Orka na ugorze, czyli Syringa chce mieć ogród
Re: Orka na ugorze, czyli Syringa chce mieć ogród
Co ta Pat pisze, że u Niej słonko??....no a u mnie go nie ma, a my razem, we trzy blisko siebie mieszkamy, no to jak Ona ma, a Ty i ja nie ma???........ 

A wiesz, że u mnie właśnie wychodzi slońce..?
Bogumiłko, to my chyba możemy sie poznać w realu tak zwanym, skoro jesteś niedaleczko?

Bogumiłko, to my chyba możemy sie poznać w realu tak zwanym, skoro jesteś niedaleczko?

Bea
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bo ja mam lepszą pogodę w zamian za gorszą lokalizacjęSyringa pisze:A wiesz, że u mnie właśnie wychodzi slońce..?![]()

Bogumiłka mieszka rzut beretem od Ciebie (no moze dwa), tylko się czai z jeżdżeniem, ale jestem jak najbardziej za spotkaniem

Znaczy czaisz się, Bogumilko, z jeżdżeniem samochodem, tak? O, to my z Pat może do Ciebie przyjedziemy i damy Ci lekcję jeżdżenia "na ogrodnika" 

Bea
Oooo na
się możemy umówić
...ja już z Pati się umawiałam i co??...taka ze mnie umawiaczka jak z koziej żopu trąba
..ja muszę taki spontan zrobić, wstaje rano i jadę i w tedy nie ma odwrotu
a jak się umawiam, to nic mi z tego nie wychodzi 

Pogoda super
No i temperatura jest jakaś bardziej ludzka, bo wczoraj to było tak zimno, że jak pewna moja znajoma powiedziała "żeby nie zakladać kalesonów, trzeba ubrać majtki z bardzo długimi nogawkami"
No a dziś wystarczą zwykłe majtki
Licząc, że porządki przedświąteczne same się zrobią - idę do ogrodu. W końcu po co komu czyste podłogi, skoro można wyjść na dwór i mieć trawę pod stopami

Licząc, że porządki przedświąteczne same się zrobią - idę do ogrodu. W końcu po co komu czyste podłogi, skoro można wyjść na dwór i mieć trawę pod stopami

Bea
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
No właśnie, dlatego dziś po południu koszę zamiast mycia podłógSyringa pisze: Licząc, że porządki przedświąteczne same się zrobią - idę do ogrodu. W końcu po co komu czyste podłogi, skoro można wyjść na dwór i mieć trawę pod stopami

A ja nie koszę, odwlekam ten przykry moment.
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
10 minut
Życzę wszystkim ogrodnikom wesołych Świąt i załączam mojego zajączka wielkanocnego, całkowicie prawdziwego

Bea
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Ale piękny zając
I Tobie wszystkiego najlepszego

I Tobie wszystkiego najlepszego

Bea dorodny zajączek.
Mam dwa pytania: pierwsze czy to Twój prywantny zajec? Drugie pytanie, kiedy mogę się wprosić na pasztet?
Przesyłam Tobie i Twoim najbliższym na Wielkanocne Święta życzenia rodzinnych świąt i życzę tego co najcenniejsze ZDROWIA.
Mam dwa pytania: pierwsze czy to Twój prywantny zajec? Drugie pytanie, kiedy mogę się wprosić na pasztet?
Przesyłam Tobie i Twoim najbliższym na Wielkanocne Święta życzenia rodzinnych świąt i życzę tego co najcenniejsze ZDROWIA.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Kochani, wątek już długi, więc zapraszam do drugiej części: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... wrapheader
Bea