BOŻENKO....ze studni jestem bardzo rada

odkąd decyzja zapadła studnia za mną chodziła...teraz czekan na drewutnie w podobnym stylu....po świętach będzie tworzona....
wykończona wygląda tak....brakuje wałka i kolby....jedno i drugie chcę aby miały swoją przeszłość.....pojadę na skup złomu ponoć tam kolba możliwa do odkrycia.....
JUSTYNKO.........trudno mi ocenić targi co do wielkości....nigdy na takich nie bywałam...poza ryneczkami ....ale male nie były i wystawców sporo.......
fajnie, że Madziula bioderka ma na swoim miejscu...ani nie zerkniesz jak zacznie
OLUSIA.......ja nic nie gdakam ale plany mam.......poczekam jeszcze dwa tygodnie i będę wiedziała co w trawie piszczy
chociaż nie ukrywam, że brak roślin do wymiany też mnie powstrzymuje....nie mam czasu na przygotowanie doniczek.....mogę jedynie mieć kopane....ale czerwiec to już nie czas na dziobanie roślin........
MIRKO...to mnie pocieszyłaś, ze cena do ogarnięcia....ale jeszcze jej nie posadziłam i tak się miotam gdzie jej będzie dobrze ....
Mirko...nasionek jeszcze nie wysiałam...ruszam po świętach.....
czosnek też nie posadzony a dla Ciebie odłożony.........liliowce ciachnę jak pojadę na działkę.....
za podesłanego linka dzięki....poczytałam, ale ja nie panikuję jeśli chodzi o trujące co nie zmienia faktu, że ostrożność trzeba zachować........mam dyptamy i długo nie można było u mnie zdiagnozować uczuleń na skórze....teraz już wiem, kiedy przekwitną nie zbliżam się do nich w słoneczne dni i problemu nie mam......
LODZIU....ja do Marszewa ma 40 km. a nigdy nie słyszałam o tych targach....te wiosenne będę odwiedzała......do czasu kiedy miejsca w ogrodzie będzie i portfel wypełniony....