ann_30-Aniu Ja lubię jak jest kolorowo,wygaje się jakby było ładniej w ogrodzie
A na tych zdjątkach to jakaś dzika róza.
Elwi-Elu Właśnie tak mi się spodobała szałwia przy różach,była sadzona na brzegu.Ale potem róże dokupiłam, rabatę powiększyłam i szałwia między teraz jest różami.Jeszcze jedną tam dosadzę i przetaczniki .Clemki wszystkie cięłam mniej więcej na 30 cm
Steasi-Paulo Czas różany zaczął się więc teraz będą i będą długo pokazywane. Anemony sadzę prosto do gruntu. Liliowce zaczynają pomału,oj będzie coraz ładniej i kolorowiej.Mnie te nowe ciekawią.Zurawki z wygranej bardzo cieszą i już ładnie rosną.Upchnięte na rabacie z żurawkami
dzika-Aniu Dziękuję za miłe słowa.Tanguckiemu w całości nie robiłam zdjatka, bo rośnie w mało-dekoracyjnym miejscu,więc tylko górę fotografuję.
Rośnie bezproblemowo,co raz to szerszy,Rośnie na siatce.ma z metr szerokości już ,muszę go przesadzić.Ale zgapiłam na wiosnę,i teraz na drugi rok to zrobię
colli28-Olu O witaj kochana tutaj i dziękuję za miłe słowa.

Trytomy to ciekawe roślinki,polecam.Róże dla mnie wszystkie są piękne
Jeżówek mam kilka już. Pilu dla mnie jest jednym z ładniejszych clemków. Polecam. Szałwię ostfriesland kupiłam w ubiegłym roku.W tym roku jest chyba ze 3 razy większa kępka i wyższa.Pięknie już wygląda
iwwa -Asiu; anym-Aniu dziękuję za miłe słowa, o tak mi fajniutko jak ktoś pochwali ;

Ale i u Was też jest pięknie
misiaczekm-Piotrze Dziękuję za pochwały

Trytomy jak widać to ciekawe.oryginalne roślinki,polecam
IWONA1311 Kaiser to tegoroczny nabytek.Nawet jak przekwita też pięknie wygląda.Ja też jestem nim zauroczona

Wygrane żurawki bardzo cieszą i już maja swoje miejsce.Mam nadzieję,że dobrze będą rosły.
ASK_anulla-Anulko; Marzenko06;katharos-Kasiu ;piortkowice-Patrycjo ; gosiaczek12a11-Gosiu
U mnie borowa i ciemno- różowa piwinia już dawno przekwitła.A ta ostania piwonijka dla mnie jest cudna i cudnie pachnie.
Trytomy mam w 3 miejscach i chyba 2 odmiany,myślałam ze 3. Jedna już przekwitła,A inne jeszcze nie.Dla mnie rdzawy staruszek -liliowiec zawsze wygląda ciekawie i ładnie.
Bodziszki mam 4 ale 2 tylko zakwitły.może musza podrosnąć.Może na drugi rok będą już ładniejsze

Czosnki kupowałam 6 sztuk w opakowaniu mix i tyle oman nie było podane więc Ci nie podam,ale ten ostatni bardzo ładny i cieszy jeszcze swoim kwitnieniem.
Wolusiu Clemki to moja ostania miłość.Ostróżki ładnie nawet rosną,Zamierzam jeszcze na wiosnę trochę ich wysiać w inne miejsce.
koziorozec-Martuś Jak trochę więcej roślin się posadzi to i bardziej kolorowo jest i coraz coś kwitnie.Tak właśnie lubię

U mnie deszczu dalej nie było.Wczoraj deko podlałam wszystko.
Ciekawa jestem jakie liliowce Ci się trafiły,pokażesz później jak zakwitną ??,będę do Cibie zaglądać
monizieb-Moniko Witaj kochana w moich progach i zapraszam częściej .Dziękuję za miłe słowa

Gailardia oścista

Alladyn
]
MAINZER FASTNACHT - mam 3 krzaczki,tak myślałam,że może wymienić się z kimś na jakąś inną różyczkę ??
Flammentanz -

Bordure

Eukomis
Parzydło przekwita ,ale jeszcze ładenie i tak wyglada

Dyńka rośnie

cukinie też

I kwiat malinotruskawki