Mój ogród wśród łąk cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Mój ogród wśród łąk cz.2

Post »

No to będzie przychówek, życzę samych takich ładnych szczeniąt jak mama to na pewno się szybciutko rozejdą. Będzie śliczna ściana , ja niestety nie mam takich zdolnych panów (i słuchających) , bo robiłam podobny myk i miałam oryginalny pomysł z wymurowanymi półkami, ale .....szkoda gadać. ;:222
Czarujesz tymi różowymi :lol: I u mnie ostróżka już kwitnie, ale parzydło jeszcze nie ;:185
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gratuluję przyszłego potomstwa u Pepsi:) Będziecie mieli wesoło:)
Jak tylko będę na działce sfotografuję dwukolorową sałatę,jest pyszna i ładnie wygląda na rabacie jak żurawka ;:108
Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego muru ze starej cegły,będzie super klimacik ;:333

Miłego wieczorku:)
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Mur odjazdowy! Kot aż się prosi, żeby go... :twisted:
Kwiaty cudowne! Aż tu pachną!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Małgosiu same dobre wieści :D ,
jeśli chodzi o salon- już to widzę będzie super- ja też z tych co lubią surową cegłę, kamień(widać po kominku), drewno, wiklinę i ulepy (Danusi)
te królewny też mam :D ja się nie mogę napatrzeć na nie
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Salon kapitalny będzie ;:138

słodka Pepsi ;:167 ale będzie radość z malców :) , kotek bombowy leży sobie na przejściu :shock: moja córka Ola marzy o takim kocie ;:219

Kocham rojniczki , Twój jest cudowny ... ;:167

To o co pytasz to parzydło leśne .

Ogólnie bardzo ślicznie u Ciebie i przytulnie

Życzę dużo słoneczka na kolejne dni ;:3

:wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Gosiu,bardzo chętnie bym skorzystała z jakichś Twoich sprawdzonych propozycji wczasowych ,bo może by się nam odmieniło ,ten pokój będzie fajnie wyglądał ja też lubię taką cegłę ,no i coś się u Ciebie dzieje fajnego,pozdrawiam :wit ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Malgolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2010, o 14:16

Post »

Małgoś, super to wygląda ;:215 , salon będzie piękny :D
ten tydzień odpada, ale w przyszłym to mógłby być wtorek lub środa , daj znać czy pasuje Tobie
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

Witaj Małgosiu :wit Jakie przepiękne fotki znad morza i jaka błoga cisza i spokój jeszcze. :roll:
Piękna różyczka. I znów kolejny medal w biegach. Śliczny mur powstaje i jak pięknie będzie wyglądał jak go bluszcz albo winobluszcz, porośnie. Salon fajny powstaje. Gratuluję przyszłego potomstwa u Pepsi. Ognik pięknie kwieciem obsypany :D
Ostróżka za chwileczkę zakwitnie. Różyczka Aspiryn pięknego ma pąka. ;:173
Jakie śliczne ma kwiatuszki rojniczek. Młodziutki powojnik pięknie Ci zakwitnie. Arabella pięknie się pnie. Parzydło leśne śliczne.
Różowe królewny śliczne :)
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Ja również z tych uwielbiających cegłę i blinę....nie mogę się doczekać efektów ;:224
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38

Post »

:wit Dom się powiększa, rodzina również - same wspaniałe wiadomości :wink: Twój warzywnik śni mi się po nocach :wink: A krzaczek Mary Rose pięknie zbudowany. Moja czeka w donicy na przygotowanie rabaty. Ma kilka pączków kwiatowych :D
Piękną masz córunię. Moja też fascynuje się końmi, choć nie miała jeszcze z nimi styczności. Córa jedzie na kolonie do Kątów Rybackich, mam nadzieję że będzie zadowolona z uroków tej miejscowości.
Dziś w końcu będą części do komputera i mam nadzieję na odzyskanie łączności ze światem.
Póki co przesyłam serdeczne pozdrowienia i mega buziaki ;:196
Kelpie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2013, o 14:17

Post »

Co wiadomość to lepsza :wink: nic tylko się cieszyć ;:138 będę się odplątywać... pięknie Ci rosną roślinki ;:108
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina

mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Shiz3R
1000p
1000p
Od: 29 sie 2013, o 14:40

Post »

Cześć. :wit
Nadrabiam zaległości.
Piękny salonik zaczyna się robić. ;:333
W ogrodzie pozytywnie. Kwiatki cudownie wyglądają.
Są przepiękne, powojniki super. ;:224
Pozdrawiam.
Pozdrawiam, Robert.
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23

Post »

Pomysł na powiększenie salonu jest super ;:63 Co do ściany w ogrodzie to ja taką już mam :) i jestem z niej bardzo zadowolona :tan
Masz rację u mnie też jest trochę zwierzaków :D ale teraz przy pomocy Pepsi chyba mnie przegonisz ;:306
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Gosiu proszę wygłaskaj przyszłą mamusię. :wit Różowe królewny śliczne ;:138 u mnie niestety się pokładają :(
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Witajcie kochani. Wczoraj chciałam odpisać na Wasze przemiłe wpisy, ale ....miałam małą przygodę z płynem do czyszczenia. Niefortunnie chlapnął mnie w oko. Więc cały wieczór ratowałam moje prawe ślipię. :D Rano jeszcze było kiepsko, ale w ciągu dnia przejrzałam dobrze. Oj , bardzo dobrze, zwłaszcza podczas kontroli drogowej skupiłam swój wzrok na panu policjancie. I się udało ;:138 Dostałam tylko pouczenie ;:136

Jadziu - Te różowe kwiatki i mnie się strasznie podobają. Mają swój urok. Dziękuję. ;:196 Jak chcesz podeślę Ci nasionka. Ja je siałam, potem pikowałam na jesieni i ślicznie sobie rosną.

Celinko Trzynastko - Zapraszam serdecznie. Miło mi, że podoba Ci się u mnie. :wit

Grażynko - A jaki masz winobluszcz? Ja mam taki jeden, i rzeczywiście świetnie się rozrasta. A na mur, z jednej strony chciałam puścić trójklapowego. Bardzo mi się podoba. Te kolory na jesień...od pomarańczu do purpury.
Zięcia masz widzę z branży mojego eMa. Cała Polska biega.

Iwonko - Styropian służy do ocieplenia ściany salonu. Sprawa wygląda tak: miałam salon, z którego wychodziło się na duży taras. Taras był zadaszony. Stwierdziliśmy, że taras będzie zabudowany, ściana pomiędzy nim a salonem będzie wyburzona. Salon przez to się powiększy, a nowy taras nie będzie zadaszony. Nie chcę już zadaszonego.I taka cała historia. :D

Marysiu - Bogu dziękuję, że mam takich super fajnych fachowców. Naprawdę, to nie sarkazm. Panowie są sprawni, rzetelni, bardzo pracowici i bardzo pobłażliwi dla mojej ubogiej wiedzy budowlanej. To prawdziwy diamencik mój pan Adam i jego pomocnicy. Różowości masz jak w banku. :D

Aniu - Annes - Sałaty jestem strasznie ciekawa. Jak skończę pisać, wskoczę do Ciebie pooglądać. Mur skończony pokażę. ;:196

Miłeczko - Ten rudy kot, czyli Rudzik leży na tych deskach całymi dniami. Panowie murarze śmieją się, że jak wtaczają po tych deskach betoniarkę, to kota muszą przenosić, bo się skubana ruszyć nie chce. :D :D

Dorotko - U mnie zawsze coś się dzieje, nie mogę mieć nudno, oj nie. ;:131 Jak się Pepsi oszczeni, to też będzie dodatkowy obowiązek. A Twój kominek znam, znam. Taki klimacik jest super. Tylko ulepów Danusi nie kojarzę dobrze..muszę doczytać.

Violka - Szkoda, że wcześniej się nie poznałyśmy, to by Oli marzenie było zrealizowane. Ruda co pół roku miała małe kotki. Ale już nie będzie miała. Miło że wpadłaś, zapraszam w swoje progi. :wit

Martuś - Przesłałam na pv troszkę moich mądrowań.

Małgoś - Wtorek będzie super, zadzwonię do Ciebie jak w sobotę ustalę grafiki domowe na przyszły tydzień.

Paulinko - Dziękuję, że zaglądasz do mnie. Miłe słowa ;:196

Aguś - aage - Witam w gronie wielbicielek naturalnych wykończeń. :wit

Edi - Kąty Rybackie - super. Co roku jestem w tamtych okolicach, fajne miejsca. Zuza też miała wyjechać na kolonie, ale...jej koleżanka zrezygnowała i nie jedzie. A ja mam problem wakacyjny, bo latem nie mam urlopu, więc Zuzi muszę znaleźć opiekę. Syn będzie pracował w wakacje, nie pomoże.
A moja Mary cała zapączkowana. Bardzo ją lubię. Ma swój urok.
Skoro masz dojście do świata, muszę zajrzeć do Ciebie. :D Oj, byłoby łatwiej jakbyś była tu, ale wiem, rozumiem. Nie naciskam. Nachodzę się tylko tam do Was. Nogi bolą od tego skakania...

Karola - Z tym cieszeniem, to owszem, szczeniaczki są takie urocze. Już je kocham. Pamiętam, że miałam okropny problem z żegnaniem się z tymi poprzednimi maluszkami. Każdy był opłakany, wycałowany, z kokardką, oj już mi się przypomniało. Ja taka psia, kocia mama jestem.

Robercie - Dziękuję. :wit

Basiu - Fakt, na chwilę Cię przegonię :D Ostatnio Pepsi miała 8 piesków, z których 7 przeżyło poród. Ciekawa jestem, jak tym razem sobie poradzi. Masz ścianę, i ja jej nie widziałam? ;:oj

Aniu - Pepsi wygłaskana. Jest w centrum uwagi całej rodziny. Dzisiaj nawet moja teściowa podjechała z bagażnikiem wypchanym smakołykami dla Pepsi. Jak ona będzie tak jadła, to ...do.wagi przed ciąży nie wróci. :lol:
Moje różowe margerytki stoją wyprostowane, ale rzeczywiście z wiekiem mają tą małą wadę, że się kładą. No cóż, biologia nas wszystkich dotyka. Rośliny też.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”