Anetko piękne wiosenne kolory, nawet 'coś' leśnego się wcisnęło na działkę Zuzia ma ładne oczęta i mam nadzieję, że moje psiaki krzywdy by Ci nie zrobiły bo mam psiapsiółki forumowe kociary i jeszcze nie zostały pogryzione, raczej zmęczone były od głaskania
Chorzów padł z wystawami, to już nie to co kiedyś, teraz to raczej trzy dni odpustu z jednym stoiskiem bylinowym i to są właściciele 'Bylinowego Raju', ciekawie jest natomiast w Mikołowie na dniach otwartych ODR to jest w ostatnich dniach czerwca i jest jeszcze Bytków, ale tam nie byłam od katastrofy na wystawie gołębi.
Mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy w realu
podkowa na szczęście
Jeżeli ramiona będą skierowane ku górze ? podkowa będzie łapała szczęście.
Jeżeli będą skierowane ku dołowi, podkowa będzie chroniła przed złymi mocami.
pozdrawiam
Kochani bardzo doceniam że o mnie pamiętacie i dziękuje za wizyty Ja gonię w piętkę, ale święta w zapasie więc w końcu łapnę i stanę na chwile... Dziś zapraszam na spacerek... dwa kroki w lewo, trzy w prawo i 2 do przodu .... W święta odpiszę wszystkim miłym gością, dziś mój umysł jest w stanie, tylko fotki oglądać
Śliwka pokranicznie ale kwitnie i tulipanki podśliwkowe zapączkowane
Zuzia wie jak skupić uwagę...
W zeszłym tygodniu na różance zamieszkały 2 berberysy bordowe i pęchęrznica luteus a po prawej - kikut- to klon Nizetii
Różanecznikowo - na przodzie - mikrus- nowość- Cuminghiana White made in biedronka
Zeszłoroczna tulipanka ładnie się sprawdza
Pierwszy narcyz
Nowa rabata - spontan dzisiejszy po pracy - 4 trzmieliny z biedr i tarcie murawy - czyli odstres po pracy
Częsty gość - mam wrażenia że ciągle co roku ten sam... zawsze siada na tym samym paliku jak jest
Prezenty od M - żabuś z serduszkiem i cyprys
Kompostownik
Magnolka Susan
Stały element krajobrazu - mijają godziny, dni... nic się nie zmienia - tylko inny boczek ....
Z okazji Wielkiejnocy życzę Ci: Wszystkiego dobrego, zmartwychwstania Pańskiego, smacznego jajka, mokrego poniedziałku, dobrego psikusa i Baranka symbolu Jezusa!!!
Piękne zdjęcia. Wiosna rozwija się intensywnie. Zuzia też intensywnie wypoczywa . Z tym cyprysikiem pięknym to Cię nie pocieszę. U mnie padł i u sąsiadki też padł. Powiedziałam że więcej tego nie kupię. Pięknie wygląda ale niestety jest do niczego. No ale może Tobie się uda Będę czekała na relację z jego życia. Oby długiego
Kochani bardzo świąteczne Was Wszystkich ściskam Bardzo mnie cieszy że Jesteście Wyjazdowe święta miałam u rodziny i nici z mojego nadrabiania
Aniu Annes bardzo się ucieszyłam, że masz nowy wątek.. już biegnę Dziś dopiero te tulipanki pokazały co potrafią Ulżyło mi, że dobrze Ci rośnie Rh z biedronki, i nawet widziałam u Ciebie, ładny okaz Cyprisik... czytałam że kiepsko zimuje,..muszę mu jakoś ruchome miejsce chyba zorganizować na zimę... Wybacz spóźnione.... również Wesołych Świąt
Aniu Sweety Ty jesteś uporządkowana .... ja raczej typ bałaganiarza, co widać po ilości rabatek Pozdrawiam jeszcze świątecznie
Madziu Tobie również śle dużo świątecznych życzeń Z cyprysem już poczytałam... będę kombinować.... tylko M nie mówiłam.... bo nie chciałam żeby mu przykro było... on jest bardzo dumny z tego prezentu
Aniu Wielkakułko świątecznie i wiosennie Cię Kompostownik jest z Obi były jeszcze zielone podobno ale szerszych nie widziałam, ten jest na 380l
Trochę wielkanocnie... ja dziubałam..
Dostałam takie cudeńka....
Tulipankowo
Smagliczka skalna
grusza Komisówka
Dalie się szykują...
klon Nizetti
Spokojnego, rodzinnego wieczora
Udanego i słonecznego tygodnia
Aniu Wielkakułko dla mnie te 380l też może być za mało.... bo jeszcze nie zaczęłam kosić a mam po wiosennych porządkach połowę pełną Jakiś przyspieszać muszę kupić do kompostowania
Aniu Annes klonik jest z zeszłorocznej wiosennej wystawy kwiatowej ale teraz zaczął pokazywać swoje piękno w pełni i się rozrastać Rośnie podobno powoli ale docelowo to olbrzym - myślę nad przesadzeniem go, żeby miał więcej miejsca ale to chyba wiosną bo teraz już za bardzo ruszył i bym się bała
Anetko działka przeistacza się coraz bardziej nowe nabytki super, kwiecia wiosennego przybywa
Dekoracje świąteczne i zdobyczne i własnoręcznie zrobione są bardzo ładne
Zuzia to prawdziwa kokietka
Witaj Anetko, piękna dziewczyna z Ciebie moją uwagę nie zwróciła kotka czy piękny krzak forsycji ale piekna i uśmiechnięta dziewczyna stojąca. Prace i wiosenne sadzenie rozpoczete. Wiesz omineły mnie rh z Biedr.. ale do nich jakoś nie mam szczęścia. Twoje imponujące. Super dekoracje świateczne , jajeczka wyśmienite. U mnie każdy z gosci zachwycał sie wykonanymi przez Ciebie jajeczkami. Jeszcze raz dziękuję. Anetko też staram się nadrabiać zaległości i dopóki ich nie nadrobię to nic u siebie nie wstawię. a zapomniałabym tulipany prześliczne
Pozdrawiam serdecznie i słoneczka życzę.