Może wypróbuj hamak - do dżungli będzie pasowałpiasek pustyni pisze: Ale nie wiem, co ja Mu powiem zimą, gdy całe towarzystwo trzeba będzie gdzieś przezimować - a łóżko zajmuje jednak trochę dużo miejsca.... Hmmm....

Śmierdziele

Może wypróbuj hamak - do dżungli będzie pasowałpiasek pustyni pisze: Ale nie wiem, co ja Mu powiem zimą, gdy całe towarzystwo trzeba będzie gdzieś przezimować - a łóżko zajmuje jednak trochę dużo miejsca.... Hmmm....
Również z największą przyjemnością - jak tylko się rozrosną i będzie czym dzielićonectica pisze: ŚmierdzieleNiech się rozrastają, stanę w kolejkę za Markiem po kilka z nich
Moja? Henryku, dla mnie Twoje mieszkanie jest wzorem, ile roślin może się znajdować na określonej powierzchni. I to jakich! Ale oczywiście bardzo dziękuję za miłe słowahen_s pisze:Fakt, coraz więcej, coraz lepiej i coraz bardziej na bogato u Ciebie. Jak na mieszkanie w bloku kolekcja jakościowo i ilościowo imponująca!![]()
Jest, jest... Zwyczajowo jest tak, że o planach nie mówię, dopóki nie zostaną zrealizowane, jednak wspomnę, że za te trzy - cztery lata to się będę ... mam nadzieję cieszyćhen_s pisze:JUŻ teraz - a co będzie za 2-3-4 lata?Pytanie jest następujące: czy w tym szaleństwie jest metoda?
Obstawiam, że młodzieżnolina pisze:O matulu toż to już miniaturki dorosłych roślineksuper przedszkolaki ,a może to już młodzież
A dziękuję Małgosiu. Jak bez problemu przetrzymają te spadki temperatur i będą ładnie rosnąć, to kto wie, czy nie zmieni jedna domkunolina pisze:Ja kibicuję im z całego serducha ,ale najbardziej Didierea madagascariensis
A niech ma - zwłaszcza ten nad nami, co gowięcej nie ma niż jest, a w dodatku szalenie lubi nasze roślinynolina pisze: A niech tam ,niech sąsiedzi też mają trochę zieleni
Yhy...Jak ich nie utnę, to będą rosły i rosły...aż rzeczywiście zarosnąhen_s pisze:Piękne roślinki!![]()
Jedne już wielkie, inne "tylko" duże. No, te Cię zarosną na bank.![]()