Mój ogród - Józef cz.1
Cze Józiu!
No tak laptop w domu, a żonka w gulki gra
Ale w sobotę przeczytasz
Józiu napisz mi proszę jaki to miał być preparat przeciwko tym chwaściorom na trawniku bo zapomniałam i czy teraz go można stosować, jak go stosować?
Byłam już na zakupach cebulkowych, aż mi oczy błyszczały jak zobaczyłam te cudności
No tak laptop w domu, a żonka w gulki gra

Byłam już na zakupach cebulkowych, aż mi oczy błyszczały jak zobaczyłam te cudności

- MariaTeresa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Piękny kobierzec,piterek pisze:Przepiękne masz wrzosowisko, no i miskant z tyłu wypasiony!

Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
Pierwszy raz byłam w twoim ogrodzie bardzo mi się podobało, tyle pięknych kwitów a te trawy jakie wspaniałe.Ja dopiero się uczę ale bardzo lubię mój mały ogródek .W domu też mam dużo kwiatów ale storczyka mam tylko jednego chyba zile się nim opiekuje bo mi nie kwitnie .Będę częściej zaglądała do twojego ogrodu ,życzę dużo zdrówka pa.
- Józef
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
..kiedy mam robić Malwinko jak dopiero co wróciłem..może dziś się uda.livia pisze:Józefie drogi... bardzo proszę porób trochę zdjęć![]()
tyle jeszcze u ciebie kwitnie i jest tak piękniea zatrzymujesz to dla siebie
a tylko patrzyć jak pierwszy przymrozek załatwi mi wszystko na działce...dziś tylko 4 stopnie rano...
- Józef
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
witaj Krysiu i zapraszam częściej..no tak..trawy u mnie faktycznie chcą rosnąć..najokazalej prezentuje się miskant i rosplenica ale dopiero dziś zrobię jej fotkę..tydzień nie było mnie w domu..a w mieszkaniu to już w ogóle dżungla..właśnie zabieram się za "serwis" moich 40 storczyków..nie wiem gdzie poupycham wszystko to co trzeba na zimę wnieść do domu...krysia46 pisze:Pierwszy raz byłam w twoim ogrodzie bardzo mi się podobało, tyle pięknych kwitów a te trawy jakie wspaniałe.Ja dopiero się uczę ale bardzo lubię mój mały ogródek .W domu też mam dużo kwiatów ale storczyka mam tylko jednego chyba zile się nim opiekuje bo mi nie kwitnie .Będę częściej zaglądała do twojego ogrodu ,życzę dużo zdrówka pa.
zerknąłem do Twojego profilu..zainteresowania..magia

pozdrawiam J.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
No to bierz sie Józefie do roboty... nie pozwól by przymrozek pozbawiła nas ciekawych widoków z Twojej działki...czekamy ,czekamy...Józef pisze:..kiedy mam robić Malwinko jak dopiero co wróciłem..może dziś się uda.livia pisze:Józefie drogi... bardzo proszę porób trochę zdjęć![]()
tyle jeszcze u ciebie kwitnie i jest tak piękniea zatrzymujesz to dla siebie
a tylko patrzyć jak pierwszy przymrozek załatwi mi wszystko na działce...dziś tylko 4 stopnie rano...
U mnie tez było dziś zimno ,widać to po liściach paulowni ,dostały popalić