Ogród Azy. cz4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p
Od: 12 kwie 2012, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Azy. cz4

Post »

I jak tam u Ciebie sytuacja?
Bea
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

OLGA.......co tam u Ciebie w pogodzie......nadal jesteś zalewana...... :?: ....u nas też od wczoraj zpada z malutkimi przerywnikami, wzięlam urlop na prace porządkowe na działce ;:306
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Olu-chaber był piękny nad podziw do tego gradobicia bardzo obfitego jak widać.U nas też burze co raz to się przetaczają,czasem i z gradem,ale nie takim!
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 18:33

Post »

Dziś co chwilę przelatuje zlewa, a potem robi się słońce, juz 3 razy zaczynałam koszenie i wyganiało mnie do domu zaraz znowu wyjdę , bo uparłam się za domem strasznie .. Grad zniszczyl to co się dobrze zapowiadało, hosty zmielił,łączkę bławatów położył, floksom połamał końcówki. Znowu wyszlo słonce idę do kosiarki :wit
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Awatar użytkownika
ulakonie
500p
500p
Od: 10 kwie 2012, o 07:08

Post »

Olgo mam nadzieję, że wszystko jakoś odbije a ulewy i gradobicia w końcu sobie odpuszczą.
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziś jak twierdzi radio Kraków większe opady były w Krakowie niż w Zakopanem, ale Klara nie chciała nocować na polu lecz w domu.
Obrazek
A to piwonia po przejściach.
Obrazek
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Olgo u mnie dzisiaj spadło dużo wody, ale kataklizmów nie było. Piwonia chm.....nowy gatunek powstał ;:4
Klara może coś czuje :wink: albo na zewnątrz za duża wilgoć. Podobno już koniec takich burz :wit
hypnosa
100p
100p
Od: 27 maja 2014, o 08:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aza,ślicznie u Ciebie,ogród taki naturalny,bliski naturze,nie wspomnę już o widokach,cuuudo.U mnie płasko i płasko jak naleśnik.
W zeszłym roku, w Pieninach na wycieczce,znalazłam polny kwiat,którego nigdy wczesniej nie widziałam,u nas nie występuje.Zauroczył mnie swoim niesamowitym kolorem i delikatnością.Zerwa kulista się nazywa i ciekawa jestem czy jest tam w górach u ciebie? :)
Iris My Love-ogród
Pozdrawiam-Basia
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p
Od: 12 kwie 2012, o 13:10

Post »

Co tu mówić, życzę poprawy pogody wreszcie, i Tobie i psiakom!
Bea
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

E-tam zaraz od razu łaskawy. Po pierwsze ? masz naprawdę piękny ogród. Po drugie ? kocham góry. Połączenie jednego i drugiego po prostu musi powalać na kolana. Nie ma innego wyjścia. ;:180

Pozdrawiam!
LOKI
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Olgo-a Klara burzy się boi?Poza bardzo wygodnym legowiskiem,tapczanem i fotelem Kontiki które przewyższają komfortem deski werandy mogła właśnie woleć przespać się w spokoju?Piwonia po gradzie jeszcze wcale nieźle się prezentuje!A jak bratki,czy mocno ucierpiały?
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59

Post »

Olgo, floksy odbiją, na pewno to wiesz :) Zrobi się cieplej i zieleń ruszy. Klara przepiękna, choć ona chyba nie bardzo przytulaśna, to same mi się łapy wyciągają :)
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu mnie chwilę temu deszcz wygnał z ogrodu, mam nadzieję,ze koło Krakowa była lepsza pogoda i Tobie impreza udała się.
hypnosa zerwa kulista jest dość często występującą rośliną , ale nie na polach gdzie chodzę na spacery z psem tylko dużo wyżej na teranie TPN. Jeszcze nie kwitnie. Lubię irysy, ale w moim ogrodzie to dobrze czują sie te żółte bagienne, bardzo podoba mi się sposób w jaki fotografujesz swój ogród.
Bea klimat górski charakteryzuje się zawsze dużą ilością opadów to ostatnie 2 lata były nietypowe.
LOKI w górach nie byłam ostatnio, ale są zdjęcia z ogrodu.
Ewo Klara nie wiem czemu, ale na fotele nie włazi, chyba boi się ducha Azy, ale kradnie , a w ogrodzie przekopała grządkę z nasturcjami na rogu, zniszczyła moją długo hodowaną rozsadę.
Zuzanno Grad połamał końce pędów floksów, ale połowa została co przy ilości floksów u mnie wcale nie jest mało. Klara niektórym ludziom pozwala sie pieścić, a nawet dopomina sie o te pieszczoty, ale boję się kiedy dzieci chcą ją pogłaskać ,bo nigdy nie wiadomo czy ona to zaakceptuje.

MOKRY OGRÓD
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Byłam na spacerze z Klarą, ale góry wysokie nie pokazały się.

Obrazek

I jeszcze zdjęcie z mojego pokoju, którego sufit zarasta hoja, kwitnąca aktualnie hoja.

Obrazek

Obrazek
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

;:oj nie wiem co chwalić mokry ogród czy hoję wszystko tak pięknie uchwyciłaś ;:138 ...lubię jej zapach taki subtelny jest... :) Klara widocznie nie lubi wilgoci...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Olgo ogród taki świeży ! masz śliczne piwonie i orlik ten niebieski jakiś zmutowany ...a jakie cudne chabry. Gór nie widać, ale może już będzie lepiej. Za hoję brawo, bo ja kiedyś dostałam i ;:14 Słoneczka życzę ;:3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”