Gosiu jesteś bardzo miła

ciesze się , że podoba Ci się w moim ogródku, ale Twój wcale mu nie ustępuje

Z czasem roślinki się rozrosną i zrobi się zielony busz
Ja też ostatnio nie mam wcale czasu na internet..... porobiły mi się ogromne zaległości w zaprzyjaźnionych wątkach, ale ostatnio tak zimno na dworze, ogródek poszedł w odstawkę na rzecz porządków domowych, więc udało mi się troszkę nadrobić
Masz całkowitą rację co do pasji..... to wzbogaca człowieka niesamowicie
Kasiu 
Wspaniała jesteś.... bardzo miło mi czytać takie słowa.... wprawdzie teleportować, ani sklonować ogródka nie możemy, ale zapraszam bardzo Ciebie do mojego ogródka, to znacznie łatwiejsze i całkowicie realne
Jadziu bardzo dziękuję ..... miłego wieczoru
Aniu faktycznie skalniaczki wiosną są najpiękniejsze , to zdecydowanie ich czas
Drobne szachowniczki uwielbiam.... kupiłam mieszankę, powinny być białe i bordowe, pokazały się tylko bordowe, na białe muszę zapolować
Dziękuję za propozycję podzielenia się tulipankami, kochana jesteś

Ale nie będę Ci zabierała cebulek, one najpiękniej wyglądają w większej kępie, więc szkoda, żebyś dzieliła taką piękną gromadkę. Może uda mi się kupić, jeśli nie takie same, to chociaż podobne
Justynko współczuję przeziębienia, mam nadzieję, że szybciutko minie i poczujesz się lepiej
Skalne roślinki bardzo lubię, to takie maleństwa, że często trzeba się nad nimi pochylić, żeby dostrzec ich urodę
Podagrycznik to prawdziwe paskudztwo....... trudno się go pozbyć ....
Dario bardzo się cieszę, że planujesz założenie wątku.... nawet jeśli na początku będzie więcej ziemi niż kwiatków, to nic nie szkodzi.... z wielką ciekawością będziemy obserwowali to przybywanie roślinności
Gabiś ciesze się bardzo, że fotka z gęsiówką podoba Ci się , to taka wdzięczna, delikatna roślinka
Ulcia ja dla odmiany nie mam białej sasanki, same ciemne... ale mam nadzieję, że uda mi się w końcu upolować
Wiolu Psiząb lubi półcieniste miejsca, przepuszczalną , bogatą w składniki odżywcze glebę.... U mnie rośnie na rabatce wysypanej korą. W tym roku wydaje mi się, że nie będzie miał zbyt wielu kwiatuszków...W zeszłym roku przerabiałam całkowicie rabatkę... on po kwitnieniu całkowicie ginie z powierzchni ziemi, podobnie jak inne cebulowe i nie pamiętałam gdzie rośnie... bałam się, że zmasakrowałam go.... na szczęście pojawił się i kwitnie, więc jest ok
Mam nadzieję, ze powiedzie Ci się z jego uprawą