Dzialka z barszczem- Pomocy !!! Czy ktos mial ten chwast ??
Re: Dzialka z barszczem- Pomocy !!! Czy ktos mial ten chwast ??

Jak przeczytałam o tym barszczu jaki on jest toksyczny i co może zrobić ze skórą to bym się nie odważyła takiej działki kupić.
A co to za problem ? Nikt nie sprzeda ogrodów Semiramidy za 1 zł 

Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Cena to 100 tys zł, właściciel zobowiązał się skosić wszystko, jedziemy dzisiaj zobaczyć jak wygląda działka, zdecydowaliśmy się kupić tą działkę, będzie trochę roboty, ale jest to do sprzątnięcia. Dzwoniłam do fundacji palący problem , powiedzieli że dysponują sprzętem i wiedzą i są gotowi pomóc. Jest to walka , ale da się to wykurzyć.. Gdyby nie to ze działka znajduje się tam gdzie sobie wymarzyłam, na pewno bym jej nie kupiła. Najważniejsza jest lokalizacja. Bo wolę powalczyć z chwastami 5 lat niż pożniej przenosić dom.... ;)
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi i wsparcie:) Odezwę się, i napisze czy nie żałuję swojej decyzji. Na pewno wzbogacę swoją wiedzę na temat zwalczania chwastów hihi, i będę służyć pomocą
Pozdrawiam !
Literówki, pomid.
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi i wsparcie:) Odezwę się, i napisze czy nie żałuję swojej decyzji. Na pewno wzbogacę swoją wiedzę na temat zwalczania chwastów hihi, i będę służyć pomocą

Pozdrawiam !
Literówki, pomid.
100 tys za działkę w takim stanie
no nieźle a jaką ma ona powierzchnię?

- PiotrekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie jest łatwo to wytępić , u mnie jest z 3 stron działka barszczem obrośnięta. Pryskanie, podpalanie, polewanie ropą nic nie dało. Wykopanie tego dziadostwa (koparką) załatwiło sprawę ale i tak nasiona przywieje wiatr.
20 arow , jest blisko miasta , praktycznie dzielnica miasta bo autobus miejski jezdzi. tylko ten nieszczesny barszcz
Zapraszam na barszcz ;)

Działka nie duża a cena powala, podejrzewam że kilka km dalej cena o połowę mniejsza.
jak masz dzieci i zwierzęta to uważaj na nie bo one są najbardziej narażone na poparzenia barszczem.
jak masz dzieci i zwierzęta to uważaj na nie bo one są najbardziej narażone na poparzenia barszczem.
Tak właśnie, ale nie chce dalej, co zrobić. Nie mam jeszcze dzieci
budowa za 5 lat . Muszę trochę dozbierać, nie chcę brać kredytu.
-- 17 cze 2014, o 21:40 --
Więc mam czas na pozbycie się intruza
muszę kogoś zatrudnić, A co do ceny to w pobliżu jest podobna dzialłka za 140 tys tez 20 arów, więc ceny są kosmiczne, z tego co się orientowałam to i tak nie jest dużo, w porównaniu z innymi dużymi miastami to tanio 

-- 17 cze 2014, o 21:40 --
Więc mam czas na pozbycie się intruza