego
Ciekawa jestem bardzo jakie okażą się te kupione liliowce.... że śliczne to nie mam wątpliwości
Aniu ciesze się, ze zdjęcia robione przez praworęczną inwalidkę nie są tragiczne , trochę sie tego obawiałam, ale jakoś daję radę
Marysiu bardzo dziękuję za cieplutkie życzenia
Liliowce bardzo bujnie kwitną, mimo paskudnego robala, który je zaatakował
Dorotko dziękuję , cieszę się, że jakość zdjęć nie bardzo ucierpiała na mojej kontuzji
Liliowce to jedne z moich ulubionych kwiatów, kwitną niesamowicie bujnie w tym roku
Grażynko miałaś bardzo przykre i niesamowicie bolesne zdarzenie, na szczęście już wszystko jest dobrze.... mam nadzieję, że i u mnie wszystko dobrze się wygoi .
Moje liliowce to takie starsze odmiany, ale kocham je wszystkie . U Ciebie to prawdziwe perełki
Jeszcze troszkę liliowcowych obrazków

Ciekawa jestem bardzo jakie okażą się te kupione liliowce.... że śliczne to nie mam wątpliwości

Aniu ciesze się, ze zdjęcia robione przez praworęczną inwalidkę nie są tragiczne , trochę sie tego obawiałam, ale jakoś daję radę

Marysiu bardzo dziękuję za cieplutkie życzenia

Liliowce bardzo bujnie kwitną, mimo paskudnego robala, który je zaatakował

Dorotko dziękuję , cieszę się, że jakość zdjęć nie bardzo ucierpiała na mojej kontuzji

Liliowce to jedne z moich ulubionych kwiatów, kwitną niesamowicie bujnie w tym roku

Grażynko miałaś bardzo przykre i niesamowicie bolesne zdarzenie, na szczęście już wszystko jest dobrze.... mam nadzieję, że i u mnie wszystko dobrze się wygoi .
Moje liliowce to takie starsze odmiany, ale kocham je wszystkie . U Ciebie to prawdziwe perełki

Jeszcze troszkę liliowcowych obrazków

- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Mówię, słyszę albo czytam AGNESS widzę liliowce. Jak nikt inny tu na forum właśnie Ty z nimi jako pierwsza przychodzisz mi na myśl
. MAsz ich zatrzęsienie. Są przepiękne!

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu bardzo Ci współczuję kontuzji palca.
Wiem, że ciężko to znosisz, gdyż musisz ograniczać wszelkie zajęcia, a Ty pracuś jesteś.
Liliowce są cudne, piękne, urocze. Jak dla mnie, to wszystkie nowe odmiany, takie najbardziej lubię.
Zdjęcia przepiękne.
Zamówiłam tej wiosny kilkanaście odmian, ale kilka ma dopiero pąki, myślę, że na drugi rok będę się cieszyć kwiatami.

Liliowce są cudne, piękne, urocze. Jak dla mnie, to wszystkie nowe odmiany, takie najbardziej lubię.
Zdjęcia przepiękne.

Zamówiłam tej wiosny kilkanaście odmian, ale kilka ma dopiero pąki, myślę, że na drugi rok będę się cieszyć kwiatami.

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Karolinko ja Ci się kojarzę z liliowcami???
jak miło
Faktycznie jak na niezbyt duży ogród, to dosyć sporo ich mam.... około 60 kęp, ale to wszystko takie popularne, starsze odmiany, żadnych tam perełek. Ale kocham je wszystkie
Tajeczko faktycznie nie potrafię siedzieć bezczynnie i sytuacja w jakiej się znalazłam powoduje u mnie ogromny dyskomfort. Mimo wszystko ciągle za coś się biorę i że jestem nie przyzwyczajona do pracy lewą ręką, forsuję się i nadwyrężam, jestem tak zmęczona, że wieczorem padam na nos
...
Mam kilka pięknych rozrośniętych kęp liliowców do oddania i jeśli tylko zechcesz to się chętnie podzielę
Mam nadzieję, że planujecie wizytę u mnie w najbliższym czasie??? 

Tajeczko faktycznie nie potrafię siedzieć bezczynnie i sytuacja w jakiej się znalazłam powoduje u mnie ogromny dyskomfort. Mimo wszystko ciągle za coś się biorę i że jestem nie przyzwyczajona do pracy lewą ręką, forsuję się i nadwyrężam, jestem tak zmęczona, że wieczorem padam na nos

Mam kilka pięknych rozrośniętych kęp liliowców do oddania i jeśli tylko zechcesz to się chętnie podzielę

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu dziękujemy za zaproszenie.
Bardzo bym chciała Cię odwiedzić i załapać się na kwitnienie cudnych lilii, ale ostatnio nie wyrabiamy się z pracami na działce, bo na tygodniu nie mogę pojechać, myślę że zapewne w sierpniu, jak M będzie na urlopie. 

-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
nie ucierpiała uwierz , a jak bym miała tyle kolorów też bym co chwilę oglądała czy jakiś nie rozkwitł- na razie mam 4 szt- więc problemu nie ma 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
No cuda pokazujesz Agnieszko i jak dużo różnych odmian, a zdjęcia bardzo wyraźne jak ilustracje do katalogu
Jak poszło przy zmianie opatrunku?
Jeżeli coś zostanie z podziałów to chętnie przygarnę. Na razie czekam na kwitnienie Stella de Oro od Ciebie (bo chyba jego mi posyłałaś), ale pąków nie ma, pewnie za rok

Jeżeli coś zostanie z podziałów to chętnie przygarnę. Na razie czekam na kwitnienie Stella de Oro od Ciebie (bo chyba jego mi posyłałaś), ale pąków nie ma, pewnie za rok

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Liliowce to nie moja bajka ale masz całkiem fajne
cóż że stare odmiany ale pięknie kwitną.
Mam nadzieję że ręka a właściwie palec zbytnio nie dokucza, a lewej ręki tak nie przemęczaj bo potem to ona będzie chora

Mam nadzieję że ręka a właściwie palec zbytnio nie dokucza, a lewej ręki tak nie przemęczaj bo potem to ona będzie chora

Wreszcie nadrobiłam zaległości u Ciebie. Musiałam przydreptać zobaczyć lilie i liliowce a tu czytam o Twoim wypadku.
Tak mi przykro! Wiem jak wkurza taka niemoc. W dodatku prawa ręka. Mam nadzieję,że szybko się zagoi.Ogród masz zadbany i wypieszczony. Chwasta żadnego nie dostrzegłam więc masz okazję zrobić sobie przymusowy urlop od prac ogrodowych.
Zdjęcia cudne jak na mańkuta.
Żadnej różnicy. Bardzo lubię zdjęcia Twoich ogrodowych widoczków.
Teraz liliowce mają swoje 5 minut i dusza się raduje. Ciekawa jestem czy zakwitł Ci ten żółty pajączek? Moje w tym roku wystrzeliły w górę i musze je oodpierać patyczkami.
Chciałam zapytać jak wygląda ta muchówka. Nie masz przypadkiem zdjęcia? Znalazłam coś takiego czarnego w jednym liliowcu. Wielości zwyklej muchy ale bardziej plaskie ze skrzydłami schowanymi pod skorupką jak u biedronek. Myślisz,że to może by TO?
Tak mi przykro! Wiem jak wkurza taka niemoc. W dodatku prawa ręka. Mam nadzieję,że szybko się zagoi.Ogród masz zadbany i wypieszczony. Chwasta żadnego nie dostrzegłam więc masz okazję zrobić sobie przymusowy urlop od prac ogrodowych.
Zdjęcia cudne jak na mańkuta.

Teraz liliowce mają swoje 5 minut i dusza się raduje. Ciekawa jestem czy zakwitł Ci ten żółty pajączek? Moje w tym roku wystrzeliły w górę i musze je oodpierać patyczkami.
Chciałam zapytać jak wygląda ta muchówka. Nie masz przypadkiem zdjęcia? Znalazłam coś takiego czarnego w jednym liliowcu. Wielości zwyklej muchy ale bardziej plaskie ze skrzydłami schowanymi pod skorupką jak u biedronek. Myślisz,że to może by TO?
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Oj kusisz tymi liliowcami, baaardzo kusisz
Aguś wspaniałe masz liliowce. Idealnie takie perełki pasują do Twojego ogrodu. Masz gust