Z donic wysadzam do ogródka a później cieszę się z każdej sieweczki
 Z donic wysadzam do ogródka a później cieszę się z każdej sieweczki   
 Aniu podagrycznik to też prawdziwe paskudztwo.... nigdy nie miałam z nim problemów....do czasu
 przywędrował do mnie z jakąś roślinką z innego ogrodu i też mam z nim kłopot , na szczęście na jednej tylko rabacie....
  przywędrował do mnie z jakąś roślinką z innego ogrodu i też mam z nim kłopot , na szczęście na jednej tylko rabacie....Właśnie czekam na dostawę preparatu do tej paskudnej trawy i dziś wieczorem popryskam....
Madziu no niestety teraz pojawiły sie przymrozki..... boje się o kwiatuszki, bo już rosną na potęgę, nawet coraz więcej lilii wystawia noski..... a one gdy już są na powierzchni, to boją się przymrozków.... Hortensje ogrodowe też już pokazały listki, a to też wrażliwce.... ale cóż.... co ma być to będzie

Brateczki czarują.... już moje siewki zaczynają kwitnąć, z dnia na dzień donice wyglądają piękniej

Halinko bardzo się cieszę, że podoba Ci się efekt mojej pracy
 Najcięższe prace już za mną i bardzo mnie to cieszy... teraz już tylko pielęgnacja i wyłapywanie pojawiających się chwastów
  Najcięższe prace już za mną i bardzo mnie to cieszy... teraz już tylko pielęgnacja i wyłapywanie pojawiających się chwastów   
 Sporo też pracy będzie z wycięciem i wykopaniem dużego lilaka..... ale to już gdy przekwitnie.
Robiąc obrzeża jakoś tak miejscami poszerzyły mi sie rabatki
 więc mam troszkę miejsca na niskie roślinki.... więc jak już pokażą się wszystkie bylinki, to będę dosadzała troszkę maluchów... na pewno będę dzieliła żurawki
  więc mam troszkę miejsca na niskie roślinki.... więc jak już pokażą się wszystkie bylinki, to będę dosadzała troszkę maluchów... na pewno będę dzieliła żurawki   
 Co do kory..... u mnie wszystkie roślinki są nią obsypane i świetnie sobie radzą. Przekompostowana kora nie jest mocno kwaśna, więc świetnie służy roślinkom

Z przyjemnością nadrobiłam zaległości. Na ciebie zawsze można liczyć, masa wesołego koloru
  Z przyjemnością nadrobiłam zaległości. Na ciebie zawsze można liczyć, masa wesołego koloru 

Aguś
 Aguś   ..no wstyd dopiero na 68 stronie zjawić się...ale wiesz że jestem dla Ciebie bardzo życzliwa postaram poprawić się...
 ..no wstyd dopiero na 68 stronie zjawić się...ale wiesz że jestem dla Ciebie bardzo życzliwa postaram poprawić się...