BASIU.......kukliów naskubię bo są, na jesień odmłodziłam i w tym jest sukces....byliny chyba to lubią aby je odmładzać.......
czy jeszcze coś byś u mnie wypatrzyła......mam sporo siewek ostróżki niebieskiej, jeżówek.......

za pochwały ...rzeczywiście sporo zrobiliśmy, ale też na okrągło

i pracujemy.......nawet mój Domek Ogrodnika już robi się zgodny z nazwą......
MIŁKA...... ciasto drożdżowe zawsze garuję pod pierzyną

tak naprawdę wkładam pod poduszkę a, że nie jeden raz już mi wyleciało to zawsze mówię wina drożdży....tym razem nie uciekło.....
u Ciebie róże u mnie piwonie w swoim żywiole.....
GAJOWA.......a ja go pielęgnuję dopiero rok.......warzywniak rzeczywiście dorodny....sałatę i rukolę pomagają jeść króliki....rzodkiewka jak każdego roku przerośnie i tylko problem....już któryś rok z kolei zakładam że nie sieję rzodkiewki...
Gajowa.....mam też zakamarki których nie pokażę ale jest faktem że dużo zrobione.....zobacz jaki pień mi się trafił do ogrodu...na razie stoi tak sobie, musi poczekać aż będą powsadzane roślinki i wtedy trafi na miejsce docelowe.......
wyjęty z Warty bez żadnej obróbki jeszcze do tego kłoda drewna w takim samym kolorze.... ...tylko trza ją przytachać....
MISIU........kuklikami mogę się podzielić....gorzej u mnie z wysyłką ale jak się zabiorę któregoś dnia to paczek natworzę.......nie mogę nadąrzyć za czasem....
zawilce zawładneły kątem na skalniaku.....opanowały go do połowy....
LODZIU......ja widzę, że nie tylko kukliki szaleją....u mnie powiem wszytko rośnie .......
za makiem widoczny w bieli ...ognik....oblepiony kwieciem, jak bedzie mial tyle owocow ptaszki w zimię będą miały ucztę.....
MID2006......chinanit....jeżeli o warzywniaku to on jest usytuowany w zacisznym miejscu i to ma na pewno znaczenie.....
na ROD już znacznie gorzej.......a to za przyczyną nadmiaru wilgoci......