Aga, ja próbowałam wykopac Ewie sadzonkę powojnika, ale się nie udało. Wykopałam tylko patyki. Ewa, wsadziła zobaczymy co ztego wyjdzie. Ja dostałam od Ewy porządną sadzonkę.
Wiem, że kwiaty zwyciężą, ale żal mi niektórych chwil. Zawsze każdy moment rozkwitu ogrodu upamiętniam, a teraz nie mam na to czasu. To jest dla mnie największą przykrością. Ale widzę światełko w tunelu
Maryniu, na taką jak ja mam zawsze znajdzie się miejsce. Moja jest szczepiona na pniu. Pod spodem rosną inne roślinki
Na razie nie miałam czasu na robieni zdjęć. Wszystkie wolne chwile poświęcam na pielenie. Powoli posuwam się do przodu. Liczę na to, że do końca przyszłego tygodnia uda mi się w końcu zakończyć pielenie. Będę miała więcej czasu na wszystko
Paulinko, u nas nie padało aż tak. Popracowałam troszeczkę. W ogóle w tygodniu nadrobiałam sporo. Więcej niż w ubiegłym tygodniu. Liczę na koniec w przyszłym tygodniu.
Ukopałam kawałek swojego powojnika, ale okzałao się że bez korzeni.
Ewa próbuje ukorzenić patyki, które ukopałam
Ewo, u mnie praktyznie nie ma tła, bo stanowi soliter. Fakt, że jest na tle plotu, ale chyab nie o to chodzi. Bardzo ją lubię. Przede wszystkim za zapach
Bożenko, ja się martwię, że jak w końcu skończę pielić, zaczną się upały. A teraz jest najlepsza pora na sianie trawników, bo bez przerwy pada. Obawiam się, ze przy złościwości jaka mnie ostatnio nawiedza, jak skończę pielić i posieję, zaczną się upały
Justynko, ja rabaty mam już za sobą. A trawnik chiałam zminić, żeby po pierwsze pokreśli rabaty, a po drugie pozbyć się trawy, która wchodzila na rabaty i je niszczyła. To miała być kropka nad i, chcoaz tak sobie myślę, że to jednak nie koniec zmian, ale to z jakiś czas
Tereniu, moja burkwooda jest szczepiona na pniu. Jak na razie u nikogo nie sprawiła zawodu. Polecam. Jeszcze nigdy nie przemarzły pąki. Może to nie burkwooda? Może to ta wczesno wiosenna? Ta bardzo, rzadko9 zakwita w naszych warunkach
Aniu, te prymulko ma już już 4 lata
Piotrze, zakupiłam trawę golf. Sąsiadka ma taką samą, myślę, że da radę u mnie też. W o=dodatku ma bardzo malo ekspansywne trawy, a tych po ostatnich doświadczeniach się boję