sara44 Z pewnością odwiedzę Twój wątek.

Masz jakiś ogrodowy wątek, czy może rośliny domowe?
Anna55 Dużo osób pisze mi, iż zakupy od Emila są w bardzo dobrym stanie. Ciekaw jestem czy mi zakwitną, gdyż liliowce dostałem wiosną, nie jesienią. Irysy mają się znakomicie. Moje cytrynowe rozprzestrzeniły się dosyć obszernie i ciesze się z tego powodu bardzo. Są dużo mniejsze niż irysy od
washki, może dlatego, że inaczej zostały przycięte na zimę.
No iryski od
washki są kolosalne. Chyba wszystkie zakwitną.

Szykuję listę kolejnych zakupów od niej, bo zakupy są udane!
kogra No teraz mam pewność, że liliowce od Emila są znakomite i możliwe, że 'cukiereczki'

Jak myślisz, kiedy mogą zakwitnąć. Niektóre mają mniejsze liście, niektóre takie duże, że w szoku jestem.
Obiecane zdjęcia, które udało mi się zrobić aparatem sąsiada, niestety mój ma wady jakieś - nie zgrywa zdjęć mi na komputer.
/grr/
Zbliża się ku mojej osobie egzamin gimnazjalny. Dużo nauki przede mną, gdyż w przyszłym tygoniu już go piszę. Jak pisałem duzo nauki, a niestety nie mam ostatnio jak ogarnąć ogrodu. Trochę zarośnie, co będzie bolesne i dla niego i dla mnie
Anna55 oto moje wszystkie irysy (te moje cytrynowe i od
washki)
Wspominałem w powyższych gdzieś postach, że nabyłem kilka roślinek do ogrodu. Zatem je przedstawię:
Georginia pomarańczowa
Hortensja różowa
Prymule mix
Jakieś zdjątka rabatowe:
Lilie już są spore. Ciesze się, że tak dużo przetrwało zimę.
Cesarska korona rośnie zdumiewająco, niestety nadal ją przechyla na boki, dlatego jest podwiązana.
Kolejne fotki liliowców od Emila.
A teraz zdjęcia wozów, taczek, samolotów, czy też studni, które są calutkie z drewna.
Wkońcu ogród to nie tylko rośliny, a także figurki, czy też rekwizyty eksponujące piękno ogrodu.
Zapomniałem zrobić zdjęcia zdrewniałemu ludkowi, ehh.
No dobrze przejdźmy teraz do zjęć całego ogrodu, możliwe, że coś aparat nie uchwycił.
Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę.

Pozdrawiam, Robert.