Aniu Eyes for You rośnie u mnie osłonięta od pełnego słońca, mam ją od jesieni 2012 czyli drugi sezon, lecz odbijała na wiosnę od szczepienia bo była okryta zbyt dużą ilością kory a miała bardzo delikatne patyczki i zgniły jej. Tej zimy była delikatne okryta ale i zima byłą łaskawa. Więc w sumie jest bardzo ładny krzaczek. Jesienią 2013 roku kupiłam drugą, ma już 3 odnogi i 3 kwiaty lada dzień zakwitnie. Ta rośnie w bardziej nasłonecznionym miejscu. Wcale się nie dziwię że się zakochałaś w niej, każdy kto ją zobaczy , a szczególnie w realu, zakochuje się w niej.

Jak widzisz i An-ka Ci ją poleca.
Aniu ja podpatrzyłam ją u Ciebie w realu i dlatego się na nią skusiłam, bo wiesz że nie przepadam za pustaczkami, chociaż kilka mam. Ja też podziwiam moje róże,ale aż tak na mnie nie działają

bym się nigdzie nie ruszyła, zresztą ja muszę pójść ich zobaczyć, Ciebie wystarczy zejść z tarasu i masz wszystkie jak na dłoni.

Dakot poprzytulany od Ciebie, a za uściski dla mnie, dziękuję
Halinko w tym roku różowej u nas nie widziałam, ale może jeszcze w sobotę pójdę na targ i może mi się trafi. Moje Sanwitalie pięknie rosną, zresztą jak co roku, bo od wielu lat goszczą u mnie. Może kiedyś natkniesz się na Marthę, i zamieszka u Ciebie. Ja co sezon mówię że nie kupuję róż, ale jakoś to nie wychodzi. Mam jeszcze kilka róż niezrealizowanych a jedna mi padła z wiosennego zakupu, więc jeszcze jesienią coś zamówię. Powojniki zawsze były moją słabością, bo róże dopiero od 6 lat.
Dzisiaj poszłam do ogrodniczego po nawóz do pelargonii i surfinii i oczywiście nie mogłam się oprzeć, kupiłam 2 kwiatki jednoroczne, Onętkę o bardzo dużych kwiatach i Phlox Drummondii Nana Compacta, niebieski. Urzekł mnie.
i kilka dzisiejszych zdjęć
moja cudna
Myriam jak do tej pory od 3 lat jest królową w moim ogrodzie, żadna róża jej nie pokonała do tej pory., następna
Tradescant prawie mi padła, ale udało mi się ją wskrzesić i zakwitłą pierwszym kwiatem, jej zapach jest mocny.
New Imagine, zdjęcie jest trochę zruszane zaczęło padać, w reale jest bardzo ładna kolorystycznie. Mam ją drugi sezon ale w zeszłym roku nie pokazała ani jednego kwiatka i róża
Grand Hotel, dostałam ja jako gratis. Ten kolor czerwieni jest niesamowity chyba żaden aparat nie odda tego koloru