Wspaniale rozkwitła twoja Chewdelight - zbudowała uroczy bukiecik na pędzie

Liliowce i misz-masze urocze. Szczególnie mi się podoba Lawender Cascade
 Jakbyś kiedyś robiła sadzonki, to pamiętaj o mnie

Wiem, coś tam o ilości płatków , pokroju..itp...itd...dla mnie czarna magia i tak !
  Wiem, coś tam o ilości płatków , pokroju..itp...itd...dla mnie czarna magia i tak !  Ale dla kolekcjonerów to gratka!
 Ale dla kolekcjonerów to gratka! 

Róże, to róże, ale te liliowce są przecudne. Mam ich też kilka, ale tak cudnie mi nie kwitną. Znalazłam robuna w pąku!!!!
 Róże, to róże, ale te liliowce są przecudne. Mam ich też kilka, ale tak cudnie mi nie kwitną. Znalazłam robuna w pąku!!!!  

Super te liliowce miałem ich chyba z 50 odmian pred założeniem swojego ogródka ale coś im gryzło pąki i nie mogłem się tego pozbyć więc wyleciały
  Super te liliowce miałem ich chyba z 50 odmian pred założeniem swojego ogródka ale coś im gryzło pąki i nie mogłem się tego pozbyć więc wyleciały  A ta róża Westerland jednak nie jest taka ładna szkoda bo miałem na nią ochotę
 A ta róża Westerland jednak nie jest taka ładna szkoda bo miałem na nią ochotę  

jak to wszystko pomieścic i jeszcze jedzonko
 jak to wszystko pomieścic i jeszcze jedzonko  mam podobne zdanie musi być w ogrodzie do ogladania i choć małego skubania
 mam podobne zdanie musi być w ogrodzie do ogladania i choć małego skubania 

Te deszcze chyba dobrze liliowcom zrobiły? W przeciwieństwie do róż...
 Te deszcze chyba dobrze liliowcom zrobiły? W przeciwieństwie do róż...