Tylko nie mów, że w Rogowie

Beatko ,liliowce nie pochodzą z ogrodów botanicznych,słowoNalewka pisze:Gonia, a gdzie to się zdobywa takie okazy liliowców??? Te pełne, te falbankowe, ale też te zwykłe, gładkie, jedno i dwubarwne, wszystkie piękne jak jeden mąż
Tylko nie mów, że w Rogowiealbo innym ogrodzie botanicznym
Wolałabym, żebyś odpowiedziała, że masz świetny sklep w okolicy i tam za pół darmo kupisz dla mnie dwadzieścia liliowców
![]()
![]()
Jestem ,jestem dziewczynyagrazka pisze:Gonia - dlaczego Cię nie ma tak długo? Pokaż nam co tam robisz w ogrodzie.
Dziękuje KaroKaRo pisze:no.no no proszę jak pięknie... i jaka ładna dziewczyna to wszystko robi!![]()
![]()
Gosiu miło mi bardzo zobaczyć Ciebie poza avatarem.
Nie ukrywam ,że od dawna jestem pod wrażeniem Twojej Barcarolli ale niestety nie mogę jej nigdzie zdobyć .To znaczy raz mi się udało ale unicestwiły ją wiosenne przymrozki więc nie wiem do końca czy to była onaKaRo pisze:Ogród zmienia się w zadziwiającym tempie. Widzę też Black Magic vel Barcarola vel...;;;![]()
Lewizja kwitnie właśnie w tej chwili .Jestem zadziwiona ponieważ sądziłam ,że lewizje kwitną wiosną .To nowy nabytek również z wyprawy wakacyjnej .KaRo pisze:No i lewizja???Czy ona teraz Ci kwitnie? Czy to zdjęcie z wiosny Gosiu?
KaRo pisze:Powiedz jak utrzymujesz w miarę w ryzach trawę by nie zarastała tego skalniaczka ?
Przestawiasz ciągle te kamyki ... czy pryskasz ?