Budowa zielonego świata
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Coś nie doczytałam i źle zrozumiałam. Pewnie dlatego, że małej się nudzi i co chwila mnie odrywa od monitora.basga pisze:Ja ponad dwa lata temu zrezygnowałam z pracy i ...tak mi teraz dobrze. :P
A co do parku to byłyście może w parku miniatur w Inwałdzie,niedaleko Wadowic?Mam gdzieś fotki,jak chcecie to wkleję...cały świat można zobaczyć przez krótki czas!
Miniaturki super. Muszę się kiedyś tam wybrać, ale to już chyba w przyszłym roku. W tym roku chcieliśmy jeszcze pojechać do Muzeum Wsi Kieleckiej, ale chyba pogoda nam już nie da.
- basga
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiecie,że nawet fajnie sie chodzi między tymi budowlami,jakoś te proporcje nie są tak odczuwalne co widoczne,może dlatego,że co chwila spotyka się nowy obiekt i nie ma czasu na przemyślenia.
Jest też labirynt z żywopłotu,w którym dzieci mogą się ganiać a dorośli obserwują je z góry,z takiego pomostu nad labiryntem.
Jest też labirynt z żywopłotu,w którym dzieci mogą się ganiać a dorośli obserwują je z góry,z takiego pomostu nad labiryntem.
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
aconitum pisze:aż słów brak... mój stwierdził, że jest zazdrosny o forum....
On był w pracy a ja spotkałam się z Antoosią... (no, ile to trwało 30 min...? zanim młoda zaczęła wariować)
wytłumaczy ktoś???
ech, kocha mnie i już... wariat mój kochany.....
hi hi Aniu