I dziewczyny mają rację. Jest kilka leśnych ogrodów na forum. I są przepiękne
 Np. Joli (April), czy Ewy (Rozanka).

Przy domu jest tam cień, ale już dalej patelnia, więc mogę zaszaleć z roślinami... Chociaż w planach mam skromniejszą wersję. Za domem aż do początku lasu (jakieś 40mx na to nieszczęsne 30mszer.) jest też wolna przestrzeń, ale już nie w jednym poziomie. Po bokach mam skarpy (tam mam już rabatę, dalej sa młode drzewa). Środek podzielony jest na część przydomową, z której schodkiem będzie schodzić się do drugiej części, i dalej do lasu
 Przy domu jest tam cień, ale już dalej patelnia, więc mogę zaszaleć z roślinami... Chociaż w planach mam skromniejszą wersję. Za domem aż do początku lasu (jakieś 40mx na to nieszczęsne 30mszer.) jest też wolna przestrzeń, ale już nie w jednym poziomie. Po bokach mam skarpy (tam mam już rabatę, dalej sa młode drzewa). Środek podzielony jest na część przydomową, z której schodkiem będzie schodzić się do drugiej części, i dalej do lasu  MAm nadzieję, że w miarę to zobrazowałam. Zdjęcia zrobię jak już kostka będzie, wtedy będzie lepiej widać różnicę poziomu. Więc jak widzisz mam i słońce i cień ;)
 MAm nadzieję, że w miarę to zobrazowałam. Zdjęcia zrobię jak już kostka będzie, wtedy będzie lepiej widać różnicę poziomu. Więc jak widzisz mam i słońce i cień ;)

Potwierdzam, hosty są superbajkowydworek pisze:O hostów mam mnóstwo i ciągle dokupuję ;) To moje ulubione rośliny, pięknie "wchodzą" w ścieżki...
 tylko uważaj na HVX
  tylko uważaj na HVX  

Zwabił mnie tu tytuł a że uwielbiam las i drzewa no to musiałam zajrzeć nie zawiodłam się zdjęcia wyglądają obiecująco czekam na więcej.
  Zwabił mnie tu tytuł a że uwielbiam las i drzewa no to musiałam zajrzeć nie zawiodłam się zdjęcia wyglądają obiecująco czekam na więcej.

A najładniejsze są wbrew pozorom te najpopularniejsze
 A najładniejsze są wbrew pozorom te najpopularniejsze 

Ale nie ma tego złego, zanim wezmę się za przydomowy ogród może nauczę się trochę  ogrodnictwa ;)
 Ale nie ma tego złego, zanim wezmę się za przydomowy ogród może nauczę się trochę  ogrodnictwa ;)

Ja podobnie sie czuję
 Ja podobnie sie czuję